کنفرانس درباره برنامه موشکی رژیم در دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران درآمریکا

در یک کنفرانس مطبوعاتی در واشنگتن که توسط دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران برای افشای برنامه موشکی رژیم برگزار شد، شماری از مقامهای ارشد و کارشناسان بین المللی اتمی و موشکی شرکت داشتند.

شرکت کنندگان برنامه موشکی رژیم آخوندی، دخالتهای آن در کشورهای منطقه، و استمرار برنامه اتمی رژیم را مورد بحث و گفتگو قرار دادند.

در این کنفرانس کتاب جدید دفتر نمایندگی شورای ملی مقاومت تحت عنوان «ساختار موشکهای بالستیک رژیم ایران، گامی در مسیر ساخت موشکهای با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای» معرفی گردید.
کتاب ساختار موشکهای بالستیک رژیم ایران در ۱۳۳ صفحه به جزئیات سایتهای موشکی، ساختار سازمان صنایع هوا و فضا، ساختار نیروی هوا و فضای سپاه پاسدران و تلاشهای رژیم آخوندی برای ساخت کلاهک اتمی پرداخته است.

شرکت کنندگان در این کنفرانس عبارت بودند از:
خانم ربکا هاینریش محقق ارشد انستیتو هادسون، آقای دکتر اُولی هایننون معاون سابق آژانس بین المللی اتمی و مشاور ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی در واشینگتن،
 سفیر ژوزف دیترانی فرستاده ویژه ایالات متحده در مذاکرات پیشین اتمی کره شمالی و مشاور پیشین مدیر اطلاعات سراسری آمریکا،
پروفسور ماتیو کرونیگ معاون مرکز برنت اسکوکرافت و بنیاد شورای آتلانتیک،
سفیر رابرت ژوزف معاون سابق وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین المللی

علیرضا جعفرزاده کتاب ساختار موشک بالستیک رژیم ایران را معرفی کرد و گفت:‌ «این کتاب متوجه زمینه‌یی به اسم ایجاد بحران و تروریسم است که لازمه استمرار حیات رژیم ایران است.
سیاست رژیم روی سه پایه:‌ حمایت از گروه‌های تروریستی وابسته، برنامه اتمی و برنامه موشکی استوار است.
دست‌یابی به بمب اتمی در مرکز تلاشهای اتمی به ظاهر مسالمت‌آمیز قرار دارد. برنامه موشکی برعهده بخشهای سپاه هم‌چون نیروی قدس و نیروی هوایی سپاه است.
وی افزود: گروه صنعتی «همت» یکی از مراکز صنعتی سپاه برای ساخت موشکهایی با قابلیت حمل کلاهک اتمی است که به ۷قسمت مختلف تقسیم شده است. یکی از مهمترین آنها گروه صنعتی «نوری» است که بسیار محرمانه نگه داشته شده است. نمی‌توان به برنامه اتمی رژیم ایران پرداخت مگر این‌که به برنامه موشکی و سیاست تروریستی رژیم پرداخت.
برنامه موشکی، اتمی و صدور تروریسم، در کنار سرکوب مردم ایران ابزارهایی برای حفظ حاکمیت آخوندی هستند. پرداختن به این برنامه‌ها بدون پرداختن به خواست مردم ایران برای سرنگونی این رژیم ممکن نیست».

در ادامه این کنفرانس سفیر رابرت جوزف معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی گفت: واکنش منفی رژیم به خروج آمریکا از برجام قابل پیش‌بینی بود. نگاهی به گذشته نشان می‌دهد هر وقت در برابر رژیم ایران با قدرت ایستادگی شده است این رژیم دست به عقب‌نشینی می‌زند.
تحریمهای آمریکا، کمپانیهای اروپایی را مجبور خواهد کرد که بین سرمایه‌گذاری با رژیم ایران و آمریکا یکی را انتخاب کنند. معلوم است که آنها کدام را انتخاب خواهند کرد. نگه‌داشتن برجام با اروپاییها در درازمدت ممکن نیست.
وقتی اتحادیه اروپا، در کنار آمریکا در مسیر جدید قرار بگیرد روسیه و چین هم همین کار را خواهند کرد.
هر گونه توافق جدید باید برنامه موشکی، حمایت رژیم از تروریسم و محدودیتهای بیشتر بر برنامه اتمی رژیم ایران را در بر بگیرد.
سفیر رابرت جوزف افزود: بنظر من مهمترین بخش پیام ترامپ پاسخش به خواست مردم ایران برای آزادی و دموکراسی بود. این رژیم هیچ جناح میانه‌رویی در درون خودش ندارد و آنچه مردم ایران می‌خواهند سرنگونی آن است.

اولی هاینونن معاون پیشین رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: نحوه جلوگیری از برنامه اتمی یک کشور ابتدا تشخیص میزان پیشرفت برنامه اتمی،‌ موقعیت کنونی آن برنامه و بعد، از میان برداشتن مرحله بندی شده این توانمندی است. تا آنجایی که من در جریان هستم در مورد رژیم ایران هیچ میان بری برای این مراحل وجود ندارد.
اولی هاینونن افزود: برای اطمینان از متوقف شدن برنامه اتمی رژیم ایران، باید دسترسی به اماکن، تجهیزات و کارشناسان اتمی رژیم فراهم باشد.

متیو کرونیک استاد دانشگاه جرج تاون طی سخنانی در کنفرانس واشینگتن گفت: به نظر من یکی از اصلی‌ترین اشکالات برجام،‌ دادن اجازه غنی‌سازی به رژیم ایران بود. آمریکا حتی به نزدیکترین متحدانش اجازه چنین کاری نداده بود. مثلاً کره جنوبی یک برنامه برای غنی‌سازی اورانیوم داشت اما در توافق و گفتگو با آمریکا این برنامه را متوقف کرد.

سفیر جوزف دی ترانی مدیر پیشین «مرکز ملی منع گسترش تسلیحات اتمی» سخنران دیگر این کنفرانس بود. وی گفت برنامه موشکی از جمله موشکهای شهاب ۱، ۲و ۳همه بخشی از یک برنامه اتمی هستند. گسترش برنامه موشکی رژیم ایران به یک مسابقه تسلیحاتی در منطقه نیز دامن می زند. رژیم ایران برخلاف برخی از انتظارات، پس از برجام دخالتهای تروریستی خودش در منطقه را شدت بخشید».

سفیر رابرت جوزف معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحاتی در قسمت دیگری از این کنفرانس گفت: تجربه نشان می‌دهد که باید رژیم ایران یک تصمیم‌‌ استراتژیک برای کنار گذاشتن برنامه بمب‌سازی اتمی بگیرد.
وی اضافه کرد:رژیم ایران قادر به اصلاح نیست. چرا؟ چون دشمن اصلی آن مردم ایران هستند و این رژیم بیشترین وحشت را از مردمش دارد. بنا بر همین واقعیت این رژیم نمی‌تواند تغییر رفتار بدهد. چون اولین رفتار برای تغییر تن‌دادن به خواست مردمش برای سرنگونی است.

در پایان این کنفرانس مطبوعاتی علیرضا جعفرزاده با اشاره به گسترش مردم بجان آمده علیه ستم و فساد رژیم آخوندی در شهرهای مختلف کشور گفت: مردم ایران علیه این رژیم به‌پاخاسته‌اند. مردم ایران در صحنه هستند. جامعه جهانی باید این واقعیت را ببیند و خواست مردم ایران برای تغییر را به‌رسمیت بشناسد.‎