روزنامه وال استریت ژورنال، 21 مرداد، در مقاله ای به تاثیر تحریمها بر پروژه های بهره برداری از میدانهای گازی در رژیم آخوندی پرداخته و نوشت: تحریمها و در پی آن کمبود سرمایه گذاریهای خارجی و داخلی، و چالشهای فنی مدتهاست که صنایع نفت و گاز رژیم ایران را لنگ کرده است.
وال استریت ژورنال تحت عنوان رژیم ایران بلندپروازی در صادرات گاز مایع را محدود می کند, به کوتاه آمدنهای رژیم آخوندی از ادعاهایش در صادرات گاز مایع اشاره کرد و نوشت: رژیم ایران به روَند معکوس افتاده است که مدیران اجرایی و تحلیلگران، آن را ناشی از دشواری های این رژیم در دستیابی به تکنولوژی غربی میدانند.
وال استریت ژورنال در ادامه افزود: مدیران امور اجرائی و تحلیلگران, عقب نشینی رژیم از طرح های تبدیل گاز طبیعی به گاز مایع را نشانه هایی از اثر گذاری تحریم های بین المللی، بخصوص تحریم های اتحادیه اروپا علیه این رژیم ارزیابی میکنند.
وال استریت ژورنال سپس با اشاره به ادعاهای رژیم آخوندی و توانایی آن در مقایسه با قطر می نویسد:
رژیم ایران میگفت روزی میرسد که خواهد توانست سالانه ۹۰ میلیارد متر مکعب گاز صادر کند. این رقم با ۱۰۵ میلیارد متر مکعب گاز صادراتی قطر که در مقام بزرگترین صادر کننده گاز در جهان است, قابل مقایسه بود, اما رژیم ایران فعلا گاز مایع صادر نمی کند.