وی گفت: تجارت خارجی و صنعت نفت در ایران امروز در اساس در دست سپاه پاسداران و طیف بسیار محدودی از سردمداران رژیم و خانواده هایشان است. در طول سه دهه, صدها میلیارد دلار درآمد نفت ایران, به طور کامل در خدمت بقای رژیم از جمله برای نیروهای نظامی و سرکوبگر, صدور تروریسم و بنیادگرایی و پروژه های اتمی هزینه شده یا به حسابهای بانکی سردمداران رژیم رفته است و به هیچ وجه در خدمت عمران و پیشرفت کشور و رفاه مردم نبوده است.
مریم رجوی گفت: مماشات با رژیم یک عامل بسیار مؤثر در نزدیک شدن ملایان تروریست به بمب اتمی بوده است. پس از سال 2002 که اصلی ترین پروژه های اتمی رژیم از سوی مقاومت افشا شد, به جای تحریمهای همه جانبه, مذاکره با رژیم و ارائه بسته های تشویقی آغاز شد. امروز نیز اظهار تمایل پاره یی از مقامهای اتحادیه اروپا مبنی بر از سرگیری مذاکره با رژیم, پیام بسیار اشتباهی به همراه دارد. آخوندها اینگونه موضعگیریها را نشانه ضعف جامعه جهانی و غیر جدی بودن تحریمها تلقی نموده و در ادامه پروژه های اتمی جریتر می شوند.
دستیابی به سلاح اتمی, جزیی از استراتژی رژیم برای بقاء خود است. رژیم ملایان به ویژه در شرایطی که با نفرت عموم مردم ایران و بحران و شقه درونی مواجه است, حاضر به کوتاه آمدن از آن نیست. راه حل نهایی خلاص شدن از کابوس بنیادگرایان و تروریستهای مسلح به بمب اتمی, تغییر دموکراتیک در ایران به دست مردم و مقاومت است.
وی افزود: تغییر رژیم نه تنها خواست مردم ایران, بلکه لازمه صلح و آرامش در منطقه و جهان است. از این رو سیاست درست, شامل اعمال تحریمهای همه جانبه و به رسمیت شناختن مقاومت مردم ایران برای دموکراسی و صلح و برداشتن موانع از مقابل آن است. موانعی که به خواست فاشیسم دینی حاکم بر ایران و در چارچوب سیاست مماشات گذاشته شده و عمر این رژیم را طولانی تر کرده و درد و رنج مردم ایران را افزوده است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
4مرداد 1389(26 ژوییه 2010)