شمار جانباختگان کرونا از مرز ۲۰ هزار نفر عبور کرد

 
آمار بهت‌انگیز جانباختگان در ۲۴۵ شهر حداقل ۲۰ هزار و ۴۰۰ نفر است

مجلس ارتجاع طرح سه فوریتی تعطیلی یک ماهه کشور را از دستور خارج کرد
سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز، سه شنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار بهت‌انگیز جانباختگان فاجعه کرونا در ۲۴۵ شهر ایران حداقل ۲۰ هزار و ۴۰۰ نفر است که قطعاً تمام قربانیان را شامل نمی‌شود.
 تعداد هموطنان جانباخته در آذربایجان غربی به ۴۳۰نفر، آذربایجان شرقی به ۳۳۵نفر، دراردبیل به ۴۴۵نفر، در بوشهر به ۴۰نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۸۲نفر، در خراسان رضوی به ۱۸۰۰ نفر، در سمنان به ۳۵۰نفر، در قم به ۲۰۵۰ نفر، در کردستان به ۳۴۰نفر، در کرمان به ۳۴۵نفر، در کرمانشاه به ۶۳۰نفر، در کهکیلویه و بویراحمد به ۱۲۲ نفر، در لرستان به ۵۱۰نفر، در مرکزی به ۳۰۰نفر و در همدان به ۵۶۰ نفر رسیده است که به آمار سایر استانها افزوده می‌شود.
در همین حال امروز طرح سه فوریتی تعطیلی یک ماهه کشور برای جلوگیری از مرگ و میر بیشتر که توسط۸۰ تن از نمایندگان مجلس رژیم در مقابل طرح روحانی برای بازگرداندن مردم به سرکار، ارائه شده بود به دلیل “مغایرت با قانون اساسی» از دستور کار مجلس خارج شد.
وزیر کشور روحانی در این جلسه با سر هم کردن دروغهای همیشگی گفت: «با توجه به روند کار برای کنترل ویروس کرونا در کل کشور و تسلط کافی، نگرانی وجود ندارد، ضمن اینکه روند ابتلا به این بیماری در سطح کشور رو به کاهش است».
اما وزیر بهداشت در همین جلسه با تأکید بر اینکه “هیچ پدیده‌ای برای اقتصاد کشور سهمگین‌تر از طولانی شدن کرونا نیست» به طور تلویحی مخالفت خود را ابراز داشت و خاطرنشان کرد الان در «مرحله مدیریت بیماری» هستیم و «به مهار و کنترل نرسیدیم. نباید دچار توهم یا گرفتاری محاسباتی شویم.....».
نمکی خواستار جلسه غیرعلنی شد و برای اولین بار اذعان کرد ویروس در قم و گیلان جداگانه وارد شده است. وی گفت: «۲۳ تیم اپیدمیولوژیست در حال کار روی این هستند که منشاء بیماری کجا بود. آنچه در گیلان اتفاق افتاد با آنچه در قم اتفاق افتاد، دو مقوله جداگانه است. همه این موارد را بررسی کردیم و در یک جلسه غیرعلنی مواردی را مطرح می‌کنیم...».
مقاومت ایران در روز ۸ فروردین اعلام کرد: «بیماری کرونا از اوایل بهمن در آستارا و تالش وجود داشته و در اواخر دی ماه تعداد قابل توجهی گردشگر و مسافر چینی از طریق جمهوری آذربایجان به آستارا و منطقه آزاد انزلی رفته اند». کمیسیون امنیت و ضد تروریسم شورا در اطلاعیه های ۹ و ۱۲ و ۱۵فروردین اسناد بیمارستانی ۱۱ بیمار مبتلا به کرونا در تهران را در فاصله ۵ تا ۱۸ بهمن فاش کرد.
زالی رئیس ستاد کرونا در تهران شب گذشته در مصاحبه با تلویزیون رژیم گفت: «ما در بخشهای عادی ۲۸٪ رشد داشتیم، درآی سی یو در سه روز اخیر با رشد حدود ۱۵٪ روبرو بودیم، میزان ترخیص ما در روزهای اخیر کم شده ...... ما هنوز در نقطه منحنی به صورت شتابان هستیم... جمعیت تهران خیلی زیاد و متنوع است امکانات تجهیزاتی ما اجازه این بضاعت را نمیدهد....» وی امروز هم بعد از جلسه شورای شهر تهران گفت: «کماکان تهران یکی از نقاط داغ ابتلا به ویروس کرونا است و به دلیل حجم ترددهای درون شهری تقریباً هیچ نقطه پاکی نداریم» (خبرگزاری رسمی رژیم ۱۹ فروردین).
حمید سوری عضو ستاد مدیریت کرونا و متخصص ایپدمیولوژی در یک اعتراف تکان دهنده گفت: «تا کنون حدود ۵۰۰ هزار نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند... روند اپیدمی در کشور همچنان صعودی است و در هیچ استانی به پیک و یا سطح افقی نمودار اپیدمی نرسیده ایم. در بسیاری از استانها مثل خراسان رضوی، آذربایجان غربی، بوشهر، خوزستان، کرمانشاه، سمنان یا حتی تهران همچنان روند افزایشی داریم... اکنون تقریباً هیچ جایی در کشور نداریم که پاک باشد. در بدبینانه‌ترین حالت شاید ۴۰۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در کشور جان خود را از دست بدهند... اگر پیک دوم کرونا شروع شود شرایط سختی خواهیم داشت » (خبرگزاری رسمی رژیم ۱۸ فروردین).
از سوی دیگر وحشت از خیزشهای اجتماعی در سطوح مختلف رژیم موج میزند. زاهدی نماینده مجلس ارتجاع در جلسه امروز گفت: «شرایط پساکرونا تهدید اجتماعی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی برای کشور است که متأسفانه نادیده گرفته شده است و غفلت از شرایط پساکرونا تبعات سنگینی برای کشور دارد » (سایت مجلس رژیم ۱۹فروردین).
روزنامه حکومتی ایران امروز نوشت: «ما بعد از کرونا جنبش‌های اجتماعی بزرگ خواهیم داشت بعد از کرونا ایران آرام نخواهد بود. درست مانند بعد از انتخابات ۹۶، ما شاهد حوادث متعدد و قدرتمند خواهیم بود».
روزنامه حکومتی شرق امروز نوشت با توجه به«حوادث آبان و دی سال گذشته، شعارهایی که سر داده شد و نیز نحوه مشارکت در انتخابات اسفند.. اگر وضع به همین منوال پیش رود،... تاب‌آوری اقتصاد ملی با این وضع بازار نفت، صدمات معیشتی جبران‌ناپذیر کروناویروس و فشار روزافزون بر اقشار تهیدست،دچار تزلزل جدی خواهد شد». این روزنامه دیروز هم خاطرنشان کرده بود ۱۵میلیون روزمزد در ایران با خانواده هایشان که ۴۰ تا ۵۰ میلیون را در بر میگیرند جمعیت آسیب پذیری هستند که «خطر بزرگ‌تری از کرونا است که جامعه را تهدید می‌کند».
در همین حال اکبر ترکان وزیر دفاع و وزیر ترابری در دوران رفسنجانی و مشاور پیشین روحانی، وحشت خود از روشنگریهای مقاومت ایران را بر ملا کرد. وی با پریشانی و در منتهای استیصال گفت: «سال ۹۹ سال سختی خواهد بود...علاوه بر ویروس کرونا باید مواظب ویروس تیرانا هم باشیم. ما الان با ۲ ویروس طرف هستیم، یک ویروس کرونا است و یک ویروس تیرانا است که پایتخت آلبانی است و در آنجا هزار و ۵۰۰ منافق در اردوگاه هایی هستند که برای اینها سالنهایی را تجهیز کرده اند و اینها هر روز آنجا می روند و پشت کامپیوتر می نشینند و شروع به جنگ روانی و جنگ اینترنتی بر علیه جمهوری اسلامی می کنند. تمام منافقین آنجا برای جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی سازماندهی شده اند... تا جایی که بتوانند شایعه درست می کنند و دروغ می گویند» (سایت خبرفوری رژیم ۱۸ فروردین).
خانم مریم رجوی پریشانی و استیصال مهره‌ها و مقامات رژیم در مرحله پایانی و هیستری آنان علیه مجاهدین و مقاومت ایران را امری بسیار روشن و قابل فهم توصیف کرد و افزود خودداری امروز مجلس ارتجاع از بررسی طرح «سه فوریتی تعطیلی یک ماه کشور» نشان دیگری از مشارکت خامنه ای و روحانی و دیگر سردمداران رژیم در طرح جنایتکارانه بازگرداندن مردم بر سر کار و روانه کردن آنها به قربانگاه کرونا است. خانم رجوی خاطرنشان کرد این اقدام جنایت علیه بشریت است بخصوص که اکثریت قریب به اتفاق متخصصان رژیم بر این حقیقت تأکید دارند که اپیدمی کرونا مهار نشده و در بسیاری نقاط رو به گسترش است و بازگشتن به روال عادی قربانیان بیشماری بر جای خواهد گذاشت.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۹ فروردین ۱۳۹۹ (۷آوریل ۲۰۲۰)