خبرهایی از آخرین تحولات در باره انتخابات عراق

تلویزیون الشرقیه (24دی88) درخبری از ادامه وگسترش تلاشها برای حذف نیروهای سیاسی از انتخابات عراق گزارش کرد: منابعی در کمیساریای عالی انتخابات گفتند عبدالقادر العبیدی وزیر دفاع  عراق  از لیست ائتلاف دولت قانون در لیست 499 نفره حذف شده از شرکت در انتخابات می باشد.

الشرقیه افزود: منابع سیاسی در بغداد گفتند طرفهای سیاسی ذینفوذ در ستاد موسوم به حسابرسی و عدالت هم چنین تصمیم به حذف ظافر  العانی از شرکت در انتخابات آینده گرفته اند ولی این تصمیم را به تصمیم دیگری مرتبط کرده اند که بقای کاندیداهای فراکسیونی که سران آنها حذف می شود را تضمین می کند یعنی به اعضای جریان مستقبل که ظافر العانی ریاست آنرا به عهده دارد اجازه شرکت در انتخابات را می دهد. این فراکسیون از جمله رافع العیساوی و سلمان الجمیلی را شامل می شود. 

به گزارش تلویزیون بابلیه(23دی88) مردم فلوجه در غرب بغداد تظاهرات بزرگی را در اعتراض به حذف شماری از جریانات سیاسی از انتخابات برگزار کردند. به گزارش تلویزیون البابلیه(23دی88)، یکی از شرکت کنندگان در این تظاهرات گفت هزاران تن از مردم فلوجه از عشایر و احزاب مختلف با برگزاری تظاهراتی مخالفت خود با تصمیم ستاد حسابرسی و عدالت مبنی بر حذف شماری از فراکسیونهای سیاسی از شرکت در انتخابات را ابراز داشتند و آن را غیر قانونی توصیف کردند».

 

سندیکای وکلای عرب، حذف 15 جریان سیاسی از شرکت در انتخابات پارلمانی عراق را خودسرانه و منفعت جویانه توصیف کردند که هدف آن تصفیه سیاسی به منظور حذف دکتر صالح مطلک از روند سیاسی عراق است

 

به گزارش تلویزیون البابلیه(24دی88)، سندیکای وکلای عرب گفتند طرحی برای صدور بحران به داخل عراق وجود دارد که حاکمیت و ثبات عراق را هدف قرار داده است. آنان از نیروهای ملی خواستند تا در کنار هم و دوشادوش هم طرح هایی که عراق و شخصیتهای ملی آن را هدف قرار داده در هم بشکنند».

6تن از شیوخ کل عشائر عراق با صدور بیانیه ای حذف دکتر صالح مطلک از انتخابات آینده عراق را غیر دمکراتیک توصیف کرده و خواستار لغو آن گردیدند. این بیانیه که توسط روزنامه المشرق و همچنین پایگاه خبری عراق منتشر گردیده تصریح کرده یکی از اهداف سفر متکی وزیر خارجه رژیم ایران به عراق حذف دکتر صالح مطلک از انتخابات بوده است چرا که این انتخابات بشارت دهنده تغییرات اساسی درصحنه سیاسی عراق و روی کار آمدن نیروهای ملی ومردمی است واین همان چیزی است که رژیم ایران بشدت از آن واهمه دارد .

 

اسامی شیوخ کل عشایر عراق که این بیانیه را امضا کرده اند عبارتند از:

شیخ مازن حبیب خیزران شیخ کل قبیله عزه

شیخ فیصل صالح خلف الکُروی شیخ کل قبیله کروی

 

شیخ فیصل حوم العلیوی شیخ کل عشیرة نداء

شیخ ضاری رزوقی الدوری شیخ کل عشیره الدوری در استانهای صلاح الدین و دیالی

شیخ کریم محمود عباس شیخ کل عشیرة دلیم

شیخ خلیل ابراهیم طحان شیخ کل عشیرة حامد

 

شیخ ثائر صیهود شیخ کل عشیرة الزهیری در عراق نیز طی بیانیه ای که در پایگاه خبری الملف منتشر گردید حذف صالح مطلک از کاندیداتوری برای انتخابات آینده پارلمان عراق را محکوم کرد

  و گفت: دلیل واقعی حذف دکتر صالح مطلک، مواضع شناخته شده و سازش ناپذیر او با دخالتهای رژیم ایران در عراق است. همزمانی این تصمیم شوم از سوی کمیته تحت حمایت دولت، با سفر متکی وزیر خارجه رژیم ایران به عراق، ماهیت این اقدام را بیشتر بر ملا میکند.

رژیم آخوندی و مزدورانش در عراق از فرط درماندگی در برابر پیشی گرفتن آلترناتیو عراقی در انتخابات این کشور، جبهه گفتگوی ملی عراق را به دریافت کمک از مجاهدان اشرف متهم کرد.

روزنامه الزمان در این باره نوشت عدی الخدران قائم مقام شهرستان خالص( وابسته به سپاه 9 بدر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی تروریستی قدس) مجاهدین خلق را متهم کرده بود که برای تامین حمایت مالی زیادی از جنبش گفتگوی ملی در انتخابات آینده تلاش می کنند تا تضمینی برای پیروزی کاندیداهای آن باشد .

مزدور مزبور افزوده است: «هدف از این حمایت تضمین کسب کرسی های پارلمان آینده از سوی لیست صالح مطلک است تا تصمیمات صادره در مورد این سازمان را لغو کنند» .

به گزارش الزمان این اتهامات در حالیست که شهرهای موصل ، فلوجه و بصره شاهد تظاهراتی در اعتراض به حذف جریانات سیاسی از انتخابات آینده هستند و بخصوص شهر فلوجه  شاهد تظاهرات بزرگی بود که در آن  هزاران نفر از مردم از عشایر مختلف در اعتراض به حذف  جریانات سیاسی از شرکت در مبارزات انتخاباتی اعتراض داشتند. همچنین ”نمایندگانی از مردم استانهای بصره ، میسان و کربلا فلوجه را برای شرکت در تظاهرات و ابراز مخالفتشان با این تصمیمات غیر قانونی تقویت کردند. 

خلیفه الدلیمی از جبهه گفتگوی ملی عراق  دیروز ضمن تکذیب اتهامات مزدوران رژیم ایران در شرایطی که شهر اشرف یکسال تمام است که در محاصره کامل بسر میبرد، به الزمان گفت:  نیازی به کمک نداریم . ما سازمان مجاهدین خلق را میهمان عراق می دانیم و نه یک سازمان تروریستی آنطور که دولت فعلی عراق  به آن نگاه می کند.