• حریرچی: بسیاری از توییت هایی که ضد واکسن ایرانی کرونا می شود منشا آلبانی دارد
• مهرعلیزاده کاندیدای شعبده انتخابات: دولت اگر به موقع واکسن وارد می کرد، بخش خصوصی را فعال میکرد امروز وضعیت این نبود
• قاضیزاده هاشمی کاندیدای شعبده انتخابات: آمار فوت کرونایی غیرقابل توجیه است. عزیزی میگفت من میتوانستم ۱۸میلیون دوز واکسن بیاورم، دولت همراهی نکرده است. ۱۸میلیون یعنی کاهش ۸۰٪ مرگ و میر در کشور
• دانشگاه پزشکی گیلان: واکسیناسیون خارج از برنامه سبب اتمام واکسن برای گروههای اعلام شده بود، اعتراضاتی نیز از سوی کسانی که نوبت داشتند نیز صورت گرفته
• دانشگاه پزشکی تهران: در پیک چهارم بیشترین بستری را داشتیم این پیک هنوز به پایینترین نقطه نرسیده و نمیتوان پایان آنرا پیش بینی کرد
سازمان مجاهدین خلق ایران بعد از ظهر امروز چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۵۴۷ شهر از ۳۰۸ هزار و ۶۰۰ نفر بیشتر است. شمار قربانیان در آذربایجان شرقی به ۱۲۶۷۸ نفر، در آذربایجان غربی به ۱۱۶۴۳ نفر، در البرز به ۸۷۸۳ نفر، در اصفهان به ۲۰۶۷۰ نفر، در تهران به ۷۲۳۰۶ نفر، در خراسان جنوبی به ۲۸۴۶ نفر، در خراسان رضوی به ۱۸۷۴۵ نفر، در خراسان شمالی به ۴۴۱۸ نفر، در خوزستان به ۱۹۳۱۴ نفر، در زنجان به ۳۳۸۰ نفر، در سمنان۵۲۲۵ نفر، در فارس به ۱۰۲۹۲ نفر، در قزوین به ۳۵۶۹ نفر، در کرمانشاه به ۶۰۰۸ نفر، در لرستان به ۱۲۳۰۵ نفر و در هرمزگان به ۴۰۱۰ نفر رسیده است»
در حالیکه روند واکسیناسیون در ایران هیچ چشم اندازی ندارد، حریرچی معاون وزیر بهداشت با انتقاد از جریانهای ضدواکسیناسیون گفت: «بسیاری از توییت هایی که ضد واکسن ایرانی کرونا زده می شود منشا آلبانی دارد و تولید و توزیع و حمایت از واکسن داخلی کرونا و واکسیناسیون، وظیفه ماست» ( نیروی قدس ۱۹ خرداد۱۴۰۰).
مهرعلیزاده کاندیدای شعبده انتخابات ریاست جمهوری رژیم گفت: «متاسفانه دولت در زمینه کرونا کوتاهی کرد. وزیر بهداشت اگر به موقع عمل کرده بود، به موقع واکسن را وارد میکرد و بخش خصوصی را به درستی فعال کرده بود امروز وضعیت کرونا این نبود. قیمت واکسن کرونا حداکثر ۱۰ دلار است که با قیمت آزاد، دویست هزار تومان هزینه دارد. بارها گفته ام اگر وزارت بهداشت دست از مافیابازی برمی داشت و اجازه وارد کردن واکسن حتی به قیمت آزاد را می داد امروز گروه زیادی از مردم واکسینه شده بودند. کرونا این طور تمام نمی شود» (دنیای اقتصاد ۱۹ خرداد)
قاضیزاده هاشمی یک کاندیدای دیگر گفت: «آمار فوت کرونایی غیرقابل توجیه است... شما همین اخیرا دیدید که عزیزی در کلاب هاوس گفت که من میتوانستم ۱۸میلیون دوز واکسن بیاورم دولت همراهی نکرده است. ۱۸میلیون دوز واکسن یعنی کاهش۸۰٪ مرگ و میر در کشور... ما امکان اینرا داشتیم که واکسن بیاوریم و تمام افراد تحت خطر را واکسینه بکنیم، نشد» (تلویزیون رژیم ۱۸ خرداد۱۴۰۰).
در تهران، معاون دانشگاه پزشکی تهران گفت: در پیک چهارم بیشترین بستری را داشتیم پیک چهارم هنوز به پایینترین نقطه نرسیده و در مجموع نمیتوان پایان یک پیک را پیش بینی کرد(خبرگزاری حکومتی مهر ۱۹ خرداد۱۴۰۰).
در گیلان، معاون دانشگاه پزشکی گفت: یکی از دلایل کند شدن واکسیناسیون اینست که تعداد زیادی را بدون ثبت نام و نوبت دهی واکسینه کردیم. واکسیناسیون خارج از برنامه سبب اتمام واکسن برای گروههای اعلام شده بود، در این میان اعتراضاتی نیز از سوی شهروندانی که ثبت نام و نوبت داشتند نیز صورت گرفته که بحق بوده است(خبرگزاری حکومتی مهر ۱۹خرداد ۱۴۰۰).
در یزد، سخنگوی دانشگاه پزشکی از افزایش موارد بستری کرونایی و خیز پنجم خبر داد و گفت: بستریهای کرونا در بیمارستانهای استان نسبت به هفته گذشته، با شیب ملایمی در حال افزایش است(خبرگزاری صدا و سیما رژیم ۱۹ خرداد۱۴۰۰).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۹ خرداد ۱۴۰۰ (۹ ژوئن ۲۰۲۱)