قربانیان کرونا در ۳۴۱ شهر کشور بیش از ۶۳ هزار و ۲۰۰ نفر است


وزارت بهداشت: استان‌های خوزستان، کردستان، آذربایجان‌های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان‌رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز بوده و بالاترین میزان ابتلا، بستری و فوتی را دارند

زالی: شهر تهران همچنان با سیر صعودی مبتلایان روبرو است. در ۲۴ ساعت گذشته ۵۲۷ نفر بستری شدند
معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران: تمام تخت‌ها پر هستند. اگر به آمار اسفند برسیم دیگر تاب‌آوری وجود نخواهد داشت. در ۱۵ روز آینده میزان بروز، بستری و مرگ و میر در کشور افزایش می‌یابد
نماینده بوکان در مجلس ارتجاع: در بوکان تخت خالی برای بستری بیماران کرونایی وجود ندارد. به لحاظ تأمین دارو، تجهیزات پزشکی و امکانات درمانی و بهداشتی با کمبودهای زیادی مواجه هستیم.
دانشگاه مشهد: تعداد مبتلایان در مشهد امروز در بالاترین حد خود از ابتدای شیوع بیماری است. تعداد بستری‌ها در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه بیش از ۶۰۰ نفر است که بالاترین میزان از ابتداست

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز سه شنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۹ اعلام کرد، آمار جانگداز جانباختگان کرونا در۳۴۱ شهر ایران بیش از ۶۳ هزار و ۲۰۰ نفر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۱۸۹۰ نفر، در آذربایجان غربی به ۱۷۲۵ نفر، در تهران دست کم به ۱۶۴۰۰ نفر، در چهارمحال و بختیاری به ۴۲۰ نفر، در کردستان به ۱۲۹۵ نفر، در کهکیلویه و بویر احمد به ۳۲۵ نفر، در لرستان به ۲۳۲۵ نفر، در هرمزگان به ۶۲۵ نفر رسیده است.

 سخنگوی وزارت بهداشت رژیم شمار قربانیان در ۲۴ ساعت گذشته را ۱۴۷ نفر اعلام کرد و گفت: «استان‌های خوزستان، کردستان، آذربایجان‌های غربی و شرقی، هرمزگان، بوشهر، خراسان رضوی و کرمانشاه در وضعیت قرمز بوده و بالاترین میزان ابتلا، بستری و فوتی را دارند. همچنین استان‌های سیستان و بلوچستان، ایلام، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند».
 
در تهران، زالی رئیس ستاد کرونا گفت: «شهر تهران نیز همچنان با سیر صعودی مبتلایان به ویروس کووید۱۹ روبرو است. در ۲۴ ساعتی که گذشت بالغ بر ۴۲۵ بیمار جدید در بخش‌های عادی و ۱۰۲ بیمار نیز در بخش های ویژه شهر تهران بستری شدند» (خبرگزاری سپاه پاسداران۹ تیر).

معاون دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در بیمارستانهای تحت کنترل این دانشگاه «تمام تخت‌هایی که برای مبتلایان کرونا در نظر گرفتیم، تقریباً پر هستند... از ۱۷ تا ۲۲ اسفند ماه اوج بستری بیماران کرونا را داشتیم، اگر مجدداً به این آمار برسیم که با توجه به شرایط و سیر بیماری احتمال آن وجود دارد و از آن رد شویم، دیگر تاب‌آوری وجود نخواهد داشت» (ایسنا ۱۰ تیر). وی همچنین تأکید کرد: «در ۱۵ روز آینده میزان بروز، بستری و مرگ و میر بیماران مبتلا به این ویروس در کشور افزایش می‌یابد» (ایرنا ۱۰ تیر).

در خوزستان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: «با وجود افزایش ظرفیت تخت‌های مراقبت ویژه، در همه شهرهای خوزستان تقریباً ظرفیت تخت‌های مراقبت‌های ویژه پر شده است...روند کاهشی در بخش‌های مراقبت‌های ویژه نداشتیم» (ایسنا ۹ تیر).

در آذربایجان غربی، نماینده بوکان در مجلس ارتجاع گفت: «به لحاظ تأمین دارو، تجهیزات پزشکی و امکانات درمانی و بهداشتی با کمبودهای زیادی مواجه هستیم. ظرفیت تخت‌های بیمارستانی شهرستان بوکان تکمیل شد. بیمارستان قلیپور بوکان کاملاً پر بوده و تخت خالی برای بستری بیماران کرونایی ندارد...اگر دولت امکانی را در اختیار مردم قرار دهد تا آنها بتوانند به مدت یک ماه کسب و کارشان را تعطیل کرده و در خانه های خود بمانند، تا حد زیادی جلوی شیوع این بیماری گرفته می‌شود و بیمارستان‌ها نیز بامشکل مواجه نمی‌شوند» (سایت مجلس ارتجاع ۹ تیر).

در خراسان رضوی، دبیر کارگروه کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: “تعداد مبتلایان در مشهد امروز در بالاترین حد خود از ابتدای شیوع این بیماری بوده است. تعداد بستری‌شدگان، هم اکنون بیش از ۶۰۰ مورد در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه مشهد گزارش شده است که طی مدت شیوع بیماری کرونا بالاترین میزان بوده است» (خبرگزاری برنا ۹ تیر).

در اردبیل، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گفت: «آمار موارد بستری روز به روز در حال افزایش است و اگر این روند ادامه داشته باشد بیمارستان‌ها توانایی رسیدگی و پاسخگویی به مراجعان را نخواهند داشت» (خبرگزاری حکومتی مهر۹ تیر)

در فارس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: «در چند هفته اخیر تعداد بیماران بستری به شدت در بیمارستان‌های استان و کلانشهر شیراز افزایش یافته است به طوری که بیمارستان‌هایی را که با عنوان فاز دوم در نظر گرفته بودیم مجبور شدیم برای درمان افراد و بستری بیماران استفاده کنیم. تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر از نیروهای کادر درمان و پرسنل در استان دچار بیماری کرونا شدند و فرسودگی شغلی کادر درمان بالاست» (خبرگزاری نیروی قدس ۱۰ تیر).

در همدان، مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: کرونا «پس از ماه مبارک رمضان، سیر صعودی به خود گرفته و چنانچه این روند ادامه یابد، پیش‌بینی ما این است که تا ۲۰ تیر ظرفیت بیمارستان‌های ملایر پر خواهد شد» (ایرنا ۹ تیر).

در بوشهر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: «بیماران بستری در بخش‌های‌ مراقبت ویژه بیمارستان‌های استان بوشهر روند صعودی دارد و تعدادی از آن‌ها با کمک دستگاه، نفس می‌کشند» (خبرگزاری نیروی قدس۹ تیر).


دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۰ تیر۱۳۹۹ (۳۰ ژوئن ۲۰۲۰)