شورای عالی امنیت رژیم در سایت خود به نام نورنیوز ادعا کرد حمله خنثی شده و خسارتی وارد نشده است.
- حمله به تسا (تکنولوژی سانتریفیوژ ایران) در ساعت ۲ و ۵ دقیقه بامداد صورت گرفت
کانال رسمی تلگرامی سپاه پاسداران ساعتی قبل از انتشار خبر حمله به سایت انرژی اتمی، در یک خبر سازی دروغین اعلام کرد: «حمله پهپادی به مجموعه دارویی سازنده واکسن کرونا در ایران -یک پهپاد قصد حمله به مجموعه دارویی زیر مجموعه ستاد اجرایی فرمان (خمینی) را داشته که این حمله ناموفق بوده و گویا نقطه مجاور این مجموعه هدف حمله قرار گرفته که هیچ آسیبی به دنبال نداشته است».
خبرگزاری حکومتی ایلنا هم این خبر را مخابره کرد، اما بلافاصله به دستور نهادهای امنیتی رژیم، آن را از خروجی این خبرگزاری حذف کرد زیرا همه اهالی از هدف قرار گرفتن تسا (مرکز تکتولوژی سانتریفیوژ رژیم) مطلع بودند و این امر پنهان کردنی نبود.
مقاومت ایران در ۱۸ فروردین ۱۳۹۰ بزرگترین سایت مخفی رژیم آخوندی برای تولید سانتریفیوژ را که با نام «شرکت تابا» واقع در کیلومتر ۱۰ اتوبان کرج قزوین در بلوار سها کار میکرد افشا کرده بود. این افشاگری در آن زمان بطور گسترده در رسانه ها و خبرگزاریهای بین المللی از جمله خبرگزاریهای فرانسه و رویتر و فاکس نیوز و نیویورک تایمز منعکس شد.
افشای بزرگترین سایت مخفی رژیم برای تولید سانتریفوژ
مقاومت ایران بزرگترین سایت مخفی رژیم برای تولید سانتریفوژ را افشا کرد
روز پنجشنبه ۱۸ فروردین ماه مقاومت ایران طی یک کنفرانس مطبوعاتی در واشینگتن یک سایت مخفی تولید قطعات سانتریفوژ رژیم را به نام تابا، افشا کرد. این سایت در سازمان انرژی اتمی بنام مجتمع تهران شناخته میشود ولی نام تابا نیز به آن اطلاق میگردد. این افشا گری مورد توجه گسترده رسانه های خبری جهان و ارگانهای ذیربط قرار گرفت.
مقاومت ایران در این کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: این سایت که اطلاعات آن از طریق شبکه اجتماعی سازمان مجاهدین خلق ایران در داخل کشور از جمله افراد و مقامات درون رژیم و همینطور نفراتی که مستقیما دست اندرکار این سایت بوده اند گردآوری شده است، یکی از مراکز مخفی وابسته به سازمان انرژی اتمی است و در ساخت قطعات سانتریفوژ و پیشبرد بخشهای مخفیانه پروژه های اتمی رژیم نقش جدی دارد.
دیکتاتوری آخوندی در سایت تابا به مدت چهار سال و نیم دست به تولید قطعات بیش از صدهزار سانتریفوژ برای غنیسازی اورانیوم زده است. این آمار ده برابر تعداد سانتریفوژی است که کارشناسان بینالمللی از وجود آنها اطلاع دارند.
لازم به توضیح است که تولید قطعات سانتریفوژ خارج از کنترل آژانس بین المللی انرژی اتمی نقض قراردادهای این آژانس توسط رژیم محسوب میشود.
سایت تابا در کیلومتر ۱۰ اتوبان کرج ـ قزوین، بلوار سوها, قرار دارد. این سایت که از سه سوله اصلی تشکیل شده است، چهل و هشت هزار متر مربع وسعت دارد.
مقاومت ایران در مورد پروسه راهاندازی این سایت افزود: بدنبال افشای سایتهای نطنز و اراک و چند سایت دیگر توسط مقاومت ایران در سالهای ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳، رژیم ایران مجبور شد بخشی از مراکز هسته ای و مراکز ساخت قطعات سانتریفوژ را در سال ۲۰۰۳ به ماموران آژانس بین المللی انرژی اتمی نشان بدهد و تولید آن را متوقف نماید. اما در سال ۲۰۰۵ این مراکز را مجدداً فعال کرد و برای اینکه بتواند فعالیتهای مخفیانه خود را برای تولید سانتریفیوژ ادامه دهد، در سپتامبر ۲۰۰۶ بخشی از این فعالیتها را به سایت تابا انتقال داد.
این سایت پیش از این متعلق به کارخانهیی بنام شرکت تولید ابزار برشی ایران ( تابا) بود و در شهریور ۱۳۸۵ با خریدن آن توسط هاله بختیار، مدیر عامل شرکت اسنیکو در کنترل سازمان انرژی اتمی قرار گرفت. هاله بختیار با قطعنامه ۱۸۰۳ شورای امنیت در لیست تحریمها قرار گرفت. وی در تولید منیزیوم با غنای ۹۹ و ۹ دهم درصد دخالت دارد.
شرکت تولید ابزار برشی ایران، تابا در آوریل سال ۲۰۰۹ رسما به کار خود خاتمه داد و کاملا منحل شد اما رژیم آخوندها از پوش این کارخانه برای عدم ایجاد حساسیت استفاده میکند و این سایت همچنان تحت نام تابا به کار خود ادامه میدهد.
سایت تابا اگر چه وابسته به سازمان انرژی اتمی است اما وزارت دفاع رژیم روی آن کنترل مستقیم دارد. و جعفر محمدی از متخصصین وزارت دفاع بر تولیدات این محل نظارت میکند.
مدیر داخلی این سایت تا ۵ ماه پیش امجد سازگار بود و پس از آن مدیریت سایت برعهده رحیمی از مدیران سازمان انرژی اتمی قرار گرفت.
این سایت از حساسیت امنیتی بسیار بالایی برخوردار است و حراست سازمان انرژی اتمی رژیم از همان ابتدا کنترل این محل را بعهده گرفت و رفت و آمد به آن را بسیار محدود کرد. کلیه تماسهای تلفنی با این سایت مورد شنود واقع میشود. این محل هیچ تابلوی بیرونی ندارد و دست اندرکاران رژیم در این سایت تلاش کرده اند در بیرون از آن هیچ تغییری ایجاد نکنند.
ورود دستگاههای الکترونیک مانند لب تاپ به این سایت ممنوع است.
در این سایت قطعات مختلف سانتریفیوژ از جمله کیسینگ(پوسته)، مگنت، مولوکولار پمپ، لوله کامپوزیت, تولید میشود. تولید قطعات پایه توسط متخصصین وزارت دفاع با مسئولیت محمد مهدی شاه مهدی صورت میگیرد. این قطعات اساسا برای تولید سانترفیوژهای IR۱ مورد استفاده می باشند. قطعات مربوط به انواع جدیدتر سانتریفیوژ نیز در این محل تولید میشود.
مقاومت ایران در این کنفرانس فاش ساخت که برخی از قطعات سانتریفوژ درهمکاری سایت تابا با صنعت شفیع زاده از زیر مجموعه های گروه صنایع هوا-فضای وزارت دفاع تولید میشود. کارخانه شفیع زاده در شهرک صنعتی البرز قزوین(۱۳۰کیلومتری تهران) قرار دارد.
همچنین تولید برخی از قطعات سانتریفوژ توسط دستگاههای فلزی پیشرفته در صنایع موسوم به یامهدی از زیر مجموعه های گروه صنایع هوا-فضای وزارت دفاع انجام میشود. صنایع یامهدی در لیست تحریمهای قطعنامه ۱۷۴۷شورای امنیت سازمان ملل قرار دارد و در منطقه شیان لویزان (در مجاورت سایت منهدم شده اتمی) میباشد. رئیس صنایع شفیع زاده و یامهدی، پاسداری بنام کاظم بیگی است.