دختر سردژخیم حسن ایرلو، سرکرده نیروی تروریستی قدس در یمن که رژیم عنوان سفیر بر آن گذشته بود و در۳۰ آذر گذشته در شرایط نامعلومی مرد، در مصاحبه با ایرنا خبرگزاری رسمی رژیم اذعان کرد که پدرش از عاملان اصلی حمله به اشرف در ۱۰ شهریور ۱۳۹۲ و کشتار ۵۲ تن از مجاهدین با دستهای بسته بوده است.
فاطمه ایرلو گفت: «بسیاری از اقدامات ... پدرم به دلیل ملاحظات امنیتی مطرح نشده و حتی ما نیز از آن بی خبر هستیم تا حدی که پس از شهادتشان متوجه شدیم که ... ایرلو در زمان تخلیه (مجاهدین) از پادگان اشرف جز نیروهای اصلی عملیات بود».
قاسم سلیمانی سرکرده جنایتکار نیروی تروریستی قدس سه روز بعد از این حمله جنایتکارانه به عنوان مهمان ویژه به مجلس خبرگان ارتجاع رفت و گزارش این قتل عام را به اطلاع آنان رساند. سلیمانی جنایتکار، قتل عام اشرف را برای رژیم «مهمتر از حمله مرصاد» توصیف کرد (خبرگزاری نیروی قدس، ۱۴ شهریور ۱۳۹۲)
سخنگوی مالکی نخست وزیر دست نشانده رژیم آخوندی در بغداد وقتی اخبار این جنایت بزرگ در سطح بین المللی افشا شد با تبعیت از سناریوی نیروی قدس و وزارت اطلاعات، کشتار در اشرف را ناشی از درگیریهای درونی مجاهدین دانست (آسوشیتدپرس، ۱۱شهریور ۱۳۹۲).
ظریف وزیر خارجه سابق آخوندها نیز در ۶ اسفند۱۳۹۹ اعتراف کرد: «بیشتر سفرا، وزارت خارجه ما ساختار امنیتی دارد. وزارت امور خارجه ما از وقتی که چشم باز کرده با مسائل امنیتی مواجه بوده، دستور کاری که برای وزارت خارجه تعیین شده، از ابتدای انقلاب، دستور کار سیاسی امنیتی بوده» است. اوائل ماه گذشته نیز، علیاکبر صالحی وزیر خارجه اسبق رژیم گفت ما در تعیین سفیر برای لیبی و تونس هم با قاسم سلیمانی هماهنگی می کردیم چون سفیر باید هم دیپلمات بود و هم از پشتوانه میدانی برخوردار بود. روحانی رئیس جمهور وقت رژیم در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ اذعان نموده بود که وقتی «یک عملیات دفاعی و عملیات تهاجمی جایی باید انجام دهیم... حتماً در شورای عالی امنیت ملی بحث می شود... فرماندهان نظامی و مقامات سیاسی آنجا حضور دارند... در نهایت هم تصمیمی که اتخاذ میشود باید به تأیید مقام معظم رهبری برسد.».
اظهارات فاطمه ایرلو باردیگر نشان میدهد تمامیت دستگاه دیپلماسی در این رژیم ابزاری برای عملیات جاسوسی و تروریستی و جنگ افروزی است. هرگونه سازش و معامله با این رژیم تنها به جریتر نمودن آن در گسترش تروریسم و دخالتهای جنایتکارانهاش در کشورهای منطقه و غربی میانجامد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۷ بهمن ۱۴۰۰ (۲۷ ژانویه ۲۰۲۲)