خانم مریم رجوی: خامنه ای با انتصاب اژه ای، پروژه تک پایه کردن حکومت و ”دولت حزب اللهی“ را که از دو سال قبل شروع کرده بود، تکمیل کرد. او با سلاخی باندهای رقیب و در دست گرفتن کامل افسار سه قوه، بیهوده تلاش میکند سرنگونی محتوم را به تاخیر بیاندازد اما تنها خشم و انزجار بیشتر مردم را بدست می آورد. هر سه نفر (رئیسی، اژه ای، قالیباف) بخاطر نسل کشی و جنایت علیه بشریت باید در برابر عدالت قرار گیرند
امروز خامنه ای ولی فقیه ارتجاع، آخوند جنایتکار غلامحسین محسنی اژهای را به جای سردژخیم رییسی به ریاست قضائیه جلادان گماشت. خامنه ای با انتصاب محسنی اژه ای به ریاست قضاییه، پروژه تک پایه کردن حکومت را که در وحشت از قیامهای مردمی از دو سال پیش شروع کرده بود، تکمیل کرد و پروژه ”دولت حزب اللهی“ را که در اردیبهشت ۹۸ اعلام کرده بود بطور کامل به اجرا در آورد.
غلامحسین محسنی اژهای نزدیک به ۴ دهه همواره در مشاغل اطلاعاتی و امنیتی و قضایی دست اندرکار اعدام و شکنجه و کشتار بوده است و با هر تعریفی جنایتکار علیه بشریت محسوب میشود. وی در سال ۱۳۶۴مسئول گزینش وزارت اطلاعات، از ۱۳۶۴ تا۱۳۶۷ و درجریان قتلعام ۶۷، نماینده قضاییه در وزارت اطلاعات، از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶دادستان ویژه دادگاه روحانیت تهران، از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۴، دادستان کل ویژه روحانیت، از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸وزیر اطلاعات، از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ دادستان کل و از ۱۳۹۳ تا امروز در سمت معاونت قضائیه بوده و نقش جنایتکارانه ای در قیامهای ۸۸ و ۹۶ و ۹۸ ایفا کرده است. او در لیست سیاه اتحادیه اروپا و آمریکا قرار دارد.
محسنی اژه ای در ”قتلهای زنجیرهای“ مستقیماً دخالت داشت و دستور قتل یکی از قربانیان را شخصا صادر کرد. در موضع دادستان دادگاه ویژه روحانیت در خلال جلسه هفتگی هیئت نظارت بر مطبوعات با نماینده مدیران مطبوعات گلاویز شده، قندان به سوی او پرت کرد و سپس گوش و شانه او را گاز گرفت.
اژهای در ۳۱ مرداد ۸۴ هنگام بررسی وزارتش در مجلس آخوندی گفت: «من جریانهای سیاسی مخالف نظام و ضدانقلاب که در جهت براندازی نظام و کارشکنی نظام (فعالیت) دارند کمابیش میشناسم و در مقاطعی با آنها در تقابل بودم، که این هم سرمایه خوبی برای کار کردن بنده در وزارت اطلاعات است».
درجریان قیام دانشجویان در ۱۶ آذر ۸۸ تهدید کرد «از امروز به برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه مهلت نخواهیم داد» و «به خانوادهها نیز میگویم تا مراقب فرزندانشان باشند که فریب بیگانه و یا شعارهای دوپهلو را نخورند که اگر آنها فریب خوردند خانوادهها گله نداشته باشند که فرزندم دانشجو بود چرا دستگیر شد؟... از امروز ما مهلت نخواهیم داد و به هیچ وجه اغماض نخواهد شد»(ایرنا- ۱۷آذر۸۸). وی در مصاحبه با تلویزیون رژیم تهدید کرد که تظاهرات کنندگانی که توبه نکنند ممکن است حکم اعدام بگیرند.
اژهای در پرده پوشی جنایات و فساد اخلاقی و مالی دربار خامنهای یدطولایی دارد. از جمله در لاپوشانی فضیحت سعید طوسی قاری ویژه خامنه ای در رابطه با نوجوانان، رسانه ها را تهدید کرد و گفت: «رسانه ها ... مسایلی که هنوز حکم درباره آنها صادر نشده و مجرمیت قطعی پیدانکرده، این ها را انتشار ندهیم چرا که جرم بوده و قابل تعقیب است» و افزود: «دادگاه سعید طوسی باید غیرعلنی برگزار شود و ضدانقلاب به دنبال سودجویی از این پروندههاست» (ایرنا-۳آبان۹۵).
اژه ای در مهر ۱۳۸۹ توسط وزارت خزانه داری آمریکا و در فروردین ۱۳۹۰ توسط اتحادیه اروپا بخاطر مشارکت در سرکوب قیام ۱۳۸۸ در لیست سیاه قرار گرفت.
خانم مریم رجوی: خامنه ای با انتصاب اژه ای، پروژه تک پایه کردن حکومت و ”دولت حزب اللهی“ را که از دو سال قبل شروع کرده بود، تکمیل کرد. او با سلاخی باندهای رقیب و در دست گرفتن کامل افسار سه قوه، بیهوده تلاش میکند سرنگونی محتوم را به تاخیر بیاندازد اما تنها خشم و انزجار بیشتر مردم را بدست می آورد. هر سه نفر (رئیسی، اژه ای، قالیباف) بخاطر نسل کشی و جنایت علیه بشریت باید در برابر عدالت قرار گیرند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۰ تیر ۱۴۰۰ (اول ژوئیه ۲۰۲۱)