"انجمن فعالان حقوق بشر بلوچستان" روز یکشنبه اعلام کرد: ماموران کلانتری نوزده زاهدان روز چهارشنبه هفته گذشته (20 مرداد) به طرف یکدستگاه پژو405 آتش گشودند که بر اثر آن راننده پژو در دم کشته شد
راننده خودرو فردی به نام "خدانظر نارویی" بوده که برای امرار و معاش خود و خانواده اش اقدام به حمل سوخت از زاهدان به مقصد شهرستان سراوان کرده بود.
از آنجا که جوانان بلوچ به دلایل قومی و مذهبی از شغلهای مختلف محروم هستند پدیده حمل مواد سوختی از مناطق مختلف و رساندن آنها به مناطق مرزی تنها راه در آمدیست که تعداد زیادی برای ادامه حیات خود و خانواده شان برگزیده اند.
بیشترین تعداد خودروهای این افراد قسطی خریداری شده و انها برای پرداخت اقساط خود مجبور هستند به حمل سوخت و یا حمل کالاهای قاچاق روی آورند, اما اینکار همیشه با موفقیت همراه نبوده یا اینکه فرد در دام نیروهای انتظامی رژیم افتاده و خودرواش توقیف شده و یا همچون خدانظر نارویی و صدها جوان دیگر توسط نیروهای انتظامی کشته شده اند.
خبرگزاریهای حکومتی نیز در این موارد جهت سرپوش گذاشتن واقعیت, علت مرگ آنها را انحراف خودروها از مسیر جاده عنوان کرده است.