یک بام و دو هوا به تعبیر رژیم

یک ماه پس از حکم دادگاه استیناف آمریکا که در آن بر خارج کردن نام مجاهدین از لیست سیاه وزارت خارجه آمریکا تأکید، دیکتاتوری آخوندی همچنان به خود می پیچد و در رسانه هایش به سوز و گداز و هذیان گویی های احتضار روی آورده است. گزارشی که شبکه تلویزیون رژیم در همین زمینه تهیه کرده، گویای این واقعیت است:
«مجری: یک بام و دو هوای کاخ سفید در مورد موضعگیری در مورد یکی از گروهکهای دستپروده خودشون، یعنی همون منافقین، موضوع گزارش ماست. علی رمضانی از جزئیات این موضعگیریها برامون بیشتر میکند.



رمضانی: آمریکاییها اومدند در رابطه با موضعگیری نسبت به این گروهک جنایتکار یک حرکت نخ نما و در واقع یک دعوای زرگری رو که تصنعی بودنش کاملاًًًًً مشخص بود رو در پیش گرفتند.
 مجری: یک نکته جالب اینکه از یک طرف دولت آمریکا میاد، چون این گروهک تروریستی در لیست سیاه تروریستها قرار میده، و از طرفی هم دادگاه کذایی که در اونجا دارند این گروهک تروریستی رو که لیست خارج میکنه.
رمضانی: دقیقاً همینطوریه، این همون در حقیقت یک بام و دو هواشون میشه. دقیقاً همینطوره. از یک طرف اون دادگاه میاد اونهایی که در واقع دستششون به خون هزاران انسان بیگناه آلوده هستش مبرا میکند از یک طرف میاند توی این لیست در واقع تروریستی قرارشون میدند. در واقع همان یک بام و دو هوای تناقضهای دولت آمریکاست. حالا در گزارش همکارم وحید حاج حسینی جزئیات بیشتر رو با هم میبینیم.
گزارش: حدود یک ماه پیش بود که دادگاه فدرال آمریکا اعلام کرد گروهک تروریستی منافقین دیگر تروریست نیست. و دولت آمریکا باید آنها را از لیست گروهکهای تروریستی حذف کند. این دادگاه بدون اشاره به تاریخچه سیاه این گروهک حتی قرار گرفتن نام منافقین را در لیست سیاهباری آمریکاییها مورد شماتت قرار میدهد و آن را غیرمنطقی میداند و میگوید این گروهک از سال 2001 به بعد دیگر دست به سلاح نبرده و جنایت نکرده است. این در حالیست که طی روزهای گذشته پایگاه اطلاع رسانی لیگل اسنادی را منتشر میکند که بر اساس آن منافقین در سال2001 نه تنها از اعمال نکبت بار خوددست برنداشته اند بلکه در همان سال مورد اشاره دادگاه کذایی آمریکایی با آموزش دختران جوان برای انجام عملیات انتحاری با کمربند انفجاری چندین بمبگذاری را در عراق ترتیب دادهاند که نمونههای آن میتوان به بمبگذاریهای سال2001 در کربلای معلا و شهادت شیعیان را نام برد....
بهرغم این که نام این گروهک تروریستی بهصورت صوری در فهرست سیاهبازی آمریکاییها باقی میماند، اما تلاشهایی که از سوی آمریکاییها صورت گرفته و میگیرد، کاملاًًًًً مشخص میکند که این گروهک تروریستی و اقدامات آن اهمیت ویژه یی برای آمریکاییها دارد.
باب فیلنر: بهطور خستگی ناپذیری برای حذف نام سازمان مجاهدین تلاش کرده ام و به آن ادامه خواهم داد.
ویلیام لیسی کلی: نماینده کنگره آمریکا: به 224تن دیگر از نمایندگان کنگره برای تصویب قطعنامهیی پیوسته ام تا از دولت ایالات متحده بخواهیم حفاظت از ساکنان قرارگاه اشرف را تضمین کند و ادامه بدهد.