ناتوانی، درماندگی و استیصال از سوی رژیم آخوندی برای مهار جامعه انقلابی ایران، منکوب و خانهنشین نمودن قیام آفرینان و تودههای بهجانآمده، هرروز چهره جدیدی از خود به نمایش میگذارد.
خامنهای درمانده و اتاقهای فکر حاکمیت در تازهترین نمونه دست به «مازوت سوزی» گسترده در بزرگ شهرهای کشور بهویژه در پایتخت ۱۴ میلیونی زدهاند.
بدینسان دیکتاتوری ولیفقیه تلاش دارد تا با محملی بنام «آلودگی هوا» و ضمن اعلام تعطیلی پایتخت، از خیز مجدد معترضین و حضور در خیابانها جلوگیری به عمل آورد.
مرکز ثقل برای این سیاست پیشگیرانه همان اعلام تعطیلی مراکز آموزشی، دانشگاهها و مدارس عالی، همزمان با دعوت گسترده مردم برای شروع اعتراضات از تاریخ ۲۸ الی ۳۰ آذر، میباشد.
در این رابطه رسانه حکومتی آفتاب نیوز (۲۷ آذر ۱۴۰۱) در مطلبی تحت عنوان «مازوتسوزی مرگبار در پایتخت» ازجمله مینویسد: «طی هفته گذشته بهویژه حدفاصل ۲۲ تا ۲۵ آذر افزایش غلظت آلاینده دیاکسید گوگرد بهخصوص در ساعات میانی روز، بسیار فراتر از حد استاندارد قرار داشت. در ایستگاههای واقع در پهنههای غربی و جنوبی شهر بیشتر از ایستگاههای سایر نقاط شهر شاهد افزایش شاخص این آلاینده بودیم. اولین روز آلوده از منظر آلاینده دیاکسید گوگرد از ابتدای سال در روز پنجشنبه (۲۴ آذر) اتفاق افتاد.».
بدینسان خامنهای یکبار دیگر نشان داد که حتی اهرم سرکوب، کشتار، ترور، اعدام، شکنجه، سر به نیست کردن قیام فرینان و شورشیان و همچنین امنیتی نمودن جامعه، دیگر کارآئی خود را ازدستداده و دیکتاتوری ولیفقیه نیازمند به راهکارهای جدید برای تقابل با خیزشهای مردمی میباشد.
این گزارش در ادامه ضمن اعتراف به سیاست مازوت سوزی عامدانه از سوی رژیم میافزاید: «در بررسیهای شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران دیاکسید گوگرد را رصد کردند و مشخص شد که انتشار آن وجود دارد و باوجود فاصله ۱۰۰ کیلومتری بازهم به تهران منتقل میشود و نظرشان این بود که منشأ آلودگی جنوب تهران به دلیل مازوتسوزی در اطراف تهران افزایشیافته است».
بدینسان دیکتاتوری ولیفقیه با دو اهرم سرکوب و آلودگی عامدانه هوا در بزرگ شهرهای کشور، دست به انتقامجویی کور از مردم و معترضین زده است. ابعاد این سیاست ضد انسانی که سالیانه جان بسیاری از هموطنان را میگیرد، بحدی است که حتی صدای رسانههای حکومتی نیز به آسمان بلند شده است.
برای نمونه یک گزارش حکومتی (خبرگزاری دولتی دانشجو ۲۰ آذر ۱۴۰۱) با اذعان به آمار بسیار بالای قربانیان به دلیل آلودگی هوا، مینویسد: «طبق بررسی وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۰ تعداد مرگهای منتسب به آلودگی هوا در کشور ۲۰ هزار و ۸۰۰ نفر و خسارت اقتصادی حدوداً ۸ میلیارد دلاری در آن سال است. تقریباً یک میلیارد دلار نیز به سیستم بهداشت برای درمان بیمارانی که به مراکز درمانی مراجعه کردند، خسارت واردشده است».
این گزارش در ادامه به نقش رژیم در این رابطه پرداخته و میافزاید: «دستگاههای متولی در بحث تولید آلایندهها به تکالیف خود در قانون هوای پاک عمل نمیکنند».
بهموازات این واقعیات نیز باید به دیگر تبعات مخرب این سیاست ضد انسانی اشاره نمود. بروز بیماریهای گوارشی، سقطجنین، رشد و نمو انواع و اقسام سرطانها، بیماریهای شنوایی و بینایی، پوستی و یا بروز سکتههای قلبی، مغزی و عصبی، تماماً در راستای درگیر نمودن عامدانه جامعه با تبعات مازوت سوزی در کشور میباشند.
برای مطالعه سایر مطالب گزیده ها اینـجـا را کلیک کنید