• نمکی ”مشاور عالی” خود را بخاطر اختلاف نظر بر سر کرونا بر کنار کرد
• محرز: اکنون ویروس هندی و آفریقای جنوبی وارد ایران شده، خدا عاقبت ما را به خیر کند. باید نیمه اول تیر منتظر پیک پنجم باشیم
• زالی: بستری های روزانه کرونا در تهران که به زیر ۹۰۰ نفر رسیده بود، مجددا در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۰۴۴ نفر رسیده است
• رئیس پزشکان متخصص داخلی: نمیتوانیم امسال همه افراد واجد شرایط را واکسینه کنیم. واکسیناسیون در ۱۴۰۰ به پایان نمیرسد
• عضو کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع: قطعی برق مشکلاتی برای واکسیناسیون ایجاد کرده است. مراکز بهداشتی به دستگاه های خنک کننده مجهز نیست و طبیعتا نگهداری واکسن که به مراقبت های خاصی نیاز دارد، با مشکل مواجه می شود
سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۵۴۳ شهر از ۲۹۷ هزار و ۳۰۰ نفر بیشتر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۱۲۱۸۸ نفر، در آذربایجان غربی به ۱۱۱۴۳ نفر، در البرز به ۸۲۹۳ نفر، در اصفهان به ۱۹۷۸۰ نفر، در تهران به ۶۹۴۳۶ نفر، در خراسان جنوبی به ۲۷۷۶ نفر، در خراسان رضوی به ۱۸۱۱۵ نفر، در خراسان شمالی به ۴۳۰۸ نفر، در خوزستان به ۱۸۵۲۴ نفر، در سیستان و بلوچستان به ۶۸۱۶ نفر، در فارس به ۹۸۰۷ نفر، در کرمان به ۶۶۶۳ نفر، در گلستان به ۷۲۴۰ نفر، در لرستان به ۱۲۰۱۰ نفر، در مازندران به ۱۱۹۹۵ نفر، در مرکزی به ۶۱۹۳ نفر، در هرمزگان به ۳۵۳۰ نفر و در همدان به ۶۵۹۸ نفر رسیده است.
نمکی وزیر بهداشت رژیم اسماعیل اکبری ”مشاور عالی” خود را بخاطر اختلاف نظر در مورد کرونا برکنار کرد و نوشت: «آنچه از جایگاه مشاور درک میکنم این است که انتظار میرود اگر نقطه نظرهای وزیر را قبول نداشت و یا مشورتهایش به هر دلیل مصلحت اندیشانه رعایت نشد از جایگاهی که دارد کنارهگیری میکند ولی اگر قرار بود در این مسند بماند در هیچ جایگاه رسمی و غیررسمی، خلاف سیاستهای آن وزارتخانه مصاحبه و اظهارنظر نمیفرماید.....» (همشهری ۳ خرداد۱۴۰۰).
محرز عضو کمیته علمی ستاد کرونا گفت: «مشکل اصلی ما که باعث شد در پیک چهارم با رشد تعداد فوتیهای روبهرو شویم، واریانت انگلیسی بود و اکنون هم که ویروس هندی و آفریقای جنوبی وارد شده، اگر تجمعات به واسطه تعطیلات و انتخابات به وجود بیاید، باید خدا عاقبت ما را به خیر بگذراند و باید نیمه اول تیر منتظر پیک پنجم کرونا باشیم» (همشهری ۳ خرداد ۱۴۰۰).
خسرونیا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران گفت: «کمبود واکسن مشکل تسریع واکسیناسیون جمعیت عمومی کشور است. با این روند و اینکه جمعیت ۴۰ تا ۵۰ سال کشور بیش از ۲۰ میلیون نفر برآورد میشود، نمیتوانیم امسال همه افراد واجد شرایط را واکسینه کنیم. واکسیناسیون در ۱۴۰۰ به پایان نمیرسد» (خبرگزاری حکومتی مهر ۳ خرداد ۱۴۰۰).
محسنی عضو کمیسیون بهداشت مجلس ارتجاع در مورد قطعی برق گفت: «طبیعتا نگهداری واکسن که به مراقبت های خاصی نیاز دارد، با مشکل مواجه می شود.از طرف دیگر ارائه خدمات بهداشتی دچار مشکلاتی شده، بیمارستان ها هم با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کنند قطعی برق به سلامت مردم آسیب وارد می کند. بخش بهداشت و درمان آسیب های جدی می بیند. خانه های بهداشت وظیفه تزریق واکسن کرونا را دارند. آنها با مشکلات جدی روبرو می شوند. علت قطعی برق عملکرد نادرست وزارت نیرو است. طی ۴۴ سال گذشته هیچ گاه ما در زمستان قطعی برق نداشتیم»(ایسنا ۳ خرداد ۱۴۰۰).
در تهران، زالی رییس ستاد کرونا گفت: «تعداد بستری های جدید کرونایی در چند روز گذشته به کمتر از ۹۰۰ بیمار کاهش پیدا کرده بود اما مجددا در ۲۴ ساعت گذشته به ۱۰۴۴ نفر افزایش یافت»(ایرنا ۲ خرداد ۱۴۰۰).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۳ خرداد ۱۴۰۰ (۲۴ مه ۲۰۲۱)