سخنگوی کاخ سفید: همکاری روسیه نشان می دهد که رژیم ایران نیازی به غنی سازی ندارد

رابرت گیبس, سخنگوی کاخ سفید در مورد راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر توسط روسیه گفت:

این مسأله به‌طور آشکاری مؤید این واقعیت است که رژیم ایران نیازی به غنی سازی ندارد.

 

وی افزود: اگر رژیم ایران در این که می گوید برنامه اش صلح آمیز است صادق باشد، بدون اینکه خودش دست به غنی سازی بزند, نیازهایش برآورده شود.

سخنگوی کاخ سفید اصرار رژیم ایران بر غنی سازی را دلیلی بر زیر علامت سوال رفتن انگیزه هایش در برنامه اتمی دانست.

از سوی دیگر به نوشته مجلهٴ تایم مقامات کاخ سفید تأکید می کنند، اوباما به هیچ وجه احتمال استفاده از نیروی نظامی (علیه رژیم ایران) برای جلوگیری از گسترش تسلیحات اتمی را رد نکرده است.

مجله تایم در ادامه مطلب خود افزود: بدیهی است که یک راه حل دیپلوماتیک برای برنامه اتمی رژیم ایران بسیار مرجح بر یک راه حل نظامی است.

ولی اگر تحریمهای سخت بین المللی ناموفق باشند یا در تغییر دادن مسیر رژیم ایران شکست بخورند و اگر قرار باشد رژیم ایران بمباران شود, این آمریکاست که باید اقدام کند.