قوه قضائیه در ایالاتمتحده سرانجام از «ثبت» شکایت علیه آخوند جلاد ابراهیم رئیسی، از آمران کشتار بیش از ۳۰ هزار زندانی سیاسی مجاهد و مبارز خبر داده است.
این اقدام ارزشمند که در راستای حفظ دستاوردهای حقوق انسانی صورت گرفته، در حالی است که دیکتاتوری ولیفقیه قرار است با گسیل رئیس دولت دستنشانده خود به هفتاد و هفتمین اجلاس سازمان مل متحد، یکبار دیگر پیام «مرگ، ترور، آشوب و جنگافروزی» را به جهان امروزی ساطع نماید.
نشان برای این واقعیت نیز همان ابعاد طرحهای تروریستی از سوی رژیم آخوندی طی یک سال گذشته در آمریکا است که بدلیل سایه سنگین سیاست مماشات تا ماهها از درج اخبار آن ممانعت بهعملآمده بود.
هدف قراردادن ایرانیان و مخالفان سیاسی و یا شخصیتهای برجسته آمریکایی مانند جان بولتون و یا مایک پمپئو که از مقاومت ایران و سازمان مجاهدین حمایت به عمل میآورند و یا تهدیدات علنی علیه مقامات سابق در کاخ سفید، تماماً در چارچوب سیاست راهبردی خامنهای برای صدور «ترور» میباشند.
در رابطه با اهداف سفر آخوند جلاد رئیسی، خبرگزاری وابسته به سپاه بنام «دفاع پرس» (۳ شهریور ۱۴۰۱) با انتشار گوشههایی از این تلاشها ازجمله نوشته است: «برنامهریزی مقدماتی برای نخستین سفر ابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری به نیویورک آغازشده است. قرار است رئیسجمهوری برای شرکت در اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل که مهرماه در آمریکا برگزار خواهد شد، عازم این کشور شود».
این گزارش در ادامه به موضوع سخنان آخوند رئیسی در اجلاس آتی ملل متحد پرداخته و میافزاید: «مطالب مهم روز، اینکه احتمال درگیری و فراگیری جنگ اوکراین به دلیل دخالتهای ناتو در شرق اوکراین وجود دارد و قلدری برخی کشورها در تعامل با کشورهای ضعیف از موضوعاتی است که میتواند در سخنرانی رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد مطرح شود».!!
همچنین خبرگزاری فرانسه در گزارشی از کنفرانس نمایندگی شورای ملی مقاومت در واشنگتن و ثبت شکایت، ازجمله تأکید دارد: «این دعوای مدنی انعکاس شکایات مشابهی که در انگلستان و اسکاتلند ارائهشده میباشد و میگوید که رئیسی در سال ۱۳۶۷ یکی از اعضای کمیسیون معروف به کمیسیون مرگ بود، و یکی از ۴ قاضی بوده که مستقیماً دستور اعدام و همچنین شکنجه هزاران نفر از اعضای اپوزیسیون سازمان مجاهدین خلق ایران، معروف بهام. ئی. کی را صادر کرده است».
در این کنفرانس که شخصیتهای برجستهای مانند مایکل موکیزی، وزیر پیشین دادگستری در آمریکا و همچنین تعدادی از قربانیان و بازماندگان قتلعامهای دهه ۶۰ شرکت داشتند، بر نقش بلامنازع آخوند رئیسی در پروسه قتلعام زندانیان سیاسی و افزایش ترور در منطقه طی یک سال گذشته تأکید گردیده است.
بدینسان مقاومت ایران و جامعه جهانی خواستار آن گردیدهاند تا پرونده خونین کشتار، شکنجه و سر به نیست کردن زندانیان سیاسی که بخش بزرگی از آنها در اماکن مخفی دفن گردیدهاند، مورد تحقیق و رسیدگی از سوی یک دادگاه بیطرف قرار بگیرد.
در این راستا خامنهای با پشتوانه «مذاکرات اتمی» بهاشتباه براین باور است که النهایه خواهد توانست تا رئیسجمهور دستنشانده خود را عازم نیویورک نماید، اما دادههای حقوقی از سوی دو تن از مهمترین شخصیتهای قضائی در آمریکا، تصویر دیگر را به نمایش میگذارند.
در این رابطه هم مایکل موکیزی و هم وکیل مشهور پرفسور اشنیبام تأکید کردهاند «رئیسی واجد شرایط دیپلماتیک نیست. مصونیت دیپلماتیک به معنی معافیت از محاکمه و مجازات نیست.»
فراتر از این، یک فضای سیاسی وجود دارد. خامنهای در رأس این حکومت است و رئیسی منصوب وی. واقعیت این است که خامنهای رئیس واقعی این رژیم است. رژیم ایران یکی از چهار حکومتی است که آمریکا آن را تروریست میداند». (سایت مجاهدین خلق ۳ شهریور ۱۴۰۱)