آفتن پستن نروژ:« اومی گویدرژیم ملاها رفتنی هستند»، «غرب ساده لوح و مماشات گر است»

آفتن پستن روزنامه اصلی نروژ، مصاحبه خود با رئیسجمهور برگزیده مقاومت را با عنوانهای، « اومی گویدرژیم ملاها رفتنی هستند»، «غرب ساده لوح و مماشات گر است»، منتشر کرد ودرعنوان دیگری نوشت:
مریم رجوی، رئیسجمهور منتخب شورای ملی مقاومت ایران از نروژ دعوت می کند که از بروز فاجعه‌یی که در عراق در شرف وقوع است، جلوگیری کند.
آفتن پستن در توضیح تصویری از رئیس جمهوربرگزیده مقاومت در حال نشان دادن تصاویرشهیدان، چنین مینویسد:
مریم رجوی تصاویر انسانهایی را نشان میدهد که قربانی سرکوب قیام و شورشها در ایران در تابستان شدند. او می گوید: " اینها، شمارکمی از کسانی هستند که در ماههای گذشته جان باخته اند»
آفتن پستن در باره مصاحبه اش با رئیسجمهور برگزیده مقاومت نوشته است:
آنچه که بیش از هرچیز دیگری به قلبش نزدیک است، وضعیت قرارگاه اشرف درعراق است

 

آفتن پستن درگزارش خود از مصاحبه با رئیسجمهور برگزیده مقاومت می نویسد:
جنبش مقاومت ایران به آینده خوشبینانه نگاه می کند. باتوجه به شورش و قیامی که در ایران در تابستان بالاگرفت، تغییر رژیم را دیگرنمی توان یک مقوله سیاسی دور از دسترس دانست. این جنبش مقاومت پس از سالها تبعیدحالا، شاهد چشم انداز بازگشت به وطن است.
مریم رجوی با لبخند به خبرنگار و عکاس آفتن پستن میگوید: " امیدوارم دفعه بعد که با آفتن پستن مصاحبه می کنم، در تهران باشد".
رهبر زن کاریسماتیک جنبش مقاومت ایران برای گفتگو با سیاستمداران نروژی در خصوص وضعیت هزاران تن از افراد جنبش که در قرارگاهی در عراق در طرف مرز ایران محصور هستند، اکنون به نروژ آمده و امروز مهمان کمیسیون خارجه پارلمان است
جنبشی که مریم رجوی در نوک پیکان آن قرار دارد، برای دهها سال، یا توسط پلیس شاه و یا نیروهای مهاجم رژیم ملاها تحت تعقیب بوده وهوادرانش پیوسته درمعرض اعدام و زندانی شدن قرارداشته اند. هدف اول سیاست خارجی رژیم ایران پیوسته این بوده که کشورهای غربی را به فاصله گرفتن از این گروه وادارد. . . . . در خارج از کشور، این جنبش با رهبری مریم رجوی، به عنوان یک دستگاه حکومتی آلترناتیو برای رژیم ملاها عمل کرده است.
آفتن پستن روزنامه اصلی نروژ در ادامه می نویسد: او با هیجانی وصف ناپذیر ازوضعیت کشورش صحبت می کند و مرکز ثقل جمع بزرگ طرفداران ی است که او را احاطه کرده اند. . .
این واقعیت هم که او زنی است که رهبری یک جنبش سیاسی آلترناتیو را در یک کشور اسلامی برعهده دارد، حائز اهمیت ویژه است. وقتی ما وارد بحث نقش زنان در جامعه می شویم، او بیش از پیش، به بحث علاقمند می شود.
وی میگوید: " زنان نقش مهمی را در تمامی عرصه های جنبش ما ایفا می کنند. زنان، در مقاومت علیه رژیم ملاها در نوک پیکان حضور داشته اند. در ایران جدید، برای همیشته خط پایانی بر تبعیض علیه زنان گذاشته خواهد شد. به همین دلیل، آمدن به نزد شما در اسکاندیناوی، امید بخش است".
آفتن پستن دربحش پایانی مصاحبه اش با مریم رجوی نوشته است:
اما آنچه که بیش از هرچیز دیگری به قلبش نزدیک است، وضعیت قرارگاه اشرف درعراق است.
او میگوید: " در فصل تابستان دولت عراق حمام خونی در اشرف به راه انداخت. ما از بروز یک فاجعه انسانی دیگر در بین ساکنان اشرف نگرانیم. نباید توطئه ها را نادیده گرفت".
او به صورت پی درپی از رژیم آخوندها در تهران صحبت می کند و از تهدیدی که وی معتقد است ملاها علیه صلح جهانی اعمال می کنند.
او میگوید: " آنچه در حال وقوع است، این است که یک رژیم بنیادگرا و فناتیک مدعی اسلام، برای دست یابی به بمب اتم درتلاش است. غرب ساده لوح و مماشات گر بوده و ملاها در زیر پوشش مذاکره، به تولید بمب اتمی ادامه داده اند. . . .
مریم رجوی بر این باور است که قیام و خیزشهای مردم ایران طی تابستان و پائیز، در حال برهم زدن این بازی است.
او میگوید: " ترس مردم از سرکوب و ارعاب ملاها رنگ باخته است. شمارش معکوس شروع شده است. من گمان نمی کنم رژیم بیش از یک سال به عمرش باقی مانده باشد".