داده های قطره ای از سوی رسانه های داخلی و بینالمللی سخن از چشمانداز برای راه افتادن دور دیگری از مذاکرات اتمی برسر جاه طلبی های خامنه ای را دارند.
دراین رابطه وب سایت اکسیوس در مطلبی به تازه ترین پیشنهاد مبنی بر دکترین « نه توافق و نه بحران » از سوی طرف های مذاکره کننده با رژیم آخوندی اشاره کرده است. دراین راستا نیز بلافاصله شاهد راه افتادن موجی از موضعگیری های گونگون در رسانه ها و یا متولیان آخوندی بودهایم. نخ نبات تمامی مواضع حکومت سخن از آن دارند که دیکتاتوری ولی فقیه با این طرح نیز به مانند تمامی تلاش های پیشین مخالفت کرده است.
براین اساس قرار است تا در فردای دست کشیدن و یا توقف « غنی سازی ۶۰ درصدی» از سوی رژیم آخوندی، معافیت هایی برای بخشی از تحریم ها به اجرا درآیند.
خبرگزاری حکومتی فارس، متعلق به سپاه پاسداران بعنوان متولی اصلی برای ساخت سلاح اتمی، ( ۱۶ فروردین ۱۴۰۲) ضمن اذعان به محتوی این خبر، از جمله نوشته است: «هر دو ایده «بازگشت گام به گام» و «توافق موقت»، حتی اگر بخشی از طرح «نه توافق نه بحران» نبودند و قرار بود در ادامه به اجرای کامل برجام منتهی شوند، باز هم ضامن منافع اقتصادی ایران نبوده و با خواستههای تهران متناقض هستند».
چنین مواضعی نیز پیشتر از سوی پاسدار امیرعبداللهیان، وزیر خارجه رژیم اعلام گردیده بود. برای نمونه وی از جمله گفته است: «ما به دنبال یک توافق خوب هستیم و نه به دنبال توافق موقت و محدود».
براین اساس رژیم آخوندی معتقد است که هرگونه «توافق موقت»، عملا با توجه به حجم عظیم تحریم ها، به بازگشایی هیچکدام از بحران های حکومت مانند « روابط تجاری، اقتصادی، بانکی و بحران مالی» راه نخواهد برد.
برای نمونه یک ارزیابی حکومتی بتازگی از میزان اموال بلوکه شده رژیم آخوندی اینگونه پرده برداشته است: « میزان داراییهای بلوکه شده ایران شامل وجوه بلوک شده در حسابهای خارجی ایران، املاک و مستغلات و اموال ناشی از فروش محصولات ایران در بازارهای جهانی به طور میانگین بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ میلیارد دلار برآورد شده است». ( سایت حکومتی خبرآنلاین ۱۵ فروردین ۱۴۰۲)
سخن از برداشته شدن تنها بخش کوچکی از تحریم های مالی، برای نمونه ۷ میلیارد دلارهای بلوکه شده در کره جنوبی و یا ۱۱ میلیارد در عراق می باشد که گوئیا قرار است تا با این طرح ، به خزانه دیکتاتوری ولی فقیه سرازیر گردند. همچنین درصورت عملی شدن این طرح، بخشی از تحریمهای بانکی و یا راه یابی رژیم آخوندی به بازار و سیستم جهانی سوئیفت نیز میسر خواهد شد.
گزارش ارگان سپاه پاسداران با تاکید بر «محور طرح این است که مسئله ایران با اجتناب از سازش دیپلماتیک پرهزینه و همچنین اجتناب از تنشهایی که خطر درگیری در پی دارد، از روی میز بایدن برداشته شود» می افزاید : « این طرح، همانطور که گفته شد، به نظر نمیرسد چشماندازی برای توجه به هیچیک از خواستههای اصلی ایران شامل تضمین ماندگاری برجام، راستیآزمایی رفع تحریمها و رفع نگرانیهای جمهوری اسلامی ایران در زمینه مسائل پادمانی آژانس اتمی در دستور کار داشته باشد».
واقعیت در این میان آن است که خامنه ای زهر خورده که اکنون در تله ابر بحرانی بنام سرنگونی قرار گرفته، توان هرگونه تحرک و یا رسیدن به هرگونه توافقی، بویژه در زمینه اتمی را از دست داده است. رسیدن به هرگونه توافق نیز به معنای باز شدن منابع مالی و به تبع آن بالا رفتن سطح خواسته های بحق مردم دردمند ایران برای آب، نان، رفاه، معیشت و مسکن، آزادی و حقوق بشر می باشد، امری که در منطق خود بحران عظیم تری را بداخل حاکمیت سرازیر خواهد کرد.
همچنین وی اکنون تلاش دارد تا با اهرم « پروژه ساخت سلاح اتمی »، افزایش غنی سازی و رفتن بسوی 90 درصد ، افزایش آبشارهای عملیاتی، عدم همکاری با آژانس بینالمللی انرژی اتمی که با بروی کار آوردن آخوند جلاد ابراهیم رئیسی آن را بجد در دستور کار حاکمیت قرارداده، از طرف های مقابل امتیازات استراتژیک بگیرد.
برای مطالعه سایر مطالب گزیده ها اینـجـا را کلیک کنید