جفنگ بافی برای گریز از آثار توطئه و جنایت در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران

 

کمیسیون امنیت و ضدتروریسم

 

جفنگ بافی برای گریز از آثار توطئه و جنایت در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران

 

اطلاعات آخوندها برای گریز از آثار توطئه و جنایت در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران اکاذیبی را راجع به مجاهدین در این رابطه وارد یک سایت مشکوک به نام «سایت آذریها» کرده است (۱۶بهمن ۱۴۰۱).

سایت مزبور تحت عنوان «جزئیات ارتباط مهاجم به سفارت باکو با سازمان مجاهدین خلق و پان آذریست‌ها» می‌نویسد که قاتل مهاجم (یاسین حسین‌زاده معروف به صفر) که باکو کار او را تروریستی اعلام کرده است، دچار «اختلال روانی»، «مشغول فعالیت‌های قاچاق» و مرتبط با «پان‌آذریستها و مجاهدین خلق» بوده چرا که «وی و برادرش، در اوایل انقلاب با سازمان مجاهدین خلق مربوط بودند و اصطلاحاً مجاهد تواب هستند».

به‌نوشته این سایت «موضوع دیگر به ارتباط حکومت باکو با سازمان مجاهدین خلق باز می‌گردد. تا جایی‌که می‌دانیم این سازمان تروریستی در باکو و گنجه دارای چند دفتر است و در این کشور فعالیت می‌کند. صابر رستم خانلی، نماینده پارلمان باکو در اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور در اجلاس سالانه مجاهدین در آلبانی، به مدت ۶دقیقه سخنرانی مهمی را در حمایت از این سازمان به‌عمل آورد. از لابلای این سخنرانی می‌توان دریافت که سازمان مجاهدین (علی‌رغم همه تفاهم‌نامه‌های امنیتی فی‌مابین) در این کشور حضور و فعالیت دارد و صابر رستم‌خانلی به‌طور شفاف در این خصوص اظهارنظر کرده است به‌نظر می‌رسد. سفر ناگهانی الهام علی اف در آذر ۱۴۰۱ به آلبانی، هم‌زمان با بحران که در روابط تهران - باکو در جریان بود، بخشی از این ارتباطات بود. روابط آلبانی و باکو، هیچ‌گاه در حدی نبود که علی‌اف شخصاً به این کشور سفر کند. به‌ویژه که در هفته‌ها و ماه‌های قبل هیچ خبری از دیدار معاون و وزرای خارجه و کارگروه‌های تخصصی منتشر نشده بود. با این حساب، سفر ناگهانی علی‌اف به آلبانی چه معنایی می‌توانست داشته باشد؟».

 

۱-سازمان مجاهدین خلق ایران هیچ ارتباط و اطلاعی از یاسین حسین‌زاده و برادرش نداشته و ندارد.اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران - شناسنامه یاسین حسین‌زاده

۲-شناسنامه یاسین حسین‌زاده توسط خبرگزاری سپاه پاسداران منتشر شده و طبق همین سند یاسین حسین‌زاده متولد ۱۳۴۸ و در «اوایل انقلاب» خردسال بوده و نمی‌تواند «تواب» باشد.

۳-بر خلاف ادعای اطلاعات آخوندها، مجاهدین هیچ دفتر و نمایندگی در جمهوری آذربایجان و باکو و گنجه ندارند.

۴-بر خلاف ادعای اطلاعات آخوندها آقای صابر رستم‌خانلی نماینده پارلمان آذربایجان در سال۱۴۰۱ در اجلاس سالانه مجاهدین در آلبانی حضور نداشته و سخنرانی هم نکرده است. او هیچگاه به آلبانی برای دیدار با مجاهدین نرفته و پیام حمایتش در سال۱۴۰۰ به‌صورت آنلاین بوده است.

۵-سفر رئیس‌جمهور آذربایجان به آلبانی هم ربطی به مجاهدین ندارد.

از موارد بالا به‌وضوح برمی‌آید که قافیه جنایت شوکه‌کننده در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران به‌شدت بر رژیم تنگ آمده و وزارت مربوطه برای توجیه آن این‌چنین به جفنگ آمده است.

کمیسیون امنیت و ضدتروریسم خواهان حضور نمایندگان و وکلای جمهوری آذربایجان در جریان رسیدگی به این پرونده در تهران از ابتدا تا انتها و انتشار نتیجه تحقیقات با تمام جزئیات برای اطلاع عموم است.

 

شورای ملی مقاومت ایران

کمیسیون امنیت و ضدتروریسم

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ (۶فوریه ۲۰۲۳)