مجلس ارتجاع روز چهارشنبه ۶مرداد طرح موسوم به «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی» را مورد بررسی قرار داد و با استناد به اصل ۸۵ قانون اساسی رژیم، کمیسیون به اصطلاح فرهنگی مجلس را موظف کرد موضوع را بررسی نموده و در اختیار شورای نگهبان ارتجاع قرار دهد. خامنهای بیهوده تلاش میکند با تشدید سرکوب و خفقان و سانسور خیزشهای اجتماعی را بخصوص بعد از روی کار آمدن رییسی مهار کند. هدف مسدود کردن پیام رسانها و رسانههای اجتماعی نظیر اینستاگرام و واتس اپ است که بطور گسترده در ایران مورد استفاده است.
خامنهای روز اول فروردین گفت: «متأسفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است... فضای مجازی را بایستی مدیریّت کرد. نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و علیه ملّت توطئه کند.»(سایت خامنهای اول فروردین ۱۴۰۰)
شماری از اعضای مجلس ارتجاع نیز دروحشت از عواقب طرح محدود کردن اینترنت هشدار دادند. سعیدی عضو مجلس رژیم اعتراف کرد: در حالی که مجلس برای مشکلاتی مثل بیآبی، خوزستان و واکسن کرونا جلسه غیررسمی برگزار نمیکند اما برای طرح صیانت این کار را کرد. امروز روز خوبی برای مجلس نبود. یک شکست تاریخی بود.»
سایت حکومتی دنیای اقتصاد روز ۶ مرداد درباره این طرح سرکوبگرانه نوشت: «روز گذشته نامهیی از سوی مرتضی آقا تهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی خطاب به نمایندگان نوشته شده و با ادعای اینکه این طرح برآیند نظر دستگاههای اجرایی و نهادهای حاکمیتی است از آنها خواسته شده که به این طرح رأی دهند و از آن حمایت داشته باشند.»
جهانآبادی عضو کمیسیون امنیت مجلس رژیم نیز گفت: «با اجرای این طرح یک هرج و مرج و بینظمی عجیبی در ارتباط ما با دنیا و در ارتباط مردم با هم را شاهد خواهیم بود... مگر توانستند تلگرام را فیلتر کنند یا ماهواره را سطح جامعه جمع کنند؟ این الگوی فکری در کشورهای کره شمالی یا برخی کشورهای آمریکای لاتین هم جواب نداده است.»
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۷ مرداد ۱۴۰۰ (۲۹ ژوئیه ۲۰۲۱)