ایران- بین ۱۸۸ کشور دارای رتبه ۱۸۰ در نرخ تورم

با نزدیک شدن موعد نمایش انتخابات ریاست جمهوری در دیکتاتوری ولی‌فقیه، اکنون کمتر روزی است که جناح‌های متخاصم در حاکمیت علیه یکدیگر دست به افشاء گری نزنند.

در تازه‌ترین نمونه آن، پاسدار علی لاریجانی، رئیس مجلس حکومتی با خطاب قرار دادن آخوند روحانی، وی را فردی «قصه‌گو» در نظام آخوندی نامید و افزود: «وضعیت اقتصادی کشور امروز برای همه شما مشخص است، سرانه تولید ناخالص داخلی معیاری برای سنجش شرایط اقتصادی ایران است که امروز از بین ۱۸۵ کشور، رتبه ۹۴ را داریم، این نشان می‌دهد که سطح رقابت در کشور ما پایین است برای این موضوع سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد اما آیا این سیاست‌ها درست اجرا شدند؟ واحدها را به‌عنوان بدهی به سایر نهادهای دولتی واگذار کردند، به‌عنوان‌مثال دولت به وزارتخانه بدهکار بود و نیروگاهی را به‌جای آن بدهی‌اش به آن وزارتخانه داد و نامش را اجرای اصل ۴۴ گذاشت. به همین دلیل رقابت به وجود نیامد».

سخن از بحران عمیق اقتصادی در حاکمیت غارتگر آخوندی با انواع و اقسام باندهای مافیایی است که باوجود فروش روزانه ۲ میلیون بشکه نفت و باگذشت بیش از هشت ماه از اجرایی شدن برجام، همچنان در بن‌بست اقتصادی بسر می‌برد؛ زیرا اقتصاد ایران که اکنون نیاز شدید به سرمایه‌گذاری دارد، به دلیل نبود سیاست‌های روشن و راهبردی، میان دوچرخه «مقاومتی» و «رقابتی» گیر افتاده است.
پاسدار لاریجانی در ادامه به ابعاد دیگری از بحران موجود اعتراف کرده و می‌افزاید: «از بین ۱۸۲ کشور درزمینهٔ نرخ بیکاری، دارای رتبه ۱۰۲ هستیم. وضعیت اداره کشور ساماندهی نشده است، متأسفانه از بین ۱۸۸ کشور دارای رتبه ۱۸۰ در نرخ تورم هستیم، هرچند تحریم‌ها هم در شرایط اقتصادی ایران مؤثر بوده اما ساختار اقتصادی و مشی اقتصادی‌مان اشکال دارد، از بین ۱۸۱ کشور دارای رتبه ۱۶۴ در سهم سرمایه‌گذاری خارجی هستیم، همچنین از بین ۱۸۷ کشور دارای رتبه ۱۶۷ در حمایت از سرمایه‌گذاری هستیم، چون مردم ترجیح می‌دهند پولشان را جایی ببرند که امنیت دارد و زود به نتیجه می‌رسد به‌عنوان‌مثال در بانک بگذارند اما در تولید سرمایه‌گذاری نکنند». (خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس ۶ شهریور ۱۳۹۵)

ترجمان این سخنان به معنای اعتراف به واقعیتی بنام نبود «امنیت» و «بی‌اعتباری» حکومت در میان آحاد مردم می‌باشد که اکنون ضمن پشت کردن به این رژیم خون‌ریز و سرکوبگر، «ترجیح می‌دهند پولشان را جایی ببرند که امنیت دارد».
این کارگزار ولی‌فقیه در ادامه می‌افزاید: «از بین ۱۴۰ کشور دارای رتبه ۱۳۰ در حقوق مالکیت معنوی هستیم،‌ به همین دلیل برخی کارآفرینان نگرانی‌هایی دارند، افتخار نیست که مدیری بگوید به قانون کاری ندارد، اگر مدیری این سخن را بیان کند، در سطوح پایین هرج‌ومرج می‌شود، از بین ۱۴۰ کشور دارای رتبه ۱۳۴ در جذب استعدادها هستیم اما از آن‌طرف از بین ۲۱۶ کشور دارای رتبه ۱۲ در جمعیت شهری هستیم که مایه تأسف است، امروز ۷۰ درصد مردم در شهرها زندگی می‌کنند و روستاها در حال تخلیه شدن هستند».

واقعیت این است که اکنون ابعاد این بی‌اعتباری و جابجایی و مهاجرت را می‌توان به‌خوبی در نرخ ۱۸ میلیون حاشیه‌نشین‌های شهر، در نرخ ۷ میلیون بیکار، بیکاری گسترده در میان فارغ‌التحصیلان، تعطیلی ۱۵هزار واحد تولید و صنعتی و نیز در نرخ ۵ میلیون مهاجر ایرانی و به‌ویژه فرار مغزها و سرمایه‌گذاران از حاکمیت ولی‌فقیه رؤیت نمود.