آخوند علم‌الهدی: دردآور است که در دهه مهدویت امام زمان مسابقه دوچرخه‌سواری دختران برگزار شود

آخوند علم الهدی امام جمعه مشهد گفت: این مسابقه یک دهن کجی به امام زمان و مردم به پا خاسته است.
به گزارش خبرگزاری حکومتی ایسنا آخوند علم‌الهدی در خطبه‌های نمایش جمعه مشهد، گفت: این‌که قهرمان دوچرخه‌سوار دختر 14 ساله باشد، آیا او بچه است؟ اینکه در گوشه‌ای یکی این کار را بکند و بگویند این عمل سهوی بوده است، درست نیست بلکه او فهمیده این کار را کرده است.

ایسنا: عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان این‌که "عناصر مرموز ممکن است در نظام نفوذ کرده باشند که تابلو شدن نظام ما را به عنوان جامعه مهدویت از بین ببرند"، اظهار کرد: کدام مرجع تقلید دوچرخه‌سواری زن و دختر را مجاز دانسته است؟ این کار یک امر خلاف شرع و حرام است.

وی با انتقاد شدید از برگزاری این مسابقه ادامه داد: وقتی در تلویزیون آن هم در روز پس از نیمه شعبان که کوران شور و هیجان امام زمان خواهی مردم است، این کار صورت گیرد، آن وقت شما می‌خواهید جامعه مهدوی را به دنیا نشان دهید؟ این وارونه نشان دادن تابلو برای جامعه مهدویت است.

علم‌الهدی با بیان اینکه" امام زمان در عرصه رسالت جهانی در حال جهادند و ما نیز می‌بایست در کنار ایشان در جهاد باشیم"، ادامه داد: متحجران و آنان که اسلام امروز را درک نمی‌کنند و به اندیشه‌های پوسیده خود متوسل‌اند، این را بدانند که برای ظهور امام زمان(عج) بستر لازم است و تنها جامعه‌ای که می‌تواند سکوی قیام امام زمان(عج) باشد، جامعه وابسته به این نظام است و کسانی که در این کشور در هر موقعیتی این نظام را به رنگ ناپاکی‌های غربی رنگ آمیزی می‌کنند بدانند که در لشکر دشمن امام زمان(عج) قرار دارند و امام زمان(عج) با آن‌ها مقابله خواهد کرد.

وی با بیان اینکه "وظیفه ما در برابر امام زمان و اندیشه مهدویت می‌بایست متحول شود"، به تشریح خصوصیات اعتقادی افراد معتقد به امام زمان(عج) پرداخت و گفت: این افراد با این اعتقاد که امام زمان در 1176 سال پیش به دنیا آمده و از 5 سالگی هم ناپدید شدند و امامت و رهبری ایشان در آینده‌ای خلاصه می‌شود که زمانش مشخص نیست، امیدشان برای حضور در آن جامعه کم‌رنگ و در مرز یاس قرار دارد و احتمال اینکه خود را جزو عناصر امام زمان بدانند، بسیار ضعیف است و این احتمال ضعیف هم به این دلیل در آنان وجود دارد که نمی‌بایست ناامید باشند و این یک حالت روانی انسانی است که این اندیشه و اعتقاد باید متحول شود.
امام جمعه مشهد همچنین به بیان تفاوت امامت امام زمان(عج) با امامت امام صادق(ع) پرداخت و در این باره اظهار کرد: تنها تفاوت در این است که امام زمان(ع) یک رسالت جهانی سازی از جانب خدا بر عهده دارد و به همین دلیل نمی‌تواند در دسترس باشد ولی امام ما هستند و ما نیز شیعه او هستیم.

علم‌الهدی با بیان این مطلب که رابطه بین امام زمان و شیعیان، رابطه بین مقلد و مرجع تقلید نیست، ادامه داد: اینگونه نیست که امام زمان به ما دستوری دهد و ما هم در زندگی فردی به توصیه ایشان عمل کنیم و هیچ وظیفه دیگری نداشته باشیم. باید در حرکت امام و در کنار امام، صاحب نقش باشیم، شیعیان زمان امام حسین(ع)، در کنار امام حسین مقابل دشمن بودند و امام زمان(عج) نیز امروز رسالت جهانی سازی را بر عهده دارد و ما نیز باید در کنار امام زمانمان باشیم و اگر نه ما شیعه امام زمان(عج) نیستیم.

امام جمعه مشهد در جمع نمازگزاران با بیان اینکه "همه مدیریت‌های نظام از رهبری تا جزء نظام، مرهون وجود و اعتقاد به امام زمان(عج) است"، ابراز داشت: مردم با انگیزه پول و فشار زندگی و اندیشه سیاسی خاص وارد میدان نشدند؛ مردم به انگیزه دین و برای کمک و یاری به امام زمان جان دادند و شهید شدند تا انقلاب پیروز شد پس نظام ما، نظام امام زمان(عج) است.

وی وظیفه امروز جامعه را نشان دادن چهره جامعه امام زمان(عج) به دنیا دانست و در این باره گفت: می‌بایست جامعه را یک تابلو کنیم تا دنیا با دیدن آن عاشق امام زمان(عج) شود که در این باره هم مردم و هم مسوولان و کارگزاران مسوولند.

علم‌الهدی با عنوان کردن اینکه" در کنار استقرار عدل سراسری در دنیا دو رنگ وجود دارد"، ادامه داد: رنگ اول جامعه مهدوی جامعه مطیع امام است که مردم در آن هم در عملشان و هم محور زندگیشان، امام است که با گرایش به رهبری و ولایت و محوریت ولایت و رهبری در همه شئون سیاسی و اجتماعی، باید رنگ اول جامعه مهدوی را به دنیا نمایش داد و رنگ دوم جامعه‌ای است که در آن حرام پیرایش یابد و ارزش‌ها احیا شود.

وی خطاب به مسوولان گفت: مسوولان این را بدانند که اگر مردم برای امام زمان(عج) به صحنه نمی‌آمدند و جان نمی‌دادند، طاغوت و استکبار به آنان اصلا فرصت مسوولیت نمی‌داد و اینان باید جامعه را از حرام پیرایش کنند و نگذارند مظاهر حرام و منکر در جامعه به وجود آید.