رژیم آخوندی در منگنه‌ای بنام «طرح فشار حداکثری»

به موازات برگزاری نشست‌های وین اکنون تمامی علائم و نشانه‌ها سخن از دوردست بودن هرگونه توافقی را دارند

به یقین وجود ضعف از طرف‌های مقابل برای زیاده روی و باج‌خواهی‌های رژیم آخوندی یکی از دلائل زیاده‌خواهی‌های خامنه‌ای می باشند. براین منطق رژیم آخوندی که اکنون سایه «سیاست فشار و جنگ» را منتفی می بیند، نه تنها بر خواسته‌های خود افزوده، بلکه در مجموعه ای از اقدامات مخرب، به پروژه های صدور بنیادگرایی، تروریسم منطقه ای و یا ساخت سلاح اتمی شتاب داده است.

وجود حداقل ۲۰ حمله تروریستی علیه مواضع آمریکا و یا کشورهای همسایه در منطقه طی سه ماه گذشته و از زمان بروی کار آمدن رئیس جمهور جدید در کاخ سفید و یا وجود حداقل ۵ قدم مخرب از سوی رژیم آخوندی در زمینه شدت بخشیدن به پروژه های اتمی، ادله های براین واقعیت می باشند.
 
دراین راستا دیکتاتوری ولی فقیه نه تنها بر حجم ذخایر اورانیوم غنی شده ۳،۵ درصدی تا سقف ۳۲۰۰ کیلو افزوده، بلکه با رفتن به سوی غنی سازی ۶۰ درصدی، حداقل «۵۶ کیلو» اورانیوم را نیزبه انبارهای خود اضافه کرده است. 
همچنین باید به عدم همکاری رژیم با آژانس بین المللی انرژی اتمی و یا راه اندازی انواع سانتریفیوژهای مدل جدید و نیز طرح مجلس حکومتی مبنی بر اخراج ناظران آژانس انرژی اتمی اشاره نمود تا پازل تقلب، دروغگویی و نقض آشکار توافق اتمی هرچه روشن تر گردد. 

ابعاد این وضعیت اکنون بسیاری از سیاستمداران و منتقدین به ادامه مذاکرات را بسیار نگران نموده است. برای مثال بخشی بزرگی از نمایندگان در کنگره آمریکا، سنا و یا شخصیت های فکری و حقوقی، بطرق مختلف نسبت به هرگونه ضعف در مقابل خواسته های خامنه ای هشدار داده اند.

تازه ترین نمونه این فعالیت ها در «طرح فشار حداکثری» از سوی ۸۰ نماینده کنگره و گروهی از نمایندگان عضو کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان نهفته که بصراحت بر حفظ «تحریم‌ها» علیه رژیم آخوندی تاکید نموده اند. چنین خواسته ای نیز پیشتر از سوی حدود نیمی از نمایندگان در سنای آمریکا مطرح شده بود. 

سناتور بنکز دراین رابطه اعلام کرده است: «این طرح سه هدف را دنبال می‌کند؛ «اول نشان می‌دهد که کنگره ملزم به توافقی که دولت می‌گوید به‌نمایندگی از ما دارد گفتگو می‌کند، نیست. دوم، راهبرد کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ را افزایش می‌دهد تا زمانی که ایران به ۱۲ شرطی که در ماه مه ۲۰۱۸ از سوی وزیر خارجه قبلی آمریکا اعلام شد، عمل کند. و سوم این که، تحریم‌های فعلی و مورد حمایت هر دو حزب در مورد ایران را افزیش می‌دهد و سخت‌ترین تحریم‌های ممکن را که از سوی کنگره علیه ایران در نظر گرفته شده، اعمال می‌کند».

این طرح که ‏‏ «قانون فشار حداکثری» نام گرفته، کاخ سفید را ملزم خواهد کرد تا هرگونه توافق احتمالی با رژیم آخوندی را قبل از تصویب برای بررسی به کنگره ارائه دهد.
همچنین ترجمان این جملات نیز بدان معنا است که بدلیل کارنامه سیاه رژیم آخوندی در زمینه نقض تعهدات بین المللی، هرگز نباید به خامنه ای اعتماد نمود. 
بعوض دادن هرگونه امتیاز اکنون زمان آن فرا رسیده تا رژیم آخوندی را مورد بازخواست و پیگردهای بین‌المللی قرار داد. لازمه این امر نیز همان جدیت، شفافیت در بازرسی ها، اعمال فشار و حفظ تحریم ها بویژه در زمینه صدور نفت، بانکی و یا ادامه لیست گذاری علیه سپاه پاسداران و نیروی تروریستی قدس می باشند.