بحران درونی رژیم آخوندی بر سر عواقب زهر اتمی، سفر موگرینی به تهران و بحران مرگبار اقتصادی

اذعان مقامات رژیم به بی‌حاصل بودن برجام و موضوعات مورد بحث در گفتگوهای موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با مقامهای رژیم در تهران حملات باندهای درونی رژیم به یکدیگر را بدنبال داشته است.

رفسنجانی در دیدار با هیأتی از مقامهای آلمانی نسبت به بی نتیجه بودن برجام ابراز نگرانی کرد و گفت: برجام می‌توانست عقب‌ماندگی‌های روابط با کشورهای پیشرفته را جبران کند، اما بدعهدیهای بعضی از طرفهای مذاکره، انجام تعهدات را با کندی مواجه کرده است. (سایت انتخاب 28/1/95)
یک رسانه‌ی باند خامنه‌ای بلافاصله نسبت به این اظهارات واکنش نشان داد و نوشت: اظهارات رفسنجانی بعد از سخنان سیف، رئیس کل بانک مرکزی، به‌عنوان دومین و بزرگترین اعتراف به شکست برجام بر اثر بدعهدیهای آمریکا، در بین دولت و حامیان آن بی‌نظیر بوده است. (جام نیوز 28/1/95)
سایت باند خامنه‌ای افزود: از رفسنجانی باید پرسید که آیا ’سایه جنگ، تهدید و تحریم’ که به واسطه برجام از کشور دور شده، (یا) باز خواهد گشت؟ و یا باید از پدر محکوم مالی و امنیتی، منتظر اعترافهای بعدی باشیم.
بدنبال اظهارات رئیس کل بانک مرکزی رژیم در امریکا که گفته بود چیزی از برجام نصیب رژیم نشده، پاسدار حسین شریعتمداری نماینده ولی فقیه ارتجاع در کیهان مهره‌های اصلی باند رفسنجانی و روحانی را که وعده کشایش اقتصادی می دهند را شارلان نامید و نوشت: انتظار آن است که دولت محترم ضمن از سر گیری فعالیتهای متوقف شده، رسماٌ اعلام کند که از انجام تعهدات بعدی نظیر اجازه بازرسی از تأسیسات هسته‌ای، خودداری کرده و به غنی سازی نامحدود که npt آن را حق کشورهای عضو دانسته است ادامه خواهد داد (کیهان 29/1/95)
فواد ایزدی مهره دیگر خامنه‌ای نیز گفت: وزارت خارجه با استناد به اظهارات «سیف» نقض برجام را اعلام کند. وی افزود: هنوز مشکل تبدیل پول ناشی از قطعنامه 1803 حل نشده است. (فارس 28/1/95)
آخوند نبویان عضو مجلس رژیم نیز گفت: طبق مصوبه مجلس، دولت موظف است اگر طرف مقابل به هر بهانه دیگر غیر از هسته‎ای مثل تروریسم و حقوق بشر تحریم جدید وضع کند جلوی اجرای برجام را بگیرد اما بعد از قرارداد وین بیش از 10 مورد تحریم‎های جدید ایجاد شد که تا کنون هیچ کدام از دولتمردان پاسخگو نیستند. ( فارس 28/1/95)
سپاه پاسداران نیر در یک گزارش مشروح، درباره اظهارات رئیس کل بانک مرکزی نوشت:
وقتی سیف، مرجع موردنظر روحانی برای بیان نتایج برجام از سه کلمه «تقریبا هیچ چیز»، استفاده می‌کند، تنها ۲ راه پیش روی دولت قرار می‌دهد؛ یا تغییر رویکرد از مسامحه به مطالبه یا به بایگانی سپردن توافق. (فارس 28/1/95)
در همین حال، سفر فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران و تأکید او بر حقوق‌بشر در دیدار با سران رژیم، با ابراز وحشت باندهای حکومتی از یک سو و تشدید مخاصمات درونی از سوی دیگر مواجه شده است.
روزنامه سپاه پاسداران با تیتر «مسافر اروپایی برجام با چمدان حقوق بش» با اشاره به سخنان ظریف در مورد همکاری در زمینه حقوق‌بشر نوشت: این اشارات طرفین در خصوص گفت‌وگوهای حقوق بشری در حالی است که اخبار موثقی در دسترس قرار دارد که موگرینی چمدان خود برای سفر را با مأموریتی مستقیم پیرامون برقراری گفت‌وگو‌ در حوزه حقوق بشری بسته است. (روزنامه جوان 29/1/95)
 این روزنامه در مطلب دیگری نیز نوشت: در مقابل گلایه ظریف از عملی نشدن تعهدات غربی‏ها و اینکه برجام فایده ‏چندانی نداشته است، موگرینی با “به میان کشیدن دوباره حقوق بشر و تحریم‌های مرتبط با آن» مدعی شد «اتحادیه اروپا هم به تعهدات خود عمل کرده‏ و برجام ‏تبدیل ‏به منافع بیشتر برای تمامی مردم منطقه شده است. (روزنامه جوان 29/1/95)
پاسدار شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت رژیم نیز در دیدار با موگرینی سرخوردگی خود را به نمایش گذاشت و گفت: تحریم‌های حقوق بشری برخی از مسئولان (نظام) به بهانه‌های واهی تناسبی با فضای جدید مناسبات (دو طرف) نداشته و بی‌اعتمادی را افزایش می‌دهد. (فارس 28/1/95)
اصغر زارعی عضو مجلس ارتجاع با اشاره به اظهارات موگرینی گفت: سفر موگرینی به تهران کارساز نخواهد بود. (فارس 28/1/95)