پاسدار حسین شریعتمداری، نماینده خامنهای در کیهان فهرستی از ناتوانیهای دولت روحانی از جمله انفعال در مقابل حقوقهای نجومی ، تن دادن به قراردادهای خسارتآفرین، نظیر قرارداد با توتال، امضای معاهده خودتحریمی FATF، امضای سند ذلتبار ۲۰۳۰ را ردیف کرده است.
آخوند ذوالنوری از اعضای مجلس رژیم از باند غالب نیز گفت: مطابق آمار ارائه شده از سوی روحانی و وزارت کار، به ازای هر یک میلیون نفر باید ۳۸ هزار کار ایجاد شده باشد. درحالیکه این میزان شغل در استان قم ایجاد نشده است.
کابینه آخوند روحانی؛ تعمیق شقه، فوران بحران
روضه «همدلی» و «وحدت» و وعده «گشایش» و حل شدن بحران ها با دولت جدید آخوند روحانی در اولین روز کاری، بنا به اعتراف مهره ها و رسانه های حکومتی تبدیل به چشم انداز بن بست ها و شقه های بیشتر شد. (رجا نیوز- ۲۹ مرداد)
یک رسانه حکومتی از باند خامنه ای، با ابراز تردید نسبت به کارایی دولت جدید روحانی نوشت: «آیا دولت دوازدهم از این ویژگیها فاصله میگیرد؟ امنیتی، محرمانه، غیرپاسخگو، ناتوان در اجماعسازی داخلی، تکرو، تنها، بیبهره از حمایت و پشتوانه نخبگان، نقدستیز، حاشیهساز، دارای نگاه ابزاری به حامیان»(بهارنیوز- ۳۰ مرداد).
حجاریان از باند موسوم به اصلاح طلبان هم در مورد واقعیت کابینه روحانی اذعان کرد«روحانی نیرویی بهتر از این وزرای پیشنهادی نداشت اگر داشت، معرفی میکرد. مسأله این است که کفگیر به ته دیگ خورده است و نه کسی را باقی گذاشتهایم و نه نیرویی تربیت کردهایم. چرا که ما از اول انقلاب تا به امروز کادرسازی نکردهایم، اگر کادرسازی میکردیم، الان کابینه بهتری داشتیم».(جهان صنعت-31 مرداد)
روزنامه حکومتی جهان صنعت وابسته به باندهای حامی روحانی در مورد چشم انداز وعده های اقتصادی روحانی نوشته است«انتظار اقتصاددانان حامی دولت این بود که دولت جراحی اقتصاد ایران را هماکنون شروع کند ... با توجه به ترکیب محافظهکارانه کابینه میتوان حدس زد که انتخابهای آتی تداوم وضع موجود و تعویق اصلاحات اقتصادی دردناک باشد و این امر موجب خواهد شد تا مشکلات اقتصادی در گذر زمان بزرگتر شوند».(فرارو-۳۰ مرداد)
یک کارشناس اقتصادی از باندهای نزدیک به روحانی هم با اشاره به سیطره سپاه پاسداران بر امور اقتصادی به واقعیت نیاز نظام به برجام اذعان کرده و می گوید: «مادامی که فعالیت و رانت یک جریان خاص ادامه داشته باشد، هیچ اصلاح اقتصادی در کشور رخ نخواهد داد. او درباره اینکه رویکرد دولت در قبال این جریان چیست، گفت: دولت دوازدهم هم همانطور که در دولت یازدهم شاهد بودیم، قصد دارد خدمتگزار همین جریان باشد. تا زمانیکه این جریان(سپاه پاسداران) در اقتصاد ایران حضور تاثیرگذار داشته باشند، قاعدتا شرایط به گونهای پیش خواهد رفت که نیازمند بیرون خواهیم بود و همین مسئله موجب میشود اهرم فشار را در اختیار کنگره آمریکا قرار دهیم و هر زمان که اراده کنند با تحریمهای خود ما را تحت فشار قرار دهند».