پیام خانم مریم رجوی
قاطعیت در مقابل این رژیم یک ضرورت اجتنابناپذیر است
در آستانه نوروز و سال نو ایرانی نمایندگان پارلمان انگلستان به همراه جامعه ایرانیان مقیم انگلستان یک گردهمایی به مناسبت فرارسیدن سال جدید برگزار کردند.
در این گرهمایی که در ساختمان مجلس عوام انگلستان برگزار شد، شماری از نمایندگان مجلسین عوام و اعیان انگلستان از همه احزاب این کشور حضور داشتند و طی سخنانی سال نو را به مردم و مقاومت ایران تبریک گفتند و ضمن محکوم کردن نقض فزاینده حقوق بشر در ایران خواستار محاکمه ناقضان حقوق بشر از جمله آخوند رئیسی جلاد بعنوان یکی از اعضای کمیته مرگ در قتل عام زندانیان سیاسی در سال ۶۷ شدند و به دولت این کشور فراخوان دادند تا مقاومت سازمانیافته مردم ایران را برسمیت بشناسد.
سخنرانان به نقش محوری سپاه پاسداران در صدور تروریسم و سرکوب مردم ایران اشاره و تاکید کردند که رفتار سپاه پاسداران با معیارهای یک سازمان تروریستی مطابق قانون تروریسم سال ۲۰۰۰ مطابقت دارد. و خواستار لیست گزاری و تحریم کامل سپاه پاسداران رژیم آخوندها شدند.
آنها از وزیر امور خارجه انگلستان، لیز تراس، خواستند تا با وزیر کشور، برای لیست گذاری و تحریم کامل سپاه همکاری کند.
رئیس جمهور برگزیده مقاومت خانم مریم رجوی پیامی به گردهمایی در پارلمان انگلستان به مناسبت فرارسیدن سال جدید فرستاد
پیام به اجلاس در پارلمان انگلستان
دوستان عزیز و اعضای محترم پارلمان!
در آستانه عید نوروز و آغاز سال نو ایرانی به همه شما درود میفرستم و آرزو میکنم که سال نو و فرارسیدن بهار، نویدبخش بهار آزادی و دمکراسی برای مردم ایران باشد.
مایلم از این فرصت استفاده کرده و به زنان شجاع اوکراین و مقاومت آنها درود بفرستم.
دوستان عزیز!
جهان در شرایطی بحرانی است و همزمان رژیم آخوندی گرفتار بحران بقاست و هیچ راه حلی ندارد. استبداد حاکم بر ایران اکنون در ضعیفترین نقطه دوران حاکمیت خود در ۴۳ سال گذشته قرار دارد. نارضایتی در جامعه بهخاطر فقر و فساد و سرکوب گسترده بیداد میکند. تنها از سال ۱۳۹۷، هشت قیام بزرگ سراسری ایران را تکان داده است. در جریان قیام آبان ۱۳۹۸، رژیم حداقل ۱۵۰۰تن را بهطور وحشیانهیی به قتل رساند.
با انتصاب رئیسی، جلاد قتلعام ۶۷، بهعنوان رئیسجمهور، خامنهای تلاش کرد هم قیامهای فزاینده مردم ایران را وحشیانه سرکوب کند و هم راه برای دستیابی به بمب اتمی را هموارتر کند.
تنها در دوران ریاست جمهوری وی بهعنوان رکورددار اعدام، حداقل ۲۹۵ نفر از جمله ۱۱ زن تاکنون، اعدام شدهاند. اما، بهرغم این سرکوب وحشتناک و بهرغم محدودیتهای برآمده از همهگیری کرونا، اقشار مختلف جامعه، اعتراضات خود را ادامه دادهاند.
نقش کانونهای شورشی در ایران
قیامهای مردمی و فعالیتهای مقاومت سازمانیافته و کانونهای شورشی، سرنگونی این رژیم را بیش از هر زمان دیگر در چشمانداز قرار داده است بهطوری که مقامات رژیم و از جمله خامنهای نسبت به این چشمانداز و نقش مجاهدین خلق هشدار میدهند.
اخیرا دهها شبکه تلویزیونی و رادیویی رژیم توسط کانونهای شورشی مختل شد. پخش برنامهها از شبکه سراسری تلویزیون رژیم قطع شد و بهجای آن شعارهایی در حمایت از مقاومت پخش شد. در مراکز مختلف عمومی در بسیاری از شهرها، در خیابانهای شلوغ و مراکز خرید، شعارهایی در حمایت از مقاومت ایران و فراخوان برای سرنگونی رژیم پخش میشود.
پیشتر، کانونهای شورشی، مجسمه قاسم سلیمانی سرکرده سابق تروریستهای رژیم را که ۶ متر ارتفاع داشت، درمیدان اصلی شهرکرد به آتش کشیدند.
این فعالیتها، خشم مردم ایران را از سیاستهای رژیم نشان میدهد فعالیتهای کانونهای شورشی همچنین روحیه مردمی مقاومت را افزایش داده و رژیم را سردرگم کرده است.
سیاست قاطع جامعه بین المللی
در چنین شرایطی، جامعه بینالمللی بهجای امتیازدادن به این رژیم بهامید وادار کردن آن بهتوقف برنامه تسلیحات اتمیاش، باید یک سیاست قاطع را در دستورکار خود قرار دهد. همانطور که برجام ۲۰۱۵برنامه اتمی رژیم را متوقف نکرد، مذاکرات اخیر نیز این کار را نخواهد کرد. رژیم از مذاکره استفاده میکند تا در خلال آن تمدید قوا کند. آنها هم درپی لغو تحریمها هستند هم بهدنبال بهدست آوردن بمب اتمی. زیرا آن را تنها تضمین استراتژیک بقای خود میدانند.
قاطعیت در مقابل این رژیم یک ضرورت اجتنابناپذیر است، عدم قاطعیت، این پیام را به رژیم میدهد که هرگز در قبال اعمال جنایتکارانه مورد حسابرسی قرار نخواهد گرفت و بهتر است به سیاستهای بیثباتکننده خود ادامه دهد. بنابراین:
اولاً، سپاه پاسداران که بازوی اصلی تروریسم و سرکوب و چپاول این رژیم است، باید توسط بریتانیا لیستگذاری شود.
ثانیاً قتل عام سال ۱۳۶۷ که یکی از بزرگترین جنایات نیمه دوم قرن بیستم بهشمار میرود و بهکشتار حداقل ۳۰هزار زندانی سیاسی انجامید، باید بهعنوان جنایت علیه بشریت و نسلکشی محکوم و ثبت شود. عاملان این جنایت هولناک، از جمله رئیسی باید در دادگاههای بینالمللی محاکمه شوند.
ثالثاً، مبارزه مردم ایران برای سرنگونی این رژیم فاسد و جنایتکار باید بهرسمیت شناخته شود.
حمایت از مردم ایران
با قدرشناسی بسیار از نمایندگان منتخب مردم بریتانیا، میخواهم یادآوری کنم که شما در کارزار مبارزه علیه دیکتاتوری مذهبی در ایران جایگاه ویژهیی دارید. یاد سر دیوید ایمس فقید بهخیر، که حمایت قاطعش از مقاومت سازمانیافته مردم ایران، همواره در خاطر مردم ایران باقی خواهد ماند.
از همه شما، منتخبان مردم انگلستان و حامیان مقاومت ایران میخواهم به دولت بریتانیا برای رهبری یک ابتکار در حمایت از مردم ایران و مقاومت آنها برای سرنگونی این رژیم فراخوان بدهید.
سخنرانان اجلاس در پارلمان انگلستان در آستانه سال ۱۴۰۱ عبارت بودند از
-دیوید جونز نماینده پارلمان و وزیر پیشین برگزیت انگلستان
-دکتر متیو آفورد، نماینده پارلمان انگلستان
-استیو مککیب نمایندة پارلمان انگلستان، وزیر سایه آموزش (۲۰۱۵)
-باب بلکمن – نمایندة پارلمان انگلستان
-سر راجر گیل نماینده ارشد مجلس عوام و معاون پیشین حزب محافظهکار
-جان اسپلار – نماینده پارلمان و وزیر نیروهای مسلح (۲۰۰۱)
-آنا فیرث، نماینده پارلمان انگلستان
-لرد سینگ عضو کمیتة مشترک حقوقبشر مجلس اعیان
و مارگارت اوئن - وکیل و فعال حقوق زنان
دیوید جونز نماینده پارلمان و وزیر پیشین برگزیت انگلستان در سخنان خود خاطره دیوید ایمس دوست بزرگ مقاومت ایران و نماینده پارلمان انگلستان را گرامی داشت و سپس در سخنان خود گفت: ”رژیم افزایش اعتراضات و مخالفت مردم و بلندتر شدن صدای فراخوان های جهانی برای حسابرسی را حس می کند، چنانچه ما در آخرین گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل در مورد ایران دیدیم که یک تحقیقات بین المللی درباره قتل عام ۱۹۸۸ و نقض های دیگر حقوق بشر در ایران را فرامی خواند.“
”این رژیم اکنون ضعیف تر و درماندهتر از هر زمان دیگری در طول حیاتش است . آنها طرح ۱۰ ماده ای دمکراتیک خانم رجوی را افزایش حمایت و برسمیت شناسی بین المللی بعنوان آلترناتیو دمکراتیک عملی علیه حکومت دیکتاتوری مذهبی اش میدانند.
دولت انگلستان میبایست شورای ملی مقاومت به رهبری خانم مریم رجوی و تلاش مردم ایران برای آزادی و دموکراسی را به رسمیت بشناسد و از آن حمایت کند.
دکتر ماتیو آفورد نماینده پارلمان انگلستان حمایت تمام حزبی از فراخوان شورای ملی مقاومت ایران برای یک سیاست قاطع را تأیید کرد و گفت: ”ما از دولت می خواهیم یک سیاست قاطع در مورد ایران اتخاذ کند که ممنوعیت سپاه پاسداران بعنوان یک سازمان تروریستی خارجی و تحریمات حقوق بشری علیه رئیسی را شامل شود.“
ماتیو آفورد افزود: ”ما از دولت انگلستان مصرانه می خواهیم درکنار مردم ایران و جنبش مقاومت آنها برهبری خانم رجوی بایستد. ما از وزرا و دولت مان می خواهیم برنامه ۱۰ ماده ای خانم رجوی برای آینده ایران را که خواسته ها و آرزوهای دمکراتیک مردم ایران را دربر می گیرد بعنوان یک آلترناتیو عملی علیه حکومت بیرحم ملاها برسمیت شناسند.“وی با اشاره به افزایش اعدامها از زمان ریاست جمهوری رییسی اهمیت یک روند حسابرسی بین المللی برای پایان دادن به مصونیت در ایران و نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران را خواستار شد.
خانم آنا فرث وی طی سخنانی گفت: من نماینده جدید محافظه کار جنوب و غرب همان حوزه ای هستم که سابقا دیوید ایمس نماینده آن در پارلمان بود.
دیوید بیش از سه دهه در مجلس حضور داشت ریاست کمیته پارلمانی بریتانیا برای آزادی ایران را برعهده داشت و برای اتخاذ یک سیاست قاطعانه علیه رژیم و حمایت از مردم ایران مبارزه کرد.او به ویژه از حامیان بزرگ خانم مریم رجوی رئیس جمهور منتخب شورای ملی مقاومت و برنامه ۱۰ ماده ای او برای آینده ایران بود.
من هم تمام تلاش خودم را برای ادامه میراث دیوید ایمس و همکاری با دیگر نمایندگان پارلمان برای حمایت از شورای ملی مقاومت و پاسخگو کردن رژیم بخاطر نقض حقوق بشر و فعالیتهای بی ثبات کننده اش در منطقه و حمایتش از تروریسم را انجام خواهم داد.
باب بلکمن نماینده پارلمان سخنران دیگر گردهمایی در پارلمان انگلستان به مناسبت فرا رسیدن نوروز بود. وی ابتدا فرارسیدن نوروز را به مردم ایران، مجاهدان مستقر در اشرف ۳ تبریک گفت و سپس با یادآوری توطئه تروریستی رژیم در ویلپنت پاریس در سال ۹۷ و محکوم شدن دیپلمات تروریست رژیم و سه مزدور همراهش به زندانهای طویل المدت در دادگاههای بلژیک افزود:
ما از توطئه افشا شده در پاریس دریافتیم که رژیم به طور معمول از سفارتخانهها و مراکز فرهنگی و دیپلماتهای خود در اروپا برای گسترش تروریسم و انجام عملیاتهای تروریستی استفاده میکند، به ویژه از طریق جذب ماموران با پرداخت ده ها هزار یورو به آنها در چندین سال. بنابراین، این کاملاً حیاتی است که ما سفارتخانهها و مراکز فرهنگی رژیم را ببندیم و سفیران، دیپلماتها و کارگزاران آنها را از خاک اروپا و بریتانیا اخراج کنیم، زیرا آنها نمایندگیهای دیپلماتیک نیستند، بلکه مراکزی برای گسترش تروریسم هستند. وزارت کشور و وزیر کشور نیز باید فوراً اقدام کنند تا بعنوان اولین قدم، تمامیت سپاه پاسداران را به عنوان یک سازمان تروریستی نامگذاری کنند.
وی با اشاره به نقش سران رژیم در قتل عام ۶۷ افزود: ”برای پایان دادن به مصونیت سران رژیم، ما باید آنها را دست داشتن در جنایت مورد حسابرسی قرار دهیم و آنها را به پاسخگویی به جنایات شان علیه بشریت فراخوانیم. و در این رابطه، من و همکارانم قطعنامه ای دی ام ۶۱۵ را طرح کرده ایم، که تا کنون ۴۰ نماینده از تمام احزاب آنرا امضا کرده اند، که دولت را فرامی خواند یک کمیسیون تحقیقات سازمان ملل درباره قتل عام ۱۹۸۸ را پیگیری کند.
استیو مک کیب نماینده پارلمان انگلستان در سخنان خود ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید از شجاعتهای زنان رزمنده ایرانی که رهبری اعتراضات در ایران علیه رژیم آخوندی را بر عهده داشته و ستونهای مقاومت علیه رژیم را تشکیل داده اند تقدیر کرد و گفت:”اگر جامعه بین المللی از رژیم، ولی فقیه آن خامنه ای و رئیسی بخاطر قتل عام و اعدامهای فراقانونی ۳۰۰۰۰ زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷ حسابرسی می کرد، آنها اکنون نبودند، و رژیم و مقامات ارشدش قبل از آتش گشودن بروی تظاهرات و کشتن ۱۵۰۰ معترض در آبان ۱۳۹۸ خودداری می کردند.
جامعه جهانی باید سالها پیش در مقابل خامنهای و رئیسی میایستاد و همچنان باید آنها را به خاطر نقششان در قتل عام ۶۷ بازخواست کنیم. ما می دانیم که روز حسابرسی فراخواهد رسید به همین دلیل قطعنامه ای دی ام ۶۱۵ را امضا کرده ام، زیرا دولت انگلستان باید برای حسابرسی از رژیم دست به عمل بزند.
استیو مک کیب با اشاره به ضعف و از هم گسستگی رژیم آخوندی گفت: ”ملاها نمی توانند حمایت فزاینده از اپوزیسیون حامی دمکراسی شورای ملی مقاومت ایران و مخالفت عمومی را تحمل کنند. به همین خاطر دست به اقدامات جنون آمیزی می زنند.
سر راجر گیل نماینده پارلمان تأیید کرد و گفت: من از دیرباز مدافع سیاست قاطعانه علیه رژیم جنایتکار در ایران بوده ام، زیرا این یک تهدید برای جهان و مردم ایران است.
اقدامات سپاه پاسداران با معیارهای مندرج در قانون تروریسم ۲۰۰۰مطابقت دارد. فلسفه و اقدامات بدخواهانه سپاه پاسداران در داخل ایران و در سراسر منطقه مغایر با منافع مردم ایران است بنابراین وزیر امور خارجه و وزیر کشور لازم است، برای لیست گذاری تمامیت سپاه اقدام کنند ”جامعه بین المللی باید دیکتاتوری مذهبی در ایران را رد کند و در کنار مردم ایران و شورای ملی مقاومت ایران بایستد. جنبشی که برای پیشبرد آرمان آزادی، حقوق بشر و دمکراسی، فداکاری های بزرگی می کنند.
جان اسپلار نماینده پارلمان انگلستان ضمن اشاره به نمونه های سرکوب اقشار مختلف مردم ایران توسط حکومت آخوندی گفت: ”ما باید همچین بیاد آوریم که رژیم در ایران سرکوب درونی را با گسترش تروریزم و بی ثباتی در منطقه تکمیل می کند. این یک عملکرد دو شاخه ای (دو محوری) رژیم است، زیرا این رژیم تنها با اشوبگری و قتل و کشتار می تواند به عمرش ادامه دهد.“
جان اسپلار افزود: رژیم ایران در حال صدور عملیات تروریستی خود علیه مخالفان در اروپا است، حتی سعی کرد تجمع مخالفان در پاریس را منفجر کند، اما این نیز نشان می دهد که آنها از جنبش مقاومت سازمان یافته و همچنین برنامه ۱۰ ماده ای دموکراتیکی که خانم مریم رجوی برای آینده ایران مطرح کرده است می ترسند.
آن برنامه یک طرح مترقی و نوین است که منعکس کننده آرمان های دموکراتیک مردم ایران است.
جامعه جهانی و انگلستان باید این آلترناتیو دموکراتیک را به رسمیت بشناسند و از راه حل مردمی ایران برای رژیم حمایت کنند.
لرد سینگ عضو مجلس اعیان انگلستان گفت: تداوم اعتراضات مردم در سراسر ایران و سرکوبهای وحشیانه و دستگیریهای گسترده توسط رژیم به جهانیان نشان داده است که مردم ایران استبداد مذهبی را رد میکنند و خواهان ایرانی آزاد و دموکراتیک هستید.
این مبارزه برای آزادی را خانم رجوی با طرح ۱۰ ماده ای خود رهبری می کند که تضمین کننده انتخابات دموکراتیک، آزادی عقیده و حقوق برابر زنان است.
لرد سینگ افزود ”من براین باورم که ما در غرب و جامعه بین المللی باید جنبش مقاومت ایران به رهبری یک زن، یک آلترناتیو دمکراتیک مردمی برخواسته از جامعه ایران، را برسمیت شناخته و از آن حمایت کنیم و از بریتانیا بخواهیم درکنار مریم رجوی، جنبش مقاومتش و مردم ایران، قرار گیرد.“
مارگارت اوئن وکیل و فعال حقوق زنان با حمایت از طرح ده ماده ای خانم مریم رجوی، به شجاعت زنان ایران و اعتراضات آنها علیه رژیم آخوندی و سرکوب وحشتناک زنان توسط رژیم آخوندی اشاره کرد و گفت:
جامعه جهانی در مورد رژیم جنایتکار آخوندها و کسانی که مسئول قتل عام وحشتناک ۳۰۰۰۰ نفر در سال ۶۷ بودند، بسیار سکوت کرده ایم. مسئولان این قتل عام باید بخاطر جنایات خود علیه بشریت و جنایات جنگی در دادگاه کیفری بین المللی محاکمه شوند .
در گردهمایی نوروزی در مجلس عوام انگلستان جمعی از نمایندگان جوامع ایرانی از حضور نمایندگان مردم انگلستان در کنار مردم و مقاومت ایران قدردانی کرده و خواستار اعمال یک سیاست قاطع توسط دولت انگلستان در قبال رژیم آخوندی از جمله به رسمیت شناختن قتل عام ۶۷ به عنوان جنایت علیه بشریت و نسل کشی و حسابرسی از عاملان این جنایت شدند.
در این برنامه هنرمندان دکتر حمیدرضا طاهرزاده و آقای ترشیزی به هنرنمایی پرداختند