ویروس ولایت - نقض قطعنامه ۲۲۳۱ با آزمایش‌های موشکی

 

 

به‌یقین آزمایش‌های اخیر با شلیک ۱۶ موشک بالستیک از سوی سپاه پاسداران در منطق خود ترجمان «دیپلماسی میدانی» در آستانه دور هشتم مذاکرات اتمی در وین است.

دیپلماسی میدانی نیز همان به آشوب کشیدن منطقه، بمب‌گذاری، صدورتر ویسم و یا تهدیدات امنیتی علیه کشورهای همسایه و اسلامی است که خامنه‌ای به هنگام بروز بن‌بست و برای پیشبرد اهداف خبیثانه خود، آن را بکار می‌گیرد.

این آزمایش در حالی صورت گرفته است که قطعنامه ۲۲۳۱ به‌صراحت بر هرگونه «آزمایش‌های موشکی» از سوی رژیم آخوندی تأکید ویژه کرده است.
بر اساس این قطعنامه که در فردای توافق اتمی وین از سوی شورای امنیت سازمان ملل متحد به تصویب رسید، رژیم آخوندی متعهد گردید تا ازجمله «تولید، ارسال و پرتاب و استفاده از چنین فناوری موشک‌های بالستیک» خودداری نماید.

علیه این اقدام تحریک‌آمیز از سوی ولی‌فقیه که با هدف تأثیرگذاری بر روند مذاکرات اتمی و باجگیری از طرف‌های مقابل صورت گرفته است، دولت انگلیس ضمن محکوم نمودن آن ازجمله تأکید کرده است: «ما استفاده ایران از موشک‌های بالستیک در آزمایش‌هایی را محکوم می‌کنیم که تأیید شده است. این پرتاب ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است که ایران را ملزم می‌کند از هرگونه فعالیت مرتبط با موشک‌های بالستیک با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای، ازجمله پرتاب با استفاده از فناوری موشک‌های بالستیک خودداری کند». (سایت خبری اسپوتنیک ۲۰ دسامبر ۲۰۲۱)

موضوع برنامه‌های روبه رشد موشکی و پهپادی رژیم آخوندی که اکنون به نگرانی جامعه بین‌المللی و کشورهای منطقه‌ای راه برده، خود را نه‌تنها در شلیک و آزمایش‌های بی‌وقفه سپاه، بلکه در ارسال آن به نیروهای نیابتی در کشورهای عراق، یمن، لبنان و سوریه به نمایش می‌گذارد.
کشف و ضبط دهها کشتی حامل موشک، سلاح و پهپادهای ساخت رژیم آخوندی در آبهای بین‌المللی نیز ترجمان این واقعیت است که خامنه به ضرب «دیپلماسی میدانی» تلاش دارد تا تعادل منطقه را با اشاعه سلاح‌های کشتار دست‌جمعی برهم بزند.
  
هم‌چنین باید به پرونده برنامه‌های موشکی رژیم آخوندی که در مذاکرات وین بازگشایی و اکنون به یکی از موارد اختلاف جدی میان طرفین راه برده است، اشاره نمود.
براین اساس و بنابر داده‌های قطره‌ای، چهار کشور درگیر با پرونده اتمی رژیم آخوندی خواستار برچیده شدن «تولید و آزمایش‌های» موشک‌های بالستیک در دیکتاتوری ولی‌فقیه گردیده‌اند.
ابعاد این خواسته‌ها تا بدان‌جا است که گفته می‌شود، حتی برای «برد موشک‌ها» تا «شعاع ۳۰۰ کیلومتر» نیز محدودیت عملیاتی و جغرافیایی تعیین نموده‌اند.

خطیب زاده سخنگوی وزارت خارجه رژیم نیز در یک موضع‌گیری ابلهانه ناخواسته دست به اعتراف در این رابطه زده است و ازجمله می‌گوید: «جمهوری اسلامی ایران برای برنامه دفاعی خود نه از کسی اجازه می‌گیرد و نه در مورد آن مذاکره می‌کند». (خبرگزاری نیروی تروریستی قدس، تسنیم ۳ دی‌ماه ۱۴۰۰)