خامنهای زهر خورده در آستانه شکست مذاکرات وین بر سر جاهطلبیهای هستهیی رژیم آخوندی با ترفند تکراری«دعوت از مدیرکل آژانس بینالمللی اتمی به تهران در دقیقه نود»، تلاش دارد تا از ارجاع پرونده با شورای حکام ممانعت بهعمل آورد.
بازی تکراری ولیفقیه که وی آن را به«بازی موش و گربه» تشبیه کرده، در حالی است که تازهترین دادههای از سوی آژانس بینالمللی انرژی اتمی، تماماً دال بر نقض آشکار تعهدات برجامی و توافقات فی مابین را دارند.
در این رابطه آژانس روز گذشته از«دو برابر شدن ذخایر اورانیوم ۶۰درصدی» تنها طی سه ماه گذشته خبر داده است. خبرگزاری رویتر در این رابطه گزارش کرده است: رژیم آخوندی«حجم اورانیوم با غلظت ۶۰درصدی خود را در طول سهماهه گذشته دو برابر کرده و ۳۳، ۲ کیلو گرم رسانده است».
براین اساس مشاهده میشود که رژیم آخوندی، مذاکرات اتمی در وین را صرفاً بهمثابه پوشش حفاظتی برای ادامه سیاستهای مخرب خود مورد سوءاستفاده قرار میدهد. خرید وقت که بسیاری از کارشناسان برای آن متفقالقول میباشند و یا ارائه خواستههای غیرمعقول و خارج از برجامی در مذاکرات اتمی، تماماً در این راستا ارزیابی میشوند.
همچنین سفر گروسی به تهران در حالی صورت میگیرد که موضوع پادمانها همچنان در هالهای ابهام بهسر میبرند.
وجود چهار سایت مشکوک نظامی در راستای اهداف پلید خامنهای برای ساخت سلاح اتمی با چاشنیهای انفجاری، از جمله نکات سیاه در پرونده سفر مدیرکل آژانس به ایران میباشند.
سایت حکومتی رجا نیوز (۱۲سفند ۱۴۰۰) در این رابطه اعتراف کرده است: «اگر چه هنوز در خصوص جزییات سفر گروسی به تهران خبری منتشر نشده لیکن انتظار میرود این سفر با ابتکار مدیرکل آژانس برای دستیابی به نقشه راه مشترک برای حل و فصل موضوعات پادمانی مطرح میان ایران و آژانس مرتبط باشد».
براین اساس مشخص میشود که موضوع فوق اکنون به یکی دیگر از موارد برای بنبستهای موجود در مذاکرات وین تبدیل شده است. عدم شفافیت از سوی دیکتاتوری ولیفقیه و همچنین نقل و انتقال مواد رادیو اکتیو، سانتریفوژ های مدل بالا و یا دانش اتمی به سایتهای نظامی که تماماً با هدف پنهانکاری صورت گرفتهاند، از جمله دلائل برای وجود این بنبست میباشند.
خامنهای تلاش دارد تا موضوع پادمانها بهویژه کاربرد نظامی برای سیاست مخرب اتمی رژیم را از دستور، کنترل و نظارت جهانی خارج نماید و بدین سان با گرفتن چک سفید، منبعد در سایه دلارهای با آورده به ساخت بمب اتمی ادامه دهد.
از این منظر، گزارش مثبت از سوی آژانس و ممانعت از ارسال پرونده به شورای حکام اکنون بخش مهمی از تلاشهای رژیم آخوندی را تشکیل میدهد. دیکتاتوری ولیفقیه بهخوبی میداند که عدم ارائه گزارشی شفاف از سوی این ارگان بینالمللی در منطق خود میتواند پرونده رژیم را در شورای حکام باز نموده و پس از صدور قطعنامه از سوی آن، موضوع به شورای امنیت مللمتحد و باز شدن سرکلاف نقض قطعنامه ۲۲۳۱ بیانجامد، امری که در شرایط موجود بینالمللی و تحولات شدید میان ابر قدرت ها در شورای امنیت به یقین به نفع رژیم آخوندی نخواهد بود.