بالا گرفتن خشم و نفرت مردم به ستوه آمده غیزانیه از بی آبی درپی سرکوب و حشیانه تظاهرات اعتراضی اخیر


هشدار مهره‌ها و رسانه‌های رژیم به خطر قیام

یک خبرنگار حکومتی: محموله بزرگ بنزین بدون شلیک یک گلوله به ونزوئلا رسید. اما در غیزانیه گفتند آب نداریم، با گلوله پاسخ دادند
روزنامه حکومتی رسالت: کارد را به استخوان مردم رساندیم فقط یک بهانه لازم است. تا مثل شعله کبریت به انبار کاه همه چیز را تمام ‌کند

به دنبال اعتراض مردم مظلوم غیزانیه اهواز به بی‌آبی و بالا گرفتن خشم و نفرت مردمی از سرکوب وحشیانه این حرکت اعتراضی در بحبوحه کرونا، سرکردگان نظام از آخوند روحانی گرفته تا استاندار رژیم در خوزستان، مهره‌ها و رسانه‌های رژیم با سراسیمگی از خیزش مردم، ضمن اعتراف به گوشه یی از درد ورنج و درعین حال خشم مردم، تلاش کردند به اقدامات ضد انگیزه یی مبادرت کنند.
روزنامه حکومتی رسالت نوشت: چرا بازهم کارد را به استخوان مردم رساندیم.. سوء مدیریت و عطش آب، آنقدر بحرانی و غم انگیز هست که اهالی غیزانیه اهواز را وادار به اعتراض کند... وقتی ریشه معیشت خانواده سست باشد، فقط یک بهانه لازم است، آنوقت مثل شعله کبریت که به انبار کاه می‌افتد همه چیز را در خود تمام می‌کند.
یک روزنامه نگار حکومتی نیز نوشت: محموله بزرگ بنزین بدون شلیک یک گلوله به ونزوئلا رسید اما در غیزانیه گفتند آب نداریم، با گلوله پاسخ دادند.

ازسوی دیگر، خامنه‌ای در یک دجالبازی وقیحانه، همانند اقداماتش بعد از کشتار قیام آبان، امام جمعه خود در اهواز را به دیدار کسانی که در تظاهرات با تیراندازی مأموران رژیم مجروح شده بودند، فرستاد.
آخوند روحانی نیز با سراسمیگی به وزیر نیرو و استاندار خود در خوزستان دستور داد تا «هرچه سریعتر اقدامات لازم برای رفع این معضل توسط بخشهای ذیربط انجام شود» و «در زمینه تامین آب آشامیدنی در فصل تابستان اقدامات لازم» صورت گیرد و استاندار مزدور رژیم هم مدعی شد تا دو هفته دیگر مسأله آب غیزانیه حل خواهد شد.

ادعای استاندار مزدوررژیم درحالیست که رسانه های حکومتی به بی عملی رژیم و وعدهای پوچ و ریاکارانه سرکردگان نظام اذعان کرده و از جمله نوشته اند، استاندار رژیم در خوزستان از سال ۹۵ قول داده بود که ظرف سه ماه مشکل شبکه آبی منطقه را حل کند. اهالی می‌گویند چرا با گذشته سه سال از این وعده، هم‌چنان مردم این منطقه تشنه هستند. مردم حاضر بودند با چند برابر قیمت آب را خریداری کنند تا دامهایشان تلف نشود، اما حتی با تانکر به منطقه آب نیاوردند.

رئیس حکومتی شورای روستای نزهه و عضوشورای بخش غیزانیه نیز گفت: جمعیت منطقه نزدیک به ۳۰ هزار نفر است. این مردم در نزدیکی مرکز استان و منطقه نفتی که شامل پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌های بسیاری است زندگی می‌کنند ۷۵۰ چاه نفت فعال در منطقه وجود دارد اما مردم منطقه به‌خاطر نبود اعتبار تشنه هستند... آیا مردم منطقه غیزانیه هیچ سهمی از ۷۵۰ چاه نفت فعال در محل زندگی‌شان ندارند؟ چطور همین الان برای تجهیز دفتر آب استان ۱۱ میلیارد تومان پول خارج از تشریفات پرداخت می‌شود اما برای تأمین آب ۸۵ روستا اعتبار وجود ندارد؟ اگر اعتباری برای تأمین شبکه آب غیزانیه وجود ندارد پول ساخت این همه ساختمان لاکچری و باغی در ۱۰۰ کیلومتری روستا از کجا آمده است؟

پاسدار محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در همسویی ریاکارانه با خواسته‌های مردم، به منظور کوبیدن باند رقیب نوشت: پانصد هزار بشکه تولید نفت روزانه منطقه غیزانیه است ولی اهالی آن منطقه آب شرب ندارند.

محمود صادقی، نماینده وامانده از مجلس رژیم نیز دراعترافی دیگر نوشت: سه درصد از درآمد صادرات نفت خام و میعانات گازی را به ترتیب یک سوم به استانهای نفت‌خیز و گاز خیز و دو سوم به مناطق کمتریافته اختصاص یابد.