یک واقعیت در این راستا را نه تنها در بیمارستانها و مراکز درمانی مملو از بیمار و مبتلایان به کرونا و قارچ سیاه، بلکه فراتر ار آن در کمبود شدید دارو می توان یافت.
تازه ترین دادههای حکومتی سخن از افزایش شدید قیمت دارو بویژه برای مقابله با این دو بیماری را دارند.
یک رسانه حکومتی ضمن اعتراف به این وضعیت ضد انسانی پیشتر گزارش کرده است: «بسیاری از داروهای معمولی مثل داروهای اعصاب، تشنجی، گوارشی، آنتی بیوتیکها نایاب شده اند. وقتی به علت این مساله نگاه می کنیم میبینیم واقعا سوء مدیریت در بروز این مساله نقش داشته است. اکنون هم با کمبود شدید سرم ها مواجه شده ایم». (خبرگزاری حکومتی ایرنا ۲۹ مرداد ۱۴۰۰)
واقعیت در دیکتاتوری فاسد و غارتگر آخوندی آن است که سرنخ ورود، تولید و توزیع داروها تماما در شبکههای مافیایی دولت و یا سپاه پاسداران قرار دارند.
به گفته کادرهای درمانی و متخصصین، این وزارت بهداشت است که باید پاسخگوی بحران کمبود دارو و یا وجود بازار سیاه برای آن باشد.
ابعاد این شیوه های غارتگرانه بحدی است که تنها چند روز پس از انتشار خبر شیوع قارچ سیا ، به ناگهان بازار سیاه مملو از داروهای مربوط به مقابله با این بیماری گردید. این روند در حالی است که مراکز درمانی اکنون بدلیل نبود دارو، مستاصل گردیده و بسیاری از بیماران عملا امکان مداوا را ندارند.
دراین رابطه خبرگزاری حکومتی ایسنا ( ۴ شهریور ۱۴۰۰) گزارش کرده است: «گفته شده آمفوتریسینبی در کشور کمیاب است و سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت هم میگوید این دارو وجود ندارد. برخی از رسانهها هم گزارش دادهاند در همین فاصله چند روزه، قیمت داروی قارچ سیاه در ناصرخسرو از ۳۰۰هزار تومان به بیش از چهار میلیون تومان افزایش پیدا کرده است».
همچنین نایب رئیس داروسازان کشور در این رابطه بصراحت می گوید: «در این شرایط که مردم برای تهیه داروی رمدسیویر و سرم در رنج هستند، عده ای دلال در اطراف بیمارستان ها و درمانگاه ها قدم می زنند و به مردم می گویند رمدسیویر و سرم دارند و این اقلام را با قیمت های چند برابری به مردم می فروشند».
پیشتر نیز سازمان مجاهدین خلق از نقش سپاه و بویژه محمد مخبر ، معاون آخوند رئیسی در این رابطه پرده برداشته بود. در این گزارش تاکید شده است: «صاحبان دارو در ایران، (شرکتهای سازنده و توزیع دارو) اساساً وابسته به سپاه پاسداران و ستاد اجرایی خمینی ملعون، تحت ریاست محمد مخبر هستند. شرکتهایی مانند هلدینگ «شرکت دارویی برکت، شرکت ایران دارو، شرکت داروسازی تولید دارو، شرکت سبحان انکولوژی، شرکت کی بیسی، شرکت پخش البرز» از جمله آنان میباشند.
از آنجائیکه تولید و توزیع دارو اکنون به بخشی از تیول سپاه تبدیل شده است، براین منطق می توان نتیجهگیری نمود که این ارگان سرکوبگر با راهاندازی عامدانه بازار سیاه برای داروهای مصرفی، سالانه به میلیاردها دلار دست می یابد. سرنخ یک بخش دیگر برای این ماجرای غمانگیز در دولتهای دست نشانده خامنهای نهفته است تا بدینسان کمبود بودجه برای صندوق ورشکسته را جبران نمایند.