پاسخ منفی رژیم به طرح محمد البرادعی به دنبال مذاکرات اخیر وین

خبرگزاری رویتر در مورد پاسخ منفی رژیم به طرح محمد البرادعی به دنبال مذاکرات اخیر وین نوشت: روز جمعه رژیم ایران از تائید طرح پیش نویس شده سازمان ملل که در جهت کاستن از ذخیره سوخت اتمی که غرب نگران است برای تسلیحات بکار گرفته شود خودداری کرد و بجای آن خواهان خرید سوخت اتمی از خارج شد.
ایران بجای اینکه یک پاسخ روشن به این معامله بدهد خواهان پاسخی به پیشنهاد خودش که جزئیات آن در دسترس نیست شده است. رژیم ایران تلاش کرده است تا از دادن یک جواب روشن و صریح به پیشنهاد آژانس بینالمللی انرژی اتمی خودداری کند تا زمان بخرد.
درهمین حال خبرگزاری فرانسه درمورد واکنش دولت آمریکا، از واشینگتن گزارش داد: وزارت خارجه امریکا روز جمعه گفت ایالات متحده نمی‌تواند برای همیشه منتظر باشد. سخنگوی وزارت خارجه ایان کلی گفت من فکر می‌کنم ما می‌توانیم چند روز دیگر صبر کنیم. ولی ما نمی‌توانیم برای همیشه منتظر بمانیم.

به دنبال انتشار گزارشی از تلویزیون رژیم در روز جمعه اول آبان، درمورد این که دولت ایران ترجیح می دهد به جای ارسال اورانیوم برای غنی سازی بیشتر به خارج، اورانیوم غنی شده را خریداری کند، تلویزیون سی ان ان گفت: رژیم ایران در تلویزیون دولتی خود پیشنهاد آژانس بین المللی انرژی اتمی را رد کرد. . . .
سی ان ان افزود: این به معنی پایان پروسه دیپلوماتیک خواهد بودو البته موضع آنانی را که خواستار تحریمات شدیدتر بر علیه جمهوری اسلامی بودند را تقویت می کند و شاید به سمت راه کار نظامی پیش برود، البته باید منتظرموضعگیری مقامات رسمی شد. . .
 همزمان آسوشیتدپرس گزارش کرد: رژیم ایران در پذیرش یک پیش نویس طرح سازمان ملل که بر اساس آن اکثر اورانیوم کشورش را برای غنی سازی به خارج ارسال میکند شکست خورد.

تلویزیون سی ان ان(1آذر88)، گفت: رژیم ایران ترجیح میدهد به جای آن که مواد غنی شده خود را به یک کشور دیگر برای تغلیظ منتقل نماید، سوخت هستهیی برای راکتور تحقیقاتی و علمی را وارد کشور کند.
سی ان. ان افزود: این موضع اگر نهایی باشد، علیه روح مذاکرات در ژنو با گروه پنج بعلاوه یک و چه با پیشنهاد توافقنامه در وین توسط محمد البرادعی است.
سی ان ان در ادامه مطلب خود گفت: هیچکس از ابتدا هم چندان خوشبین نبود و این توافق را به عنوان آزمایش اراده رژیم ایران در مقابل مذاکرات فشرده و حساس هستهیی توصیف میکردند. این رژیم همین ماه گذشته اعتراف کرد که به طور مخفیانه مشغول ساختن یک سایت غنی سازی اورانیوم در نزدیکی قم بوده است. در سال 2002 نیز دو سایت مخفی هستهیی در نطنز و اراک توسط گروه اپوزیسیون ایرانی فاش شد. در سال 2008 نیز مدارکی توسط سازمانهای اطلاعاتی آمریکا افشا گردید که نشان میداد رژیم ایران بطور مخفیانه مشغول تولید بمب اتمی بوده است.