براین اساس خامنهای در مجموعهای از سیاستهای وطنفروشانه و خائنانه و ضمن به تاراج دادن منابع ملی، واگذاری دریا، جزایر و بنادر استراتژیک و یا پایگاههای هوایی، تلاش دارد تا بهنوعی چتر حفاظتی برای دیکتاتوی ولیفقیه دست یابد.
تازهترین نمونه اعترافات از سوی متولیان فاسد آخوندی سخن از «تهاتر نفت با کالاهای بنجل» را دارند. دراین رابطه یک عضو اتاق بازرگانی حکومت ازجمله میگوید: «این همان کاری است که چینیها با ما کردند و هرچه کالای بنجل داشتند را به ما دادند. چراکه قرارداد مشخصی با چینیها برای تهاتر نبستیم بلکه به آنها نفت دادیم و گفتیم در قبال آن کالا بدهید». (سایت حکومتی اقتصاد آنلاین ۱۲ دیماه ۱۴۰۰)
ترجمان این سیاست مخرب آخوندی را اکنون مردم با رکود شدید اقتصادی تجربه میکنند. ورود حج عظیمی از کالاهای بنجل و غیر کیفی به داخل کشور نیز در منطق خود بهترین زمینه را برای رکود تولیدات داخلی فراهم نمود و بدینسان به رشد ونمو پدیده شوم دیگری بنام «بیکاری» راه برده است.
بر اساس گفتههای این کارگزار رژیم، سیاست تهاتر نفت با کالاهای بنجل تنها منوط به مجموعه مناسبات رژیم با چین و یا روسیه نمیگردد، بلکه بهطور گسترده با کشورها همسایه و فرا منطقهای در حال انجام است.
بهعنوان نمونه، وی اعتراف میکند که «همین اتفاق سالها قبل در مورد سریلانکا رخ داده است. سالها پیش به آنها نفت دادهایم و الان میگویند، پول نداریم و چای ببرید. این به معنای تهاتر نیست بلکه بهجای پول، چای میدهد».
ابعاد این وضعیت حتی تأثیرات مخرب خود را بر کیفیت محصولات و تولیدات کشاورزی نیز باقی گذاشته و بدینسان با استفاده ابزاری از سموم غیراستاندارد، به بروز انواع و اقسام بیماریها بهویژه «سرطان» در جامعه دردمند ایران راه برده است.
این کارگزار حکومتی در ادامه با اذعان به واقعیت فوق میافزاید: «در این شرایط هر کالای بنجلی که چینیها دارند را به ما میدهند ازجمله همین سموم نباتی که این مشکلات عظیم را برای ما در صادرات کالای کشاورزی به وجود آورده و نتیجه تهاتر بدون قید و شرط با چینیها است که البته هنوز ابعاد مشکلات این سموم مشخص نشده است».
طی روزهای گذشته نیز شبکههای اجتماعی مملو از تصاویر و ویدئوهای منتشره از باز پس فرستادن صادرات کشاورزی ایران از سوی کشورهای همجوار، آنهم به دلیل وجود «سموم پرخطر نباتی و سرطانزا» میباشند.
آخوند جلاد ابراهیم رئیسی نیز به هنگام ارائه لایحه بودجه سال آینده به مجلس بهصراحت از «تهاتر نفت با کالا» بهعنوان یکی از ابزارها برای دور زدن تحریم سخن به میان آورده است.