اسلامی رییس جدید سازمان انرژی اتمی رژیم، رابط اصلی با عبدالقادرخان برای کسب دانش بمب اتمی

 

 

 

 
خامنه ای و رییسی با انتصاب محمد اسلامی، در صدد تسریع پروژه دست یابی به بمب اتمی هستند

رئیسی جلاد۶۷ پاسدار محمد اسلامی را به سمت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی منصوب کرد. پاسدار محمد اسلامی رابط اصلی رژیم برای کسب دانش ساختن بمب اتمی از عبدالقادر خان دانشمند پاکستانی است. این انتصاب بخوبی نشان میدهد رژیم آخوندی در صدد تشدید و تسریع پروژه های رژیم در راستای دست یابی به بمب اتمی است.

مقاومت ایران ۱۶ سال پیش در ۴ شهریور ۱۳۸۴ در یک کنفرانس مطبوعاتی در واشنگتن، اعلام کرد: مطابق اطلاعات کسب شده از درون رژیم توسط سازمان مجاهدین خلق ایران پاسدار سرتیپ محمد اسلامی حداقل دو بار در سال ۱۳۶۵ و ۱۳۶۶ با عبدالقادر خان ملاقات کرده است. اسلامی درآنزمان رئیس مؤسسه آموزش و تحقیقات دفاعی وزارت دفاع و مأموریت اصلی او کار تحقیقاتی در زمینه سلاح هسته‌ای بود. ملاقات با عبدالقادرخان توسط رضا امراللهی رئیس وقت سازمان انرژی اتمی هماهنگی شده بود. 

در کنفرانس دیگری در بروکسل در ۳۱ شهریور ۱۳۸۴ سازمان مجاهدین اعلام کرد: معاملات با عبدالقادر خان در سال ۱۹۸۶ مستقیما در تهران صورت گرفته و طرف مذاکره با او محمد اسلامی بوده است. علاوه برآن در سال ۱۹۸۷نمایندگان عبدالقادر خان در دوبی با اعضای سپاه پاسداران ملاقات کردند تانقشه‌های بمب اتمی و دیگر اطلاعات ضروری را به آنها منتقل کنند. 

خبرگزاری فرانسه در ۲۷ آبان۱۳۸۴ نوشت شورای ملی مقاومت ایران طی بیانیه ای به خبرگزاری فرانسه گفت که مامور سپاه پاسداران ایران که بعنوان محمد اسلامی تعیین هویت شد از ۱۹۸۷ با نمایندگان بازار سیاه اتمی در ارتباط بوده است. 

اسلامی که تا چند روز پیش وزیر راه و شهرسازی روحانی بود، از دهه ۶۰ در بنیاد ضد مستضعفان و کمیته های جنایت و سرکوب به نام «کمیته انقلاب اسلامی» مشغول به کار شد و مدتی مسئول امور فنی و مهندسی کمیته و سپس معاون فرماندهی کل کمیته شد. او در سالهای بعد معاون مهندسی و طرح‌های توسعه سازمان صنایع دفاع بزرگ، مدیرعامل شرکت هواپیماسازی ایران، قائم‌مقام سازمان صنایع هوافضا، رئیس موسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی، معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع. معاون مهندسی پدافند غیرعامل وزارت دفاع بوده است. وی در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ استاندار مازندران بود.

محمد اسلامی در تاریخ ۷ شهریور ۱۳۸۷ بخاطر نقشش در فعالیتهای حساس مربوط به غنی‌سازی اورانیوم بر اساس قطعنامه ۱۸۰۳ شورای امنیت سازمان ملل متحد در لیست تحریم‌های این سازمان قرار گرفت. 

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۹ شهریور ۱۴۰۰ ( ۳۱ اوت ۲۰۲۱)