کنفرانس پارلمانی در انگلستان، مصونیت سران رژیم ایران را پایان دهید

 

کنفرانس در پارلمان انگلستان، اعلام بیانیة بیش از ۲۰۰ نماینده از هر دو مجلس انگلستان و همه احزاب در حمایت از قیام سراسری مردم ایران و طرح ۱۰ ماده‌ای خانم مریم رجوی برای ایران فردا. مصونیت سران رژیم ایران را پایان دهید و در کنار قیام سراسری قرار بگیرید.
دکتر متیو افورد نماینده پارلمان انگلستان: انگلستان و کشورهای غربی مسئولیت دارند که در کنار مردم ایران و در برابر رژیم بایستند. ما صدایمان را به حمایت از مردم ایران بلند خواهیم کرد. من افتخار دارم که بیانیه گروه پارلمانی ایران را ارائه کنم که ۵ خواسته اصلی دارد و ۲۰۰ نماینده پارلمان از هر دو مجلس آن را امضا کرده‌اند.
به رسمیت شناختن مقاومت ایران که خانم مریم رجوی برنامه آن را طی ۱۰ ماده اعلام کرده، یکی از مواد این بیانیه است.


بارونس ورما عضو مجلس اعیان انگلستان: ما شاهد نیروهای سرکوبگر رژیم بودیم که طی آن‌ها بسیاری از جوانان و زنان کشته شده‌اند. دو جوان توسط رژیم اعدام‌شده‌اند که این نشانه بی‌رحمی رژیم است. زمان آن فرارسیده که حقوق مردم ایران برای دفاع از خودشان و حق آنان برای سرنگون کردن این رژیم را به رسمیت بشناسیم. زمان آن فرارسیده که ما پیام مشترکی بفرستیم که سرکوب مردم و کشتار جوانان را برنمی‌تابیم. بایستی به نقش سازمان مجاهدین در این قیام تأکید کنیم. مجاهدین یک هدف دارند و آن این‌که فرد فرد ایرانیان به حقوق خودشان دست پیدا کنند. وظیفه ماست که به دولت‌ها نشان بدهیم که بایستی اقدامات قاطعی را در قبال رژیم ایران اعمال کنند. مردم ایران باید بدانند که تنها نیستند و ما در کنار آن‌ها ایستاده‌ایم.


دیوید جونز نماینده پارلمان انگلستان: من خیلی خوشحالم که رژیم مرا در لیست تحریم‌های خودش گذاشته است. خوشحالم و افتخار می‌کنم که به خاطر حمایت از مقاومت مردم ایران به رهبری خانم رجوی در اینجا هستم.
ما همه وحشت‌زده هستیم از اعدام دو تن از جوانان محسن شکاری و مجیدرضا رهنورد که هر دو ۲۳ سال داشتند توسط رژیم حاکم بر ایران اعدام شدند.خوشوقتم که امروز با فعالیت‌هایی که توسط جامعه بین‌المللی انجام گرفت، امروز برای اخراج ایران از کمیسیون مقام زن رأی‌گیری می‌شود. با اقداماتی که رژیم در هفته‌های اخیر انجام داده اگر کمترین مشروعیتی هم داشت ازدست‌داده است. تمام مردم ایران در مقابل این رژیم هستند و آن را نمی‌خواهند. برنامه ۱۰ ماده‌ای خانم رجوی متضمن همه آزادی‌هاست که کشورهای دموکراتیک از آن برخوردارند. خانم رجوی در سال ۲۰۲۰ گفت او نمی‌خواهد به هر قیمت قدرت را به دست بیاورد، بلکه متعهد است که ایران به هر قیمت به‌آزادی برسد. این همان رهبری است که ایران به آن نیاز دارد.
 دولت ما باید از خانم مریم رجوی حمایت کنند و هر چه زودتر این کار را بکنند مردم ایران زودتر به‌آزادی می‌رسند.


استیو مک کیب نماینده پارلمان انگلستان: ما این روزها داریم سالروز اعلامیه جهانی حقوق بشر را جشن می‌گیریم و دیدیم که چگونه یک دولت شرور (حکومت فاشیستی)‌ در دهه ۱۹۴۰ رخ داد و این همان چیزی است که امروز در ایران دارد رخ می‌دهد. قتل‌عام ۶۷ توسط این دولت اتفاق افتاد و یکی از همان جلادان امروز در مقام ریاست جمهوری است. قیام کنندگان را در ملأعام به دار کشیدند. من آکنده از تحسین هستم درقبال شجاعت مردم ایران و پایداری که خانم مریم رجوی عرضه می‌کند و آلترناتیو نهایی برای مردم ایرانن. تحریم‌هایی که علیه رژیم توسط دولت ما انجام شده ضروری هستند تا توانایی این رژیم را کاهش بدهیم. اما وقت آن رسیده که دولت ما به رژیم ایران پیام بدهد که اگر می‌خواهید به سرکوب و کشتار مردم ایران ارائه بدهید این پایان کار ما با شماست. من سالها شاهد این بوده‌ام و از آن در هراس هستم از این بحث که ایران آینده چه وضعیتی خواهد داشت و آیا مردم ایران به‌خواسته‌های خود و به‌حقوق بشر خواهند رسید؟ به نظر من حمایت از تظاهرکنندگان و حمایت از شورای ملی مقاومت ضروری است تا به این اهداف برسیم.


لرد دالاکیا عضو مجلس اعیان انگلستان: اعدام ۳۰ هزار تن از زندانیان در سال ۶۷ و هنوز هم معترضان با جراثقال در ملأعام اعدام می‌شوند. چه کسی از حق این قربانیان دفاع می‌کند. این جنایتها غیرقابل قبول است. دولت انگلستان تحریمهایی را علیه رژیم ایران اعلام کرده و به‌کمیسیون حقیقت یاب رأی داده است.  بیانیه‌یی که با حمایت ۲۰۰ تن از پارلمانترهای انگلیسی امضا شده است. از اجرای عدالت دفاع می‌کند. به کارنامه این رژیم نگاه کنید، به کشتارها در اشرف و این که ولی فقیه کسی را به عنوان رئیس جمهور منصوب کرده که از جلادان قتل‌عام ۳۰ هزار زندانی است و هیچ فهمی از قانون و حقوق بشر ندارد. بهترین سیاست حمایت از مقاومت ایران به‌رهبری خانم رجوی است و این چیزی است که آزادی ایران را محقق می‌کند.

 

باب بلکمن نماینده پارلمان انگلستان: من می‌خواهم در جلسه ۱۲ ژانویة پارلمان قطعنامه‌ای را ارائه بدهم که متضمن حمایت از مردم بپاخاسته ایران است. قیام مردم ایران باید پیش برود و انقلابی را در آینده شاهد خواهیم بود.
 در شعارهای مردم ایران نفی دیکتاتوری شاه و دیکتاتوری ملاها را می‌شنویم
 امواج خروشانی از اعتراضات در ایران جریان دارد و رژیم قادر به سرکوب آن نیست. چراکه یک مقاومت سازمان‌یافته در قالب شورای ملی مقاومت وجود دارد که این اعتراضات را هدایت می‌کند.
 برنامه ۱۰ ماده‌ای خانم رجوی حمایت بین‌المللی را کسب کرده و این دلیل آن است که رژیم این‌همه از خانم رجوی و جنبش آزادیخواهانه مردم ایران وحشت دارد.
 اگرچه ما ممکن است هدف تروریسم رژیم ایران باشیم. اما از حمایت خود از مقاومت ایران دست بر نخواهیم داشت.
 کما این‌که ما هدف یک بمب‌گذاری توسط این رژیم در پاریس بودیم. آن‌ها یک بمب را توسط یک دیپلمات رسمی با هواپیما از ایران آوردند.
 ما باید دنبال آلترناتیو باشیم. خانم رجوی و مقاومت ایران همچنان به اهداف خود پایبند هستند و ادامه می‌دهند و ما هم باید به حمایت خودمان ادامه بدهیم.
 ما باید حق دفاع از خود را برای مردم ایران به رسمیت بشناسیم. زیرا رژیم ایران علیه مردم ایران اعلان‌جنگ کرده است.
 بیش از ۲۰۰ پارلمانتر از هر دو مجلس انگلستان آن را امضا کرده‌اند که شامل این نکته است که باید حق دفاع مردم ایران به رسمیت شناخته شود.
 ما نمی‌توانیم گروه‌های تروریستی را که سپاه پاسداران آن‌ها را تغذیه می‌کند تحریم کنیم اما خود سپاه را تحریم نکنیم. سپاه پاسداران باید چه‌کار کند تا دولت‌ها به تحریم و لیست گذاری آن متقاعد شوند.
 رژیم ادعا می‌کند کسانی را که اعدام می‌کند محارب هستند یعنی با خدا در حال جنگ بوده‌اند. امیدوارم در سال میلادی آینده شاهد یک ایران آزاد و دموکراتیک باشیم


سر راجر گیل نماینده پارلمان انگلستان: می‌خواهم محکومیت قطعی و شخصی خودم را در قبال رژیم ایران و سرکوبگری آن طی ماه‌های اخیر و طی تمام سالهای گذشته اعلام کنم که غیرقابل‌قبول است. تظاهراتی که نه‌فقط در تهران بلکه در سراسر کشور انجام شد و اقداماتی که رژیم انجام می‌دهد بیانگر آن است که رژیم به هر کاری دست می‌زند که آن را متوقف کند. دیدگاه خانم مریم رجوی دیدگاهی است که پارلمانترهای انگلستان با آن کاملاً موافقت دارند.
 شخص خانم رجوی از حمایت من و بسیاری از پارلمانترهای انگلستان برخوردارند. من امیدوارم که دولت انگلستان هم به همین نتیجه برسد.


طاهر بومدرا مدیر بنیاد عدالت برای قربانیان قتل‌عام ۶۷: از سال ۶۷ که ۳۰ هزار زندانی سیاسی در ایران به قتل رسیدند. این کشتارها در ایران ادامه پیداکرده است. ازجمله در آبان ۹۸، ۱۵۰۰ نفر از مردم به قتل رسیدند.
 ما می‌شنویم که سازمان ملل می‌خواهد دست به اقداماتی علیه رژیم بزند، اما این اقدامات رژیم را متوقف نمی‌کند. ما نیاز به اقدامات سریع و اضطراری داریم.
طاهر بومدرا: ما باید اقدامات فوری را در دستور کار قرار بدهیم برای کسانی که همین‌الان در ایران جانشان در خطر است. شورای امنیت نمی‌تواند به علت وضعیتی که دارد در این زمینه کاری انجام بدهد.
نباید تکیه کنیم و امید داشته باشیم به اقدامات درازمدت، اما دولت‌ها می‌توانند این اقدامات سریع را انجام دهند.


جیم شنون نماینده پارلمان انگلستان: ما می‌خواهیم حمایت خود را از مردم ایران که خواهان آزادی و دموکراسی هستند، اعلام کنیم.
ما در آستانه کریسمس و تولد عیسی مسیح باید از مردم ایران و از اقلیت‌های مذهبی حمایت کنیم. هرگونه سرکوب علیه عقیده و مذهب باید محکوم شود و دولت انگلستان و سازمان ملل باید گام‌های مشخصی در رابطه با ایران بردارند.
 مطمئناً این رژیم که ادعا می‌کند معتقد به خداست، اما این خدایی نیست که ما می‌شناسیم. کسانی که علیه مردم خودشان مرتکب جنایت می‌شوند
وقت اقدام عملی علیه ایران فرارسیده‌است و اکنون باید از هر امکانی در این رابطه استفاده کنیم