اعتراضات کشاورزان ـ هو کردن خامنه‌ای

 

 

خامنه‌ای طلسم شکسته که طی روزهای اخیر و در یک‌رشته شو مسخره تلویزیونی تلاش نمود تا ضمن به صحنه آوردن مشتی بسیجی، چهره مجاهدین و مقاومت ایران را مخدوش نماید، اکنون خود آماج «هو» شدن از سوی کشاورزان دردمند قرارگرفته است.

انتشار تصاویر و فیلم‌ها متعدد در شبکه‌های اجتماعی در این رابطه، به‌یقین پاسخ منطقی به عربده‌کشی‌های یک ولی‌فقیه درمانده و به‌گل‌نشسته است که تلاش دارد تا با برگردان واقعیت‌ها، از قبول مسئولیت برای بروز تمامی بحران‌های موجود، به‌ویژه بحران آب در مناطق سابقاً زرخیز کشور شانه خالی نماید.

هم‌چنین خیز بزرگ مردم در این استان‌ها به حدی است که رسانه‌های نظام آخوندی اکنون نسبت به گسترش آن به دیگر مناطق و رادیکالیزه شدن قیام این‌گونه اعتراف کرده‌اند.
برای نمونه: «روزنامه آرمان ضمن ابراز وحشت از تکرار آبان نوشت: کفگیــر شعارها به ته دیگِ خورد و حالا بحرانی مهم‌تر از بنزین و هر کالای اساسی دیگر بن‌بست گونه سر برآورده است.
روزنامه مستقل درحالی‌که روز قبل شورش مسلحانه مردم لرستان را پیش‌بینی کرده بود، هشدار داد:
فردا مردم لرنشین هم با تفنگ شورش کنند خوب است؟ چرا تدبیر نمی‌کنید؟ چرا دچار اشتباه هزار و یکم می‌شوید؟ » (سایت مجاهدین خلق 1 آذر 1400)

ابعاد خشم و انزجار کشاورزان در اصفهان که اکنون به دیگر مناطق کشور مانند شهرهای استان چهارمحال و بختیاری نیز رسیده، به حدی است که یک رسانه حکومتی ضمن اعتراف به سیاست‌های مخرب رژیم آخوندی درزمینهٔ آب و بهره‌برداری ابزاری از آب‌های زیرزمینی نوشته است: «در دولت‌های مختلف اقدامات نابجایی حول زاینده‌رود صورت گرفته است. در دولت‌های پنجم تا هشتم انتقال بی‌رویه و بارگذاری‌ها را در حوضه داشتیم». (خبرگزاری حکومتی ایسنا ۳۰آبان ۱۴۰۰)

ترجمان این جملات بدان معنا است که متولیان فاسد در رژیم آخوندی و به‌ویژه ارگان‌های سرکوبگری مانند سپاه پاسداران و زیر شبکه‌های مافیایی آن، با تاراج منابع آبی کشور، زدن سدهای غیراستاندارد، صادرات آب به خارج، زدن چاه‌های غیرمجاز، انتقال بی‌رویه آب رودخانه‌ها، بحران موجود را پدیدار نموده‌اند.
در این رابطه نیز به‌کرات کارشناسان حکومتی به استفاده بی‌رویه از رودخانه‌ها برای مصارف نظامی، فلزی و یا معادن اورانیوم که حجم بزرگی از آب زاینده را در خود بلعیده‌اند، هشدار داده بودند.

در این رابطه، کشاورزان معترض طی دو هفته از خیز بزرگ خود، بر «توقف پروژه‌های انتقال آب ازجمله تونل بهشت‌آباد، گلاب و سد و تونل کوهرنگ ۳» تأکید کرده و خواستار آن می‌باشند تا رژیم آخوندی وعده‌های عملی نشده مانند «طرح انتقال آب بن-بروجن» که برای تأمین آب نیمی از ساکنان استان طراحی شده را به سرانجام برساند.

این گزارش در ادامه ضمن ریختن اشک تمساح برای کشاورزان دردمند می‌افزاید: «قصه پر غصه آب امروز بیش از هر زمان دیگری مطرح می‌شود و مسامحه، کوتاهی‌ها، بی‌تدبیری‌ها، قصورها و سهل‌انگاری‌های تمامی مسئولان امر، وضعیت اسفناک و دردناکی را هم برای کشاورزان شریف و نجیب ما و هم آحاد مردم به وجود آورده است».