ایران- خط فقر هشتاددرصدی برای حقوق‌بگیران!

فقر و فلاکت در دیکتاتوری غارتگر ولی‌فقیه هرروز ابعاد جدیدتری به خود می‌گیرد. درحالی‌که تا سال گذشت بسیاری از رسانه‌های رژیم خط فقر در ایران را هفتاددرصدی اعلام می‌کردند، اکنون در تازه‌ترین آمار، متولیان حکومت حتی از خط فقر هشتاددرصدی در میان حقوق‌بگیران سخن به میان می‌آورند.

در این رابطه یک کارشناس حکومتی در دانشگاه ضمن هشدار به دولت آخوند روحانی ازجمله گفت: «امروز ۸۰ درصد حقوق بیگران زیر خط فقر هستند و ۶ تا ۷ میلیون خانوار مشکل در پرداخت اجاره دارند».

واقعیت در رژیم چپاولگر آخوندی این است که دولت «تدبیر و امید» از ارائه فرمول و راه حلی برای ایجاد تعادل میان درآمد و هزینه‌ها عاجز مانده است. بدین‌سان اکنون شاهد هستیم که مثلا درحالی‌که درآمد یک کارگر بر اساس آخرین مصوبات رژیم آخوندی معادل ۸۱۲ هزار تومان تعیین گردیده است، اما مخارج و هزینه‌های کمرشکن زندگی با فاکتورهایی میان ۳ الی ۴ برابر خود را بر اقشار ضربه‌پذیر تحمیل کرده‌اند. گرانی‌های شدید و افزاینده به موازات اخاذی‌های دولت آخوندی از مردم در زمینه‌های خدمات‌رسانی، انرژی، درمانی و یا مالیاتی تماما در راستای بلبشو در سیاست گذاری‌های رژیم می‌باشند.
این استاد سابق حکومتی در ادامه به این واقعیات اعتراف کرده و می‌افزاید: «تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد پیگیری سیاست‌های اقتصاد لیبرالی نه‌تنها برای ما رهگشا نیست، بلکه کشور را با چالش‌های مختلف ازجمله فقر و بیکاری روبه‌رو کرده است. دولت‌ها نیز در دوره‌های مختلف برای سرپوش گذاشتن روی ناکارامدی این سیاست‌ها توجه مردم را به موضوعات دیگر جلب کرده‌اند.
با توجه به روند موجود در اقتصاد کشور، این نگرانی وجود دارد که ۱۲ میلیون بیکار و ۳۰ میلیون فقیر نسبت به آینده کشور بدبین شوند. حتی ممکن است در آینده منجر به اعتراض از سوی مردم شود و آقای رئیس‌جمهور باید در این خصوص پاسخگو باشد. (خبرگزاری بسیج سرکوبگر ۲ آذر ۱۳۹۵)

به یقین بیان واژه‌هایی مانند «اقتصاد لیبرالی» نه به معنای متعارف و امروزی آن به مانند بسیاری از کشورهای جهان می‌باشد، بلکه بازگو کننده حقیقتی بنام باز گذاشتن دستان آلوده «آقازاده‌ها، متولیان و باندهای مافیایی» در این رژیم است که نظام اقتصادی کشور را به نظامی «رانت‌خوار» و فاسد تبدیل کرده‌اند. وی سپس در این رابطه ادامه می دهد: «اخیرا اعلام شده ۷۲ مدیر ارشد تابعیت دوگانه دارند، یعنی این مدیران ایرانی نیستند ولی بر ایران حکومت می کنند، در هیچ جای دنیا چنین شکلی از مدیریت پذیرفته نیست. از طرفی باید بگوییم، بعضی مدیران به جای اینکه در فکر بر طرف کردن مشکلات مردم باشند به دنبال اخذ گرین کارت هستند».
در این راستا است که اکنون شاهد هستیم، اقشار مردم روز بروز فقیرتر و ضربه‌پذیرتر و آخوندها به همراه کارگزاران حکومتی هرروز ثروتمندتر و فربه‌تر می‌شوند. همچنین سخنان این مهره حکومتی مبین واقعیت دیگری در درون خبرسازی‌های پوشالی نظام آخوندی است که در آن به وجود «۱۲ میلیون بیکار» و نیز «۳۰ میلیون فقیر» در ایران اعتراف می‌کند.