تهران : تهاجم کانون‌های شورشی به ستاد مرکزی قوه قضاییه جلادان دربلوار کشاورز، جمعه شب 11 شهریور

 

تهران : تهاجم کانون‌های شورشی به ستاد مرکزی قوه قضاییه جلادان دربلوار کشاورز، جمعه شب ۱۱شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۲۱۱۵
ستاد مرکزی قضاییه جلادان محل تشکیل جلسات ستاد قوه قضاییه رژیم به ریاست آخوند سردژخیم غلامحسین محسنی اژه ای در همین محل است.
این مکان محل طراحی، تصمیم‌گیری و نظارت بر کلیه قوانین ضد انسانی و ضد اسلامی قضائیه جلادان است. رئیسی جلاد از اسفند ۹۷ تا تیر۱۴۰۰ تمامی نیات و طرح و برنامه های پلید خود را با به کارگیری و استفاده از امکانات بسیار زیاد قوه قضاییه از این کاخ پیش می برد و بعد از او به دستور خامنه ای، دژخیم پیشین اوین، آخوند محسنی اژه‌ای، جایگزین شد.
 اژه ای دیپلم تقلبی خود را با یک امتحان فرمالیته در نزد نماینده آموزش و پرورش در زندان اوین به دست آورده است.

طبق شهادت شاهد D در ۱۲ بهمن سال ۱۳۷۵ که در دادگاه برلین ثبت شده است، موسوی اردبیلی در زمانی که رئیس قوه قضاییه رژیم بود یک لیست ۱۰۲ نفره از دژخیمان اوین و عناصر سپاه و اطلاعات را به نماینده آموزش و پرورش میدهد تا برای آنها با یک امتحان سرپایی مدرک دیپلم صادر شود . آخوند غلامحسین محسنی اژه ای که در آن زمان در اوین خدمت میکرده نفر شماره 4 در این لیست ۱۰۲ نفره بود.
اژه ای در 4 خرداد  ۱۳۸۳ در جلسه هیأت نظارت بر مطبوعات رژیم بعنوان عضو این هیئت و رئیس دادگاه ویژه روحانیت، قندان را به جانب عیسی سحر خیز یک عضو دیگر این هیئت پرتاب کرد و سپس خیز برداشت و گوش و شانه سحرخیز را  گاز گرفت و پیراهنش را پاره کرد.

غلام‌حسین محسنی اژه‌ای نزدیک ۴ دهه همواره در مشاغل اطلاعاتی و امنیتی و قضایی دست اندرکار اعدام و شکنجه و کشتار بوده است و به تمام معنی جنایتکار علیه بشریت محسوب می‌شود.
اژه ای در سال‌ ۱۳۶۴مسئول گزینش وزارت اطلاعات، از ۱۳۶۴ تا۱۳۶۷ و درجریان قتل‌عام ۶۷ نماینده قضاییه در وزارت اطلاعات ، از سال ۱۳۷۴ تا ۱۳۷۶دادستان ویژه دادگاه روحانیت تهران ، از سال ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۴، دادستان کل ویژه روحانیت، از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸وزیر اطلاعات، از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ دادستان کل، و در سال 1395 مسئولیت سانسور در صدا و سیمای رژیم به عنوان رئیس شورای نظارت را بر عهده داشت.
اژه ای از ۱۳۹۳ تا تیر ۱۴۰۰ در سمت معاونت قضائیه بوده و نقش بسیار جنایتکارانه ای در قیامهای ۸۸ و ۹۶ و ۹۸ ایفا کرده است.

اژه ای در ”قتلهای زنجیره ای“ مستقیماً دخالت داشت و دستور قتل یکی از قربانیان را شخصاً صادر کرد.
اژه ای در دانشگاه وزارت اطلاعات رژیم موسوم به باقرالعلوم به تدریس جاسوسی و جنایت اشتغال داشت و همزمان از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است.
خامنه ای در حکم انتصاب اژه ای به ریاست قوه قضاییه از او خواست که نیروهای کارآمد و «جهادی » یعنی جنایتکاران وابسته به رژیم را در مناصب قوه قضاییه بکار بگمارد.