پاریس: کنفرانس«مسلمانان متحد علیه سوء استفاده افراط گرایان از اسلام»

مریم رجوی: لازمه نفی افراطیگری «اسلامی» مقابله با رژیم ایران و حمایت از آلترناتیو آن مبتنی بر یک اسلام دموکراتیک است

نه بساط داعش و خلیفه گری اسلام است نه ولایت فقیه در ایران، نه سربریدن به وسیله داعش و نه اسید پاشیدن به صورت زنان در ایران.«خلافتی» که امروز در سوریه و عراق اعلام موجودیت کرده، بیش از 30 سال است که در تهران حاکمیت دارد


مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، روز یکشنبه 30نوامبر در جلسه یی زیر عنوان «مسلمانان متحد علیه سوء استفاده افراط گرایان از اسلام» هشدار داد: «هرنوع همکاری و نزدیکی با رژیم ایران تحت عنوان مبارزه با داعش فقط و فقط منجر به گسترش این سرطان در منطقه خواهد شد و قربانی اصلی آن ملتهای مسلمان خواهند بود» وی افزود: «بحرانی که با داعش به وجود آمده، زاییده شرایطی است که رژیم ولایت فقیه و دیکتاتوریهای دست نشانده‌ اش با سرکوب و فرقه‌گرایی در عراق و سوریه ایجاد کرده‌اند. دولتهای غرب به نوبة خود به خاطر مماشات با رژیم ایران، به عنوان پدرخوانده بنیادگرایی و تروریسم، در گسترش این بحران مسئولیت دارند».

در این جلسه که به دعوت «کمیته مسلمانان فرانسه برای دفاع از اشرفیان» برگزار شد، رجوی تأکید کرد: «مقابله نظامی تنها زمانی می‌تواند به ریشه کنی داعش و امثال داعش راه ببرد که فضای حیاتی آن در سراسر منطقه از بین برود... پایان دادن به کار داعش، تنها با بیرون راندن رژیم آخوندی از همه این کشورها امکانپذیر است».

رجوی با اشاره به نیاز جامعه جهانی به «جبهه‌ متحدی از مسلمانان دموکرات و ضد ارتجاع و افراطی‌گری» تصریح کرد که در این جبهه اشتراک نظر حول «نفی افراطی گری تحت نام اسلام و منشأ اصلی سیاسی و عقیدتی آن یعنی استبداد مذهبی حاکم بر ایران» و همچنین «حمایت از آلترناتیو این رژیم. یعنی یک راه‌حل فرهنگی و آلترناتیوی بر اساس اسلام دموکراتیک» الزامی است.


رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران به عنوان یک زن مسلمان به افشای افراطی گری تحت نام اسلام پرداخت و گفت: «نه بساط داعش و خلیفه گری در عراق و سوریه نه ولایت فقیه در ایران، نه سربریدن به وسیله داعش، نه به صلیب کشیدن سنی‌ها توسط عوامل رژیم ایران در عراق و نه اسید پاشیدن به صورت زنان در ایران، هیچکدام ربطی به اسلام ندارد. آن «خلافتی» که چند ماه است در عراق و سوریه اعلام موجودیت کرده، بیش از 30 سال است که در ایران حاکمیت دارد».

او ضمن اشاره به اینکه در اسلام «هیچ رودر رویی، میان پیروان مذاهب مختلف نظیر شیعه و سنی وجود ندارد» تاکید کرد که مقاومت ایران بر «اصل جدایی دین از دولت»، احترام به حقوق و آزادی عقیده پیروان ادیان گوناگون معتقد و پایبند است و شریعت آخوندی را رد می‌کند.

در این جلسه همچنین شماری از شخصیتهای مسلمان فرانسوی همچون توفیق سبتی، دبیر کل شورای مسلمانان فرانسه؛ دفتر شورای مسلمانان فرانسه)، خلیل مرون، مدیر مسجد اوری و رئیس کمیته مسلمانان فرانسه برای دفاع از حقوق اشرفیان، شیخ زاهو مسکین مدیر مدرسه رئوسیت، حمیدا مایگا، رئیس فدراسیون مسلمانان و مدیر مسجد سرژی، حکمت ترک، رئیس شورای مسلمانان ترک فرانسه در ایل دوفرانس؛ سعید المحیدین، مدیر مسجد پونتواز؛ صادق عبروس معاون شورای منطقه ای مسلمانان ایل دو فرانس، همچنین استاد جلال گنجه ای، رئیس کمیسیون مذاهب و آزادی ادیان شورای ملی مقاومت ایران و دکتر صالح رجوی نماینده شورای ملی مقاومت در فرانسه سخنرانی کردند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
9 آذر 1393 (30نوامبر 2014)