در این کنفرانس مطبوعاتی آقای پرویز خزایی نماینده شورای ملی مقاومت در کشورهای نوردیک بهمراه آقای اینگوالد گودال، عضو کمیته دوستان ایران آزاد و نماینده و عضو سابق کمیسیون روابط خارجی و دفاعی پارلمان نروژ شرکت داشتند.
ابتدا آقای خزایی، ضمن تشریح کامل و ارائه اسناد در باره این جنایت هولناک، که آنرا هولوکاست ایران خطاب کردند، با شرح کامل داستان و سوابق و کشف گورهای دستجمعی، اعلام نمودند که فتوای جنایت آمیز خمینی در سال ۶۷، بر طبق تمامی کنوانسیون بین المللی و اساسنامه دادگاه کیفری بین المللی، مصداق جنایت علیه بشریت است که باید هرچه زودتردر پیشگاه سیستم عدالت جهانی و دادگاه های صالحه بین المللی و ملی، به آن رسیدگی و با تعیین یک کمیسیون حقیقت یاب ترتیبات محاکمه بین المللی سران و دست اندرکاران این جنایت هولناک داده شده و مقامات طراز اول این رژیم سفاک و اعضای کمیته های آن در سراسر ایران به مجازات برسند. آقای خزایی با اسناد و مدارک و نشاندادن عکس های بسیاری از این گورهای مخفی و ذکر نام و بالای اعضای این کمیته های مرگ، از جامعه جهانی، بویژه از دولت نروژ خواستند که با توجه به نقش سازنده این کشور در این زمینه ها در جامعه بین المللی، ابتکار عمل را در دست گرفته و در سطح سازمان ملل متحد و سایر ارگانهای صالحه جهانی این جنایت علیه بشریت را مطرح و ترتیبات لازم را برای طرح موضوع و محاکمه بین المللی این رژیم جنایتکار فراهم آورند.
پس از آن آقای اینگوالد گودال عضو کمیته ایران آزاد و سپس خانم یولیه کروپلین یکی از وکلای شورای ملی مقاومت در نروژ در باره وظیفه خود در پیشبرد این هدف واقدامات قانونی و سیاسی با هماهنگی با وکلای و پشتیبانان جهانی مقاومت ایران، صحبت کردند.
بدنبال آن چهار نفر از شاهدان این جنایت علیه بشریت و قتل عام ۶۷ که بسیاری از اعضای خانواده خود را در این قتل عام مخوف ازدست داده بودند مشاهدات و شرح درد و رنج نزدیک به سه دهه درزندگی خود را به تفصیل برشمردند. آنها با در دست داشتن عکس های عزیزان به شهادت رسیده خود از مردم و دولت نروژ خواستند که در اینرابطه به کمک آنان و بازماندگان سی هزار مجاهد قتل عام شده برخیزند و در سازمان ملل متحد این پرونده را دنبال کرده و برای تشکیل یک کمیسیون حقیقت یاب و محاکمه بین المللی سران این رژیم و اعضا و مجریان فتوای مخوف خمینی جلاد اقدام کنند.