در این رابطه نمایندگی شورای ملی مقاومت در واشینگتن در یک کنفرانس مطبوعاتی (۱۴ مهر ۱۴۰۰) جزییاتی از «هشت بخش صنعتی دخیل در تولید پهپاد در ایران» را افشاء و تأکید کرده بود که پهپادها اکنون به «یکی از مهمترین سلاحهای مورداستفاده رژیم ایران برای صدور تروریسم و جنگطلبی» تبدیل شدهاند.
همچنین باید به کنفرانس مهمی از سوی مقاومت ایران (۲۳ آذر ۱۴۰۰) در واشنگتن تحت عنوان «سیاست در قبال ایران، دخالتهای رژیم آخوندی در منطقه، تهدیدات اتمی» اشاره نمود که علاوه بر حضور شخصیتهای سیاسی و متخصصان و کارشناسان امور تسلیحاتی، هستهای، پهپادی، کتابی نیز بهنام «تهدید پهپادی سپاه پاسداران» را نیز ارائه نموده است...
بر اساس این هشدارها سپاه پاسداران و نیروی تروریستی قدس با استفاده از انواع مختلف پهپادها برای «عملیات تروریستی» و «تأمین نیروهای نیابتی خود در منطقه»، تلاش کرده تا ضمن ادامه کشورگشایی در کشورهای منطقه و اسلامی «نیروی هوایی بهروز نشده خود را با فنآوری پهپادی جبران کند».
ابعاد این افشاگریها به حدی است که اکنون موضوع «تولید، استفاده و ارسال» پهپادهای رژیم آخوندی در دستور کار کنگره آمریکا وزارتخارجه و نیز وزارت دفاع در این کشور قرار داده است.
برای نمونه و همزمان با مذاکرات اتمی با رژیم آخوندی در وین، دو سناتور پرنفوذ، باب منندز، نماینده دموکرات و رئیس کمیته روابط خارجی سنا و جیم ریچ، نماینده جمهوریخواه و نفر دوم این کمیته، «طرحی را با حمایت هر دو حزب برای جلوگیری از فعالیتهای پهپادی مرگبار رژیم ایران و دیگر گروههای شبهنظامی تروریستی همسو با رژیم ایران معرفی کردند».
در این بیانیه که روز گذشته به سنای آمریکا ارائه گردید ازجمله آمده است: «همزمان با افزایش تلاشهای دولت ایالاتمتحده برای متوقف کردن برنامه رو به گسترش پهپادی ایران، طرح «توقف پهپادهای ایران» تلاش میکند قانون «مقابله با دشمنان آمریکا از راه تحریم (کاتسا) را اصلاح کند».
بدین سان از هماکنون پیشبینی میشود که رژیم آخوندی هنوز از چاله اتمی سربلند نکرده، در چاه دیگری بهنام «سیاستهای مخرب پهپادی» افتاده است (سایت مجاهدین خلق ۲۵ آذر ۱۴۰۰).
ضرورت اعمال و اجرای قوانین سختگیرانه علیه مطامع آخوندی در منطقه را میتوان در حملات متعدد پهپادی از سوی دیکتاتوری ولیفقیه در کشورهای همسایه بهخوبی رؤیت نمود. مسلح کردن حوثیها به پهپادهای ساختهشده توسط سپاه پاسداران، حملات پهپادی در سوریه، کردستان عراق و یا از جنوب لبنان و همچنین حملات به منابع نفتی و یا کشتیهای تجاری در آبهای خلیجفارس تماماً در این چارچوب قرار دارند.
همچنین وزارت دفاع آمریکا نیز ضمن موضعگیری علیه پروژه پهپادی رژیم آخوندی تأکید کرده است: «رژیم تهران همزمان با «جاهطلبیهای هستهای» به پیشبرد انواع اقدامهای «مخرب» و «تهدیدآمیز» در منطقه مشغول است. برنامه پهپادی حکومت ایران در این سالها توسعهیافته و پهپادهای بدون سرنشین آن پیوسته «دقیقتر و مرگبارتر» شدهاند» (همان منبع بالا).
واقعیت در لابهلای این جملات بدان معنا است که زمان اعمال قاطعیت در رابطه با دو پروژه مخرب رژیم آخوندی، نخست ساخت سلاح اتمی و دیگری پهپادی فرارسیده است و بر این منطق هرگز نباید هیچگونه امتیاز اقتصادی، مالی و تکنولوژیک به دیکتاتوری ولیفقیه اعطاء گردد.
یک راهکار نیز اعمال تحریمهای سنگین علیه چنین سیاستهایی است که اکنون منطقه بحرانی خاورمیانه را به آشوب و جنگ و ترور کشانده است.