صدای شکسته شدن «دولت ولایی»

 

در فردای اجرایی شدن سیاست راهبردی خامنه‌ای مبنی بر حذف باند مقابل و به‌روی کار آوردن آخوند جلاد ابراهیم رئیسی با «دولت جوان حزب الهی»، بسیاری از کارشناسان مسائل داخلی به‌درستی بر رشد بحران‌های اقتصادی، مالی، بین‌المللی و همچنین سرکوب در دیکتاتوری ولی‌فقیه متفق‌القول بودند.

یک نمونه برای این واقعیت را باید در شیب تند رکود تولیدی، بیکاری، شکاف عمیق طبقاتی و بروز فقر گسترده که خود را با تورم و گرانی افسارگسیخته به نمایش می‌گذارد، جستجو نمود.
واقعیت در این میان آن است که آخوند بی‌سواد ابراهیم رئیسی با شش کلاس سواد اکابر اساساً در موقعیتی قرار ندارد تا بر مجموعه ابر بحران‌ها در دیکتاتوری ولی‌فقیه فائق آید.
یک دلیل برای این واقعیت نیز شکست‌های سنگین وی درزمینهٔ حل‌وفصل ساده‌ترین مسائل روزمره جامعه و معیشت مردم می‌باشد که در منطق خود به تنفر عمیق اجتماعی علیه رژیم فاسد و غارتگر آخوندی ضریب زده است.

برای نمونه موضوع مسئولیت برای تیم اقتصادی در دیکتاتور ولی‌فقیه و در نبود افرادی مجرب و خبره که با آمدن پاسدار رضایی به تیم دولت آخوند رئیسی طی ماه‌های گذشته به مجموعه‌ای اختلافات در میان کارگزاران و متولیان نظام تبدیل گردیده، ازجمله دلایل برای بن‌بست‌های موجود می‌باشد.

خاطرمان هست که آخوند رئیسی در شهریور سال گذشته پاسدار سبزعلی رضایی، از فرماندهان نیروی سرکوبگر سپاه، آمر تروریسم و تحت تعقیب پلیس بین‌الملل و فردی به‌غایت بی‌سواد و فارغ از هرگونه دانش و تجربه نسبت به مسائل اقتصادی را بر صندلی «معاون اقتصادی» خود نشاند.
در این راستا نیز پاسدار رضایی که از وی به‌عنوان «کاندید مادام العمر» برای پست ریاست جمهوری در دیکتاتوری ولی‌فقیه یاد می‌شود، همواره یکی از مخالفین پیوستن رژیم به «اف ای تی اف» و از طرفداران پروپاقرص «اقتصاد شکست‌خورده مقاومتی» می‌باشد..

حال ابعاد بروز رکود تولیدی و اقتصادی به حدی است که آخوند جلاد ابراهیم رئیسی باگذشت کمتر از هفت ماه و در یک کشمکش باندی، ناچار به حذف این عنصر کلیدی از دستگاه مجریه گردیده است. در این رابطه بهادری جهرمی، سخنگوی دولت نحس سیزدهم در توئیتی اعلام کرده است، حذف پاسدار رضایی «با درخواست خود این اعضاء به علت اشتغالات متعدد و عدم امکان حضور ایشان در جلسات کمیسیون، ترکیب کمیسیون اقتصادی تغییر یافت و در جلسه دولت تصویب شد». (سایت حکومتی بازتاب ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱)

گمانه‌زنی‌ها بر آن هستند که بیماری پاسدار رضایی ازجمله دلایل اصلی برای «عدم حضور» وی در جلسات کمیسیون اقتصادی دولت می‌باشد، اما گذشته از این نکته، باید اذعان نمود که به‌یقین حذف این عنصر کلیدی سپاه پاسداران از تیم دولت، ترجمان نوک کوه یخی بنام بروز اختلاف، کشمکش و شکاف در باند خامنه‌ای برای مجموعه‌ای از وزرا در دولت نحس رئیسی را دارد.
 
سایت حکومتی خبر آنلاین (۴ اردیبهشت ۱۴۰۱) ضمن اذعان به وجود این واقعیت طی ماه‌های اخیر، ازجمله می‌نویسد: «زمستان سال ۱۴۰۰ بود که برخی از نمایندگان متقاضی استیضاح چند تن از وزرای کابینه شدند. در آن زمان هیئت‌رئیسه مجلس تلاش داشت با استفاده از ظرفیت‌های آیین‌نامه‌ای، تا جایی که امکان دارد اعلام وصول این استیضاح‌ها در صحن را به تأخیر بیندازد و مانع از وقوع استیضاح در فاصله کمتر از یک سال از آغاز به کار دولتی شود».

این گزارش در ادامه می‌افزاید: «رئیسی در انتخاب وزرای خود مصالح عمومی را فدای مناسبات جناحی کرده و مجلس نیز به دلیل همین همسویی به هنگام رأی اعتماد میزان شایستگی وزرا را موردتوجه قرار نداده است».