اجلاس کمیته بریتانیایی برای آزادی ایران «نه به رژیم زن‌ستیز، آری به جمهوری دموکراتیک»

مریم رجوی: قیام‌ ریشه در خواست جامعه ایران برای آزادی، عدالت و رهایی زن ایرانی دارد

 

اعضای محترم پارلمان انگلستان!

این گفتگو را در حالی برگزار می‌کنیم که قیام بزرگ و سراسری مردم ایران برای سرنگونی فاشیسم دینی به هفتادمین روز خود رسیده است.
امروز، شورای حقوق بشر ملل متحد اجلاس ویژه‌اش در مورد وضعیت وخیم حقوق بشر در ایران را برگزار می‌کند. تشکیل یک هیات حقیقت یاب در مورد سرکوب وحشیانه اعتراضات و حسابرسی از مسئولان این جنایت‌ها ضروری است.

ویژگی‌های قیام ایران

قیام‌ ایران در این دو ماه ویژگی‌ها، هدف و الگویی را که برای آینده کشور بعد از سرنگونی آخوندها دنبال می‌کند، روشن کرده است.

ابتدا به ویژگی‌‌های این قیام اشاره می‌کنم.
این قیام‌ها ریشه درخواست جامعه ایران برای آزادی و عدالت و رهایی زن ایرانی دارد.
این قیام‌ها تکیه بر اراده‌ مردم ایران برای سرنگونی رژیم آخوندها دارد و از هیچ قدرت خارجی تأثیر نمی‌پذیرد.
رژیم تمام تلاش خود را برای متوقف کردن قیام انجام داده است، اما دوعامل باعث شکست رژیم در این هدف شده است. اول، وضعیت انفجاری جامعه و دوم نقش کانون‌های شورشی و شبکه سازمان مجاهدین در داخل ایران در سازمان دادن قیام‌ها.
مقامات رژیم بارها به این حقیقت اذعان کرده‌اند. اخیراً جانشین نماینده خامنه‌ای در سپاه پاسداران گفت: «۵۰نفر از لیدرهای شناسایی شده» قیام‌ها از مجاهدین‌اند. فرمانده نیروی انتظامی و امام جمعه‌های رژیم بارها بر نقش اعضای مجاهدین به‌عنوان لیدر‌های قیام تأکید کرده‌اند.
در مصاحبه با یک رادیو در آمریکا، وزیر خارجه رژیم مدعی شد که اعضای مجاهدین را دولت‌های غرب برای شکل دادن به قیام‌ها به ایران فرستاده‌اند. و سرکرده پاسداران با سرزنش جوانان شورشگر از آن‌ها می‌پرسید آیا می‌خواهید با مجاهدین به حکومت برسید؟

ویژگی‌های آلترناتیو مطلوب مردم ایران

موضوع دیگر که باید توضیح بدهم آلترناتیو است. مردم ما می‌خواهند تمامیت رژیم را براندازند. بنابراین در پی انهدام سپاه پاسداران هستند که ستون فقرات رژیم و نیروی اصلی کشتار مردم است.
مردم ایران در قیام و شعارهایشان از آلترناتیو مطلوبشان صحبت می‌کنند. این آلترناتیو ویژگی‌های زیر را دارد:
اول ـ نفی استبداد مذهبی
دوم ـ استقرار یک جمهوری دموکراتیک و نفی بازگشت به دیکتاتوری شاه.
سوم ـ تعهد به برابری زن و مرد و رد حجاب اجباری و هر گونه زن‌ستیزی.
چهارم ـ تاکید بر جدایی دین و دولت. اعتقاد یا عدم اعتقاد به یک دین نباید باعث امتیاز یا تبعیض برای هر شهروندی باشد. سنی و شیعه برادر و خواهر یکدیگر هستند.
پنجم ـ دفاع از آزادی‌ها و حقوق برابر ملیت‌های ستمزده با خودمختاری در چارچوب تمامیت ارضی ایران.
ششم- بخش‌های مختلف جامعه ایران باورها، مذاهب، زبان‌ها و ملیت‌های مختلف دارند.
اما امروز آن‌ها در مبارزه برای سرنگونی رژیم و برای ساختن ایران آزاد فردا متحدند.
همان‌طور که می‌بینید، همبستگی در عین کثرت‌گرایی است.
این‌ها خطوط اصلی یک آلترناتو دموکراتیک برای جایگزینی با دیکتاتوری مذهبی است که برای آن، قیام‌کنندگان قیمت سنگینی پرداخته‌اند.

اعضای محترم پارلمان!
در ایران انقلاب دموکراتیک در جریان است و فاشیسم دینی در آغاز پایان است.
در ایران نیروی تعیین‌ کننده، مردم و قیام‌های ایران است. رژیم حاکم به دستگیر‌ی‌ و کشتار گسترده رو آورده است. اما نمی‌تواند مسیر قیام‌ها را تغییر دهد. اگر سرکوب داخلی و جنگ طلبی در خارج از ایران با استفاده از موشک و پهپاد مؤثر بود، قیام‌ها نه می‌توانست شروع شود ونه می‌توانست ادامه پیدا کند.

سیاست انگلستان و دولت‌های غربی

سیاست‌های بین‌المللی نسبت به ایران پیوسته دچار این کمبود اساسی بوده است. علت آن نادیده گرفتن نقش مردم ایران و تحلیل اشتباه دولت‌های غرب به‌دلیل منافع اقتصادی آن‌هاست. این دیدگاه هنوز هم برسیاست‌ دولت‌های غرب حاکم است. در نتیجه، به‌رغم همبستگی مردم و پارلمانترهای غرب با قیام‌ ایران، دولت‌ها متأسفانه در همراهی با مردم ایران مردد هستند
ما و مردم‌مان انتظار نداریم و نمی‌خواهیم دولت‌های خارجی در ایران دخالت کنند. سرنگونی رژیم وظیفه مردم ایران و مقاومت‌شان است. خواسته‌های ما از جامعه بین‌المللی و طرفداران حقوق بشر و دموکراسی به دوران مماشات که نخستین قربانی آن مردم و مقاومت ایران بوده یک بار برای همیشه پایان دهید. دیگر بس است.
در پایان اجازه بدهید بر دو خواست اساسی تأکید کنم. اول این که دولت‌های غرب حقانیت مبارزه مردم ایران برای سرنگونی رژیم را بپذیرند. آن‌ها باید به‌رسمیت بشناسند که نبرد جوانان با سپاه پاسداران ضروری و حق و عادلانه است
دوم این که تمامیت وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران را به‌عنوان یک موجودیت تروریستی اعلام کنند. سفارت‌های رژیم را تعطیل و مأموران و مزدوران را اخراج کنید
این رژیم نماینده ملت ایران نیست و مشروعیتی ندارد و باید از همه سازمان‌های بین‌المللی اخراج شود.
هر دولتی تنها زمانی در کنار مردم ایران قرار می‌گیرد که قیام برای سرنگونی رژیم را به‌رسمیت بشناسد و نیروی سرکوب یعنی سپاه پاسداران را نفی کند. تا وقتی که دولت‌های غربی این دو گام اساسی را برندارند، رژیم از این موقعیت سود می برد تا درکشتار مردم دست باز داشته باشد.
مردم ایران و قیام‌کنندگان از مجلسین بریتانیا می‌خواهند تا رهبری یک ابتکار عمل شجاعانه را بدست بگیرند تا دولت بریتانیا را به برداشتن این دو گام ضروری ترغیب کنند.
از همه تلاش‌های شما در حمایت از قیام ایران قدردانی می‌کنم.

متشکرم

 

برگرفته از سایت مریم رجوی