کابوس قیام مردمی و سرنگونی در بالاترین سطوح باندهای مختلف رژیم آخوندی

خاتمی، رئیس جمهور سابق نظام، بار دیگر به باند ولی فقیه هشدار داد که اگر مانع حرف زدن جناح مغلوب شود، کسان دیگری که کل نظام را قبول ندارند، پیشی خواهند گرفت.
به گزارش خبرگزاری دولتی ایلنا(9آبان88)، خاتمی با اشاره به خطرسرنگونی وتغییرکل نظام آخوندی گفت: اگر ما که به اصل نظام اعتقاد داریم، نتوانیم حرف بزنیم، دیگران که اعتقادی ندارند، دست به عمل خواهند زد و نتیجه عمل آنها چیزی نیست که مطلوب ما باشد». وی گفت: «نباید بگذاریم کار به جایی برسد که تقاضاها از درون کشور به بیرون نظام برود».

جواد لاریجانی از تئوریسنهای باند ولی فقیه، به این که قیام سراسری تمامیت رژیم را هدف قرارداده ودعوای جناحی نیست، اذعان کرد و گفت: «برخی فکر می‌کنند مسائل پس از انتخابات دعوایی بین احمدی‌نژاد و موسوی بوده و چون پس از انتخابات نیز هواداران موسوی و احمدی‌نژاد با یکدیگر درگیر بوده‌اند و پس از انتخابات هم پیروان آنها در خیابان‌ها با یکدیگر درگیر شدند بنابراین با سلام و احوالپرسی این دو نفر کار تمام خواهد شد؛ البته این سلام و احوالپرسی کار خوبی است ولی بنده معتقد نیستم که جریانات پس از انتخابات دعوای طرفداران موسوی و احمدی‌نژاد بوده است».
جواد لاریجانی، به علاج ناپذیری شقه رژیم نیز ادعان کرد و ضمن رد طرح موسوم به وحدت ملی گفت این طرح اگر «حول نظام اسلامی و مقام معظم رهبری باشد»، خوب است.
به گزارش خبرگزاری فارس (10آبان88) وی با لحن کنایه آمیزی افزود: «اگر موضوع وحدت این باشد که دوستان وقتی ناکامی اقدامات خود را دیدند قصد دارند که به آغوش نظام و ساختار قانونی باز گردند ما باید به آنها خوش‌آمد بگوییم چرا که این افراد نیروهایی از بین ما بودند که در جریانی ناسالم از گردونه نظام خارج شدند. . . هر ایده‌‌ای از وحدت که باعث بازگشت افراد به چارچوب نظام ‌شود مورد استقبال است

میرحسین موسوی دربیانیه یی که منتشرکرده ا ست، مذاکرات جاری رژیم با قدرتهای بزرگ را تسلیم توصیف کرد و راجع به دعاوی احمدی نژاد در مورد مذاکرات اتمی گفت: تحویل قسمت اعظم محصول فعالیت های هسته ای، که این همه جار و جنجال و چندین تحریم به همراه آورده پیروزی است؟ یا یک تقلب آشکار؟
موسوی نوشت: «شانزده سال پیش از این تهیه سوخت برای تاسیسات هسته‌ای تهران امری بود که نه مسئولان و نه رسانه‌ها انجام آن را یک خبر مهم تلقی نمی‌کردند. امروز قسمت اعظم محصول فعالیت‌های هسته‌ای کشور، که این همه جاروجنجال به خود دیده و چندین تحریم برای ملت به همراه آورده است، گویا باید برای تامین همین نیاز ساده تحویل کشورهای دیگر شود، شاید بعدها لطف کنند و اندکی سوخت در اختیار ما بگذارند. آیا این یک پیروزی است؟ یا یک تقلب آشکار، که چنین تسلیمی فتح‌المبین نامیده شود؟»