این واقعیت را می توان نه تنها در تازه ترین مواضع از سوی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی رویت نمود، بلکه فراتر از آن در سخنان رهبران بسیاری از کشورهای ذیئفع در مذاکرات.
در این راستا، گروسی در وین افشاء کرد که موضوع عدم پاسخگویی رژیم آخوندی به مجموعه سوالاتی برسر چهار مکان که در آنها هم انفجارات ازمایشی صورت گرفته و هم مواد رادیو اکتیو و فلز اورانیوم به آنجا نقل و مکان شده اند همچنان بی جواب مانده است.
وی در ضمن تاکید کرده است که «توافقی دائمی» با آیانس طی دیدراش از تهران صورت نگرفته و از همه مهم تر «بازرسان آژانس اجازه دسترسی به اطلاعات دوربینهای نظارتی در سایتهای هستهای ایران را نخواهند داشت».
دراین راستا نیز شاهد هستیم که خامنه ای اکنون با دو اهرم در حال پیشبرد سیاست های مخرب خود در زمینه ساخت سلاح اتمی می باشد.
نخست بازی دادن آژانس انرژی اتمی و دیگری کش دادن مذاکرات با هدف خرید وقت.
این وضعیت که به یقین پرونده اتمی رژیم را سنگین کرده، در منطق خود باید در یک نقطه ای تعیین تکلیف گردد. براین اساس می توان به هشدارهای مکرر از سوی طرف های مقابل طی روز های اخیر اشاره نمود که مهر تائیدی بر پایان سیاست «صبر و تحمل» شرائط موجود می باشند.
دراین راستا ژوف بورل، مسئول هماهنگ کننده سیاست خارجی در اتحادیه اروپا در سخنانی تاکید کرده است: «رژیم ایران برنامه هستهیی خود را گسترش داده و با اقداماتی نظیر تولید اورانیوم فلزی نگرانیهای کشورهای غربی و منطقهیی نسبت به اهداف کلی هستهیی خود را افزایش داده است. (سایت مجاهدین خلق به نقل از اتحادیه اروپا ۳۱شهریور)
تکرار چنین مواضعی را نیز می توان در سخنان اخیر وزیر خارجه انگلیس و یا آلمان مشاهده نمود.
هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان بطرز بی سابقه ای رژیم آخوندی را خطاب قرارداده و با تأکید بر از سرگیری هر چه سریعتر مذاکرات برای احیای برجام گفت: «نه در چند ماه آینده، بلکه هر چه سریعتر باید گفتگوها برگزار شود».
بدین سان سیاست خرید وقت از سوی دیکتاتوری خامنه ای که تا به امروز با سکوت طرف های مقابل روبرو گردیده بود، اکنون به شکست انجامیده و منطقا رژیم آخوندی باید طی هفته های آینده به میز مذاکرات وین بازگردد.
بازگشت خامنه ای به میز مذاکراتی که اکنون به مضحکه ای بنام «مذاکره برای مذاکره » تبدیل گردیده، صد البته با تبعاتی نیز برای وی همراه خواهد بود، زیرا در دور آینده موضوع برسر آنچه که تا قبل از آمدن آخوند جلاد رئیسی، تعین و تکلیف و در دستور کار طرفین قرارگرفته بود، ادامه پیدا خواهد کرد.
یک نمونه این وضعیت بحرانی برای رژیم آخوندی همان موضوعات «موشکی و منطقه ای» می باشند که چندی پیش در رسانه های حکومتی به بیرون درز پیدار کرده اند.
پیشتر روزنامه حکومتی روزنامه جهان صنعت اعتراف کرده بود: «در این دور از مذاکرات آمریکا دغدغه مسائل دیگر با ایران دارد و موضوعات نظامی و موشکی را مطرح میکند. از ابتدا این مسائل را نباید وارد گفتگوهای برجامی میکردیم». (همان منبع بالا)