آمار قربانیان کرونا در ۳۴۷ شهر کشور بیش از ۷۵ هزار و ۳۰۰ نفر است


•    در سه روز گذشته ۲۵۰ نفر در مشهد ۹۰ نفر در سبزوار، ۶۰ نفر در نیشابور و ۴۰ نفر در قوچان در اثر کرونا فوت کرده اند.


•    شمار قربانیان کرونا تنها در شهر بجنورد از اسفند تا ۳۱ تیر به ۷۲۰ تن میرسد
•    بیمارستان شهدای تجریش با کمبود شدید کادر پزشکی روبرست. کادر پزشکی بشدت خسته هستند و با کمبود شدید تجهیزات مواجه هستند. شرایط بدتر از پیک اول است.
•    پزشکان و پرستاران در بیمارستان امام حسین تهران نگران شروع پیک سوم در پاییز هستند. کادر درمانی نیاز به کمک مالی دارند‌ اما دولت کمکی نمیکند.
•    حریرچی: مرگ روزانه نسبت به فروردین و اسفند رشد ۵۰ درصدی داشته که نتیجه عملکرد ما و بازگشایی هاست. از همه مراجع می خواهیم مردم را به نذر ماسک تشویق کنند!
•    افزایش قابل توجه آمار بستری و فوتی درخراسان رضوی. در بیمارستانهای وابسته به دانشگاه مشهد ۱۲۰۰بیمار کرونایی بستری هستند که ۲۳۰ نفر حالشان وخیم است

سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز پنجشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۳۴۷ شهر ایران بیش از ۷۵ هزار و ۳۰۰نفر است. شمار قربانیان در آذربایجان غربی به ۲۲۴۵ نفر، در البرز به ۲۳۸۰ نفر، در اردبیل به ۷۸۵ نفر، در اصفهان به ۳۴۸۳ نفر، در خراسان رضوی به ۵۵۷۰ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۲۳۶۰ نفر، در کرمان به ۱۰۷۰ نفر، در گلستان به ۱۹۵۰ نفر، در لرستان به ۲۹۴۰ نفر، درمازندران به ۳۳۴۳ نفر، در هرمزگان به ۸۹۰ نفر و در همدان به ۱۹۹۰ نفر رسیده است.
 
سخنگوی وزارت بهداشت رژیم، شمار قربانیان ۲۴ ساعت گذشته را ۲۲۱ نفر و شمار بیماران تحت مراقبت ویژه را ۳۶۶۷ نفر اعلام کرد. وی همچنان ۲۵ استان را دروضعیت قرمز و هشدار ذکر کرد و افزود «موارد ابتلا در اکثر استانها از جمله خراسان رضوی همچنان رو به افزایش است»(ایرنا ۲ مرداد).

حریرچی معاون وزارت بهداشت رژیم گفت: تعداد فوتی ها «نسبت به فروردین و اسفند رشد ۵۰ درصدی داشته است و نتیجه عملکرد ما و کارهایی است که در خرداد ماه انجام داده ایم و همچنین (نتیجه) بازگشایی هایی است که صورت گرفته است. وی گفت: از مردم خواهش می کنم در این محرم و صفر نذر ماسک کنند از همه مراجع می خواهیم مردم را به نذر ماسک تشویق کنند»(ایلنا ۱مرداد)

مردانی عضو کمیته علمی ستاد کرونا گفت: آمارهای بیمارستانها«بعضی وقت ها آدم را واقعاً به تعجب وا می‌دارد مثلا توی یک بخش آی. سی. یو از ۶۴ تا پرسنلی که در شیفتهای مختلف می چرخند ۵۷-۵۸ تا از آنها کرونا گرفتند»(تلویزیون شبکه ۲ رژیم)

در تهران، پزشکان ازوضعیت بحرانی در بیمارستان شهدای تجریش گزارش میدهند. بیمارستان با کمبود شدید کادر پزشکی روبرست. بدلیل کثرت مراجعات بخش های دیگر بیمارستان را هم برای بیماران کرونایی آماده میکنند. شرایط بدتر از پیک اول می باشد. پرستاران و کادر پزشکی بشدت خسته هستند، دیگر توان کار کردن را ندارند. با کمبود شدید تجهیزات پزشکی از جمله ماسک، دستکش، لباس مخصوص کرونا مواجه هستند.

در بیمارستان امام حسین تهران همه نگران شروع پیک سوم در پاییز هستند. الان کلیه کادر درمانی خسته و فرسوده شدند. آنها در مضیقه شدید مالی هستند باید به آنها کمک شود اما دولت کمکی نمیکند.

زالی گفت:«در ۲۴ ساعت گذشته ۷۶۷ نفر در مجموعه بیمارستان های استان بستری شده اند که ۱۵۴ نفر از آن ها مستقیم در بخش های مراقبت های بستری شدند. تعداد ترخیصی های ما از تعداد بیماران بستری پیشی نگرفته است... بیمارانی که امروز وارد بیمارستان ها می شوند، نسبت به روزهای گذشته بدحال تر هستند»(ایسنا ۱ مرداد)

در خراسان شمالی، به گزارش پزشکان، شمار قربانیان کرونا تنها در شهر بجنورد از اسفند ۳۱ تیر دست کم به ۷۲۰ تن میرسد. تجهیزات پزشکی و بیمارستانی مانند دستگاه اکسیژن، دستگاه تنفس مصنوعی، کیت های حفاظت فردی، ماسک ام۹۵ و لباس گان برای پرسنل، و وسایل ضد عفونی در بجنورد و دیگر شهرهای خراسان شمالی بشدت کمیاب است.

در خراسان رضوی، به گزارش شاهدان عینی تنها در سه روز گذشته ۲۵۰ تن از مردم مشهد که عمدتا از اقشار محروم و مناطق فقیر نشین هستند، در اثر کرونا جان باخته اند. در همین فاصله دست کم ۹۰ نفر در سبزوار و ۶۰ نفر در نیشابور و ۴۰ نفر در قوچان در اثر کرونا فوت کرده اند.

جانشین رئیس ستاد کرونا در خراسان رضوی گفت:«روز گذشته شاهد افزایش قابل توجه آمار بستری و فوتی ها بودیم که زنگ خطری برای استان محسوب می شود...کادر درمان در شرایط بسیار سختی هستند»(عصر ایران ۱مرداد). «هم‌اکنون در بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه پزشکی مشهد ۱۲۰۰بیماری کرونایی بستری هستند که ۲۳۰نفر حالشان وخیم است»(تلویزیون آستان قدس رضوی ۲مرداد)

در مازندران، «فرماندار محمودآباد، وضعیت را بحرانی توصیف کرد و گفت: در موج دوم کرونا سرعت انتقال این بیماری ۹ برابر شده و آمار مرگ و میر در محمودآباد نگران کننده است. روند رو به افزایش مبتلایان در محمودآباد ضمن تکمیل ظرفیت کلیه مراکز درمانی، موجب ابتلای کادر درمانی و کاهش نیروی انسانی شبکه بهداشت و درمان در ارائه خدمات به مراجعه کنندگان شده است»(خبرگزاری حکومتی مهر۲ مرداد)
در اردبیل، معاون استاندار گفت: «رکورد مبتلایان به بیماری کرونا در استان شکسته شد به طوریکه مجبور به بازگشایی تمامی ظرفیت های موجود در استان برای مقابله با کرونا شدیم»(خبرگزاری نیروی قدس ۲مرداد)

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲ مرداد ۱۳۹۹ (۲۳ ژوئیه ۲۰۲۰)