۱۰ میلیون نفر درگیر اعتیاد! در حاکمیت منحوس ولایت فقیه در ایران

وجود بحران‌های عظیم اقتصادی و سرکوب گسترده اجتماعی به همراه رشد خط فقر و بیکاری در حاکمیت ولی‌فقیه اکنون به رشد و نمو انواع اعتیاد ضریب غیرقابل‌برگشت زده است.

این بحران در حالی است که در این رژیم پوسیده و سراسر فساد، دستیابی به مواد مخدر مانند هروئین، تریاک، مرفین، آمفتامین‌ها، ماری‌جوانا و حشیش، کوکائین و یا الکل و انواع و اقسام قرص‌های روان گردن به راحتی میسر است. نیم نگاهی به وضعیت شهرهای آلوده و به‌ویژه کلان شهرها و استان‌های ضربه‌پذیر نیز وجود موضوعی بنام تولید و توزیع گسترده مواد مخدر که بخش بزرگی از آن از طریق نیروهای سرکوبگر رژیم و سپاه پاسداران روانه کشوری شود را تائید می‌کند.

این وضعیت بحرانی اکنون به حدی رسیده است که بنا برداده‌های حکومتی «قریب ۱۰ میلیون نفر» در ایران آخوند زده با هیولایی بنام اعتیاد دست به گریبان هستند. یک گزارش حکومتی به نقل از وزیر بهداشت رژیم در این رابطه می‌افزاید: «طبق آمارهایی که در زمینه اعتیاد جوانان اعلام شده است در مجموع با حساب خانواده آنها حدود ۱۰ میلیون نفر درگیر این معضل هستند». (سایت حکومتی سحام نیوز ۱۵ تیر ۱۳۹۶)

بر این منطق می‌توان تخمین زد که این حجم بزرگ از جمعیت کشور تنها درگیر مواد مخدر بوده و آمار مربوط به اعتیاد سیگار و یا الکل اساساً در این اینجا مد نظر قرار نگرفته است، زیرا پیش‌تر معاون حکومتی در بخش پیشگیری و اعتیاد سازمان بهزیستی اعتراف کرده بود: «الگوی چندمصرفی مواد نگران کننده است. مصرف همزمان الکل و مواد و مصرف همزمان داروهای بدون تجویز پزشک (دارومخدرها) با مواد، مشاهده شده است که جای نگرانی دارد». وی سپس به بی‌نتیجه بودن شیوه‌های سرکوب حکومتی در زمینه مبارزه با اعتیاد و مصرف الکل اعتراف کرده و ادامه می‌دهد: «با توجه به ملاحظات شرعی و قانونی انتظار می‌رفت میزان مصرف الکل پایین‌تر باشد اما مصرف الکل در کشور بالاتر از انتظارات بود». (خبرگزاری حکومتی ایرنا ۱۵ شهریور ۱۳۹۵)

همچنین از داده‌های حکومتی می‌توان استنتاج نمود که بحران اعتیاد در بسیاری از استان‌های ضربه‌پذیر و دارای نرخ بسیار بالای بیکاری و رکود اقتصادی، بسیار وخیم‌تر می‌باشد. برای نمونه این گزار ش حکومتی می‌افزاید: «بر اساس پیمایش ملی شیوع شناسی اعتیاد، شیوع مصرف مواد در استان‌های خوزستان، گلستان، کرمان و سیستان و بلوچستان، بالا و در استان یزد با شیوع کم بوده است؛ ضمن اینکه شیوع مصرف مواد در تهران نیز نرخی متوسط دارد».

بنا بر آمارهای دولتی در رابطه با مصرف الکل در میان زنان که اکنون مورد بیشترین تحقیرها و سرکوب حکومتی قرار دارند، «مصرف‌کنندگان الکل در ایران ۳۰ درصد زن و ۷۰ درصد مرد هستند».

همچنین به دلیل نبود زمینه‌های پژوهشی در حاکمیت فاسد و غارتگر آخوندی، به یقین دستیابی به آمار دقیق معتادان غیر ممکن است. وجود آمار و ارقام متناقض که هرازگاهی از سوی متولیان رژیم به بیرون داده می‌شود، بهترین بینه بر پنهانکاری های عامدانه حکومت برای روشنگری در این زمینه است. آخرین آمار تحقیقی مورد میزان شیوع مصرف مواد محرک، انواع داروهای روان‌گردان، الکل و سیگار می‌گوید: «تحقیق روی ۸ هزار جوان ۱۵ تا ۳۵ سال مناطق ۲۲ ‌گانه تهران انجام شده، نشان می‌دهد متوسط سن مصرف الکل به ۲۰ سال رسیده » است. (سایت آفتاب ایران ۳ اسفند ۱۳۹۵)