این واقعیت در حالی است که طرفین طی یکسال گذشته همواره تلاش داشتهاند تا با سیاست «امید درمانی»، بر وجود این واقعیت و شکاف موجود خاک بپاشند.
تازه ترین سخنان از سوی پاسدار امیر عبداللهیان، پادوی نیروی تروریستی قدس، به یقین مهر تائیدی براین واقعیت است که سپاه یعنی «تمامیت نظام آخوندی».
وی در این رابطه اعتراف کرده است: «در موضوع سپاه پاسداران آن چیزی که مهم است اینکه باید جایگاه و نقش سپاه، بهعنوان نقش امنیتی و دفاعی ما مورد توجه قرار بگیرد».
دراین راستا «نقش امنیتی» نیز ترجمان همان «سرکوب قیام ها و مردم بجان آمده» و مقابله با واقعیتی بنام «سرنگونی» نظام است که سپاه پاسداران متولی اصلی اجرای آن می باشد.
مضافا براین نکات نیز باید به چنبره سپاه پاسداران بر بخش های کلیدی مانند «اقتصاد، تولید، مالی، زیر شبکه های مخابرات، بنادر، صادرات و تجارت خارجی، پولشویی، قاچاق مواد مخدر و همچنین سیاست و دیپلماسی» در دیکتاتوری ولی فقیه اشاره نمود تا پازل سخنان وزیر خارجه رژیم تکمیل گردد.
بنابرداده های داخلی سپاه پاسداران حداقل با «۸۰۰ نهاد، شرکت، هلدینگ و بنیادهای گوناگو» در راس اقتصاد ایران قرار دارد. یک نمونه آن نیز وجود قرارگاه ها و بنیادهای گوناگون با ظرفیت های عظیم نیرویی و دلارهای نفتی از سوی حکومت می باشد.
همچنین وجود زیر شبکه مخوفی بنام «نیروی تروریستی قدس» که اکنون منطقه خاورمیانه تا شاخ آفریقا و حتی بخش هایی از آمریکای جنوبی را به میدانی برای جنگ افروزی، صدور ترور و کشورگشایی تبدیل کرده است، دیگر بر هیچ سیاستمدار و یا ناظر بی طرف پنهان نیست.
براین اساس و در یک جمعبندی اجمالی باید اذعان نمود که تلاش خامنهای برای خارج کردن نام سپاه پاسداران از لیست سیاه و برداشته شدن تحریم ها علیه آن، همان باز کردن منافذ تنفسی مالی و ایجاد تعادلی جدید برای این ارگان سرکوبگر و تروریستی می باشد.
دراین راستا وی با بروی کار آوردن آخوند جلاد ابراهی رئیسی و یکدست نمودن حاکمیت، اکنون سپاه را در راس سیاست های راهبردی رژیم آخوندی قرارداده است.
با نیم نگاهی به لیست وزار، معاونان وزارتخانه ها، استانداران، فرمانداران، بخشداران، نمایندگان مجلس، مدیران و سازمان های مختلف حکومتی، بخوبی می توان به وجود این سیاست خزنده از سوی ولیفقیه پی برد.
به موازات نکات فوق نیز باید به ابعاد مخالفت های گسترده با خروج نام سپاه از لیست سیاه و برداشته شدن تحریم ها که اکنون به یکی از چالش های مهم برای طرف های مقابل تبدیل شده، اشاره نمود.
برگزاری یک بزرگ کنفرانساز سوی نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران در واشنگتن و «شرکت متخصصان امنیت ملی و مسایل خارجی شامل محققان از ۶بانک فکری، یک وزیر، ۳معاون وزیر سابق، ۲ مدیر کل پیشین وزارتخارجه و دفاع و یک ژنرال معاون سابق ناتو» تنها گوشه ای از نگرانی های جدی جامعه بین المللی برای خروج احتمالی سپاه و دادن مشوق «امنیتی، دفاعی و تروریستی» به دیکتاتوری ولیفقیه می باشد.