درحالیکه آخوند روحانی در تبلیغات دروغین دولتی تلاش دارد تا با پنهان کاری، نرخ بیکاری در حاکمیت ولی فقیه را تحت کنترل و روبه نزول به نمایش بگذارد، اما آمار و ارقام های قطره ای از درون رژیم، به یقین چیز دیگری را به اثبات می رسانند.
برای نمونه یک پژوهشگر رژیم در مسائل اقتصادی با اشاره به ابعاد وخیم نرخ بیکاری در میان زنان گفت: «زنان برای حرکت در چارچوب زندگی مدرن بیشتر در محدودیت قرار میگیرند، همچنین میزان بیکاری در زنان فارغ التحصیل دانشگاهها ۴۰ درصد و در مردان فارغا لتحصیل دانشگاه ۲۵ درصد است. این موارد همه نیازمند توجه ویژه است که متاسفانه اراده لازم در این باره وجود ندارد».
واقعیت این است که زنان بدلیل اعمال سرکوب از سوی رژیم زن ستیز آخوندی در تمامی زمینه ها مورد ستم و ظلم قرارگرفته اند. تضعیقات شدید اجتماعی به موازات قوانین قرون وسطایی علیه بیش از ۵۰ درصد از جامعه ویا فشارهای شدید حکومت در زمینه فرهنگی تنها نمونه هایی از ابعاد بربریت ساری و جاری علیه زنان میهن امان می باشند.
این کارشناس حکومتی در ادامه ضمن اعتراف به این واقعیات که این عوامل منشاء اصلی برای به حاشیه راندن زنان از سوی نظام آخوندی می باشد، در ادامه افزود: «نبود امکانات ورزشی در فواصل مناسب به ویژه برای زنان، منع شدن زنان برای حضور در استادیومهای ورزشی که میتواند؛ هیجانات افراد را هدایت کرده و منجر به سلامت جسم و روان شود، نبود حداقلهای فرهنگی و محدود شدن آن به برخی وجوه، وجود افرادی که فکر میکنند؛ مشکلاتی است که باعث میشود؛ شاهد سرعت رشد اعتیاد به ویژه در میان زنان باشیم». (خبرگزاری حکومتی ایلنا ۱۳ آبان ۱۳۹۵)
همچنین با نیم نگاهی به داده های اخیر مرکز آمار رژیم بخوبی می توان به میزان اندک مشارکت زنان در زمینه های اقتصادی و تولیدی نیز پی برد؛ بنابراین آمار: «نرخ مشارکت اقتصادی نشان میدهد چند درصد جمعیت در سن کار فعال یعنی شاغل یا بیکار هستند. مطابق نتایج به دست آمده در سال ۱۳۹۴ نرخ مشارکت اقتصادی در جمعیت ۱۰ ساله و بیشتر در کل کشور ۳۸.۲ درصد بوده است. این شاخص در بین مردان ۶۳.۳ درصد و در بین زنان ۱۳.۳ درصد محاسبه شده است» (خبرگزاری حکومتی ایسنا ۷ آبان ۱۳۹۵)
به موازات این آمار و ارقام ها باید به اعتراف مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت آخوند روحانی مبنی بر وجود «نرخ دوبرابری بیکاری در میان زنان نسبت به مردان» اشاره کرد. وی طی سخنانی (سایت فرارو ۱۵ بهمن ۱۳۹۴) ضمن ارائه دیدگاهای ارتجاعی حکومت برای نقش و جایگاه زنان در جامعه گفته بود: «زنان ایرانی به رغم تمام توانمندیهایی که از خود بروز دادهاند به جایگاه شایسته خود دست نیافتهاند. آنان نقش تعیین کنندهای در جامعه و رشد فرزندان خود دارند. در حال حاضر نرخ بیکاری زنان بیش از دو برابر مردان است».