درآستانه ۳۰ مهر، سالروز انتخاب شایسته خانم مریم رجوی بعنوان رئیسجمهور برگزیده برای دوران انتقال از سوی شورای ملی مقاومت ایران، جا دارد تا نخست بهترین شادباش ها را به مردم خوب و دردمند میهنمان، یاران، اشرفیان قهرمان و تمامی ایرانیانی که دل در گرو آزادی، حقوق بشر، عدالت و حاکمیت مردمی را دارند ابراز کنیم.
سخن از روزی است که به یقین چهره سیاسی و اجتماعی مقاومت ایران با کانونهای شورشی را دگرگون ساخته است و بنا دارد تا به یمن ذکاوت، مدیریت و پیشتکار خانم رجوی، رژیم آخوندی را به سرنوشت دیکتاتوری سلطنتی دچار نماید.
دراین راستا کافی است تا نیم نگاهی به مجموعه کنش و واکنش ها میان مردم و مقاومت ایران از یک سو و دیکتاتوری ولی فقیه از سوی دیگر انداخته تا به عمق بینه و جوهر تاثیرات اجتماعی و فرهنگی این انتخاب شاسته بیشتر پی ببریم.
مجموعه تحولات طی سه دهه گذشته و عبور از سخنترین توفانها که در پشت تمامی آنان رژیم آخوندی قرار داشتند، مبین اصالت و ریشهدار بودن این انتخاب اصلح می باشد.
سخن ازپیروزی های مقاومت ایران و مجاهین خلق در سختترین و ناممکنترین شرائط می باشد که به یقین نقش ارزنده خانم رجوی و مدیریت ذیصلاح ایشان برای شکست رژیم، واقعیتی انکار ناپذیر می باشد.
وجود حجم بزرگی از کارزارهای جهانی، کنفرانسها، نشست ها و برگزاری هزاران میتینگ و گردهماییهای بزرگ و بویژه خیز بلند جنبش دادخواهی برای خونهای بناحق ریخته شده در رژیم آخوندی، تماما مهر تائیدی بر اقبال عمومی از سوی ایرانیان و نیز جامعه بینالملل برای به رسمیت شناختن حق مبارزه مردم ایران و آلترناتیو شورای ملی مقاومت و برای یک ایرانی آزاد و دمکراتیک می باشند.
ایران دمکراتیک نیز همان ترجمان سرنگونی و برهم زدن بساط ظلم و ستم رژیمی است که از بام تا شام در حال دادن آدرس این جایگاه رفیع در مقاومت ایران می باشد. خامنهای حق دارد از آنتی تز خود و از نفوذ معنوی و سیاسی خانم رجوی وحشت کند، زیرا به چشم می بیند که دیدگاههای بغایت انسانی و نفوذ اجتماعی و سیاسی وی، چگونه مرزهای دجالیت و اختناق آخوندی را در نوردیده و با یک برنامه ۱۰ مادهای، چشماندازی روشن برای یک ایران آزاد با حکومتی بردبار، بر مبنای حقوق بشر و عدالت را به نمایش گذاشته است.
مریم رجوی به عنوان مسلمانی دمکرات در مقابل دیدگاه بغایت ارتجاعی آخوندی اثبات کرده است که رهبری ایران فردا متعلق به زنان است. همان نیرویی که اکنون پیشتاز هدایت جنبش مردم ایران و الگویی برای مبارزات خلقها علیه بنیادگرایی هار مذهبی در سراسر خاورمیانه تا شمال آفریقا میباشد.
در بخشهایی از کتاب «ایران فردا، دیدگاههای مریم رجوی» ایشان با اشاره به واقعیات فوق از جمله تاکید دارند:«از نظر ما آرای مردم، تنها ملاک سنجش است و بر همین اساس، خواهان یک حکومت جمهوری مبتنی بر آرای مردم هستیم. ما در پی بنای یک جامعه آزاد و دموکراتیک هستیم.
قانون اساسی ما، آزادی، دموکراسی و برابری است. مبنای آن کثرتگرایی و جدایی دین و دولت، برابری زن و مرد و مشارکت فعال و برابر زنان در رهبری سیاسی است. اصول ما برابری حقوق ملیتها و اقلیتهای مذهبی و جامعهیی بدون شکنجه و اعدام است».