بروکسل-کنفرانس در پارلمان اروپا
«ایران: چشمانداز تغییر و سیاست اتحادیه اروپا»
با حضور دهها نماینده و حمایت از شورای ملی مقاومت
و طرح ۱۰ مادهیی خانم رجوی برای آینده ایران
استقبال هموطنان
و ۲۲تن از نمایندگان پارلمان
(هنگام ورود)
سخنرانیهای نمایندگان پارلمان اروپا
دکتر آلخو ویدال کوادراس
رئیس کمیتة بینالمللی در جستجوی عدالت
نایب رئیس پیشین پارلمان اروپا
(۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴)
«ایران: چشم انداز تغییر و سیاست اتحادیه اروپا»
با حضور دهها نماینده وحمایت از شورای ملی مقاومت
و طرح ۱۰مادهیی خانم رجوی برای آینده ایران
خانم مریم رجوی:
فراخوان به یک کارزار بین المللی برای توقف اعدام در ایران
خانم مریم رجوی:
من آمده ام که خواست قیامکنندگان و بهطور خاص زنان ایران
را که علیه دیکتاتوری مذهبی به اعتراض برخاستهاند تکرار کنم
مردم ایران برای سرنگونی دیکتاتوری دینی برخاستهاند
هر نوع استبدادی را رد میکنند
و تا کسب آزادی و دموکراسی به نبرد ادامه خواهند داد
خانم مریم رجوی:
یک تحول ناشی از قیام
شکست شبهآلترناتیوهای کاذب است
بهخصوص بقایای دیکتاتوریهای شیخ و شاه
برخی تصور میکردند با پروپاگاند گسترده
میتوانند این گونه باندها را رهبری قیام جا بزنند اما شکست خوردند
خانم مریم رجوی:
مقاومت مردم ایران اتحادیه اروپا را فرا میخواند
با تجدید نظر در سیاست قبلی خود نسبت به ایران
این اقدامات را انجام دهد
-قرار دادن سپاه پاسداران در لیست تروریستی
-فعال کردن مکانیزم ماشه و بازگرداندن تحریمهای مصرح در ۶ قطعنامه شورای امنیت علیه این رژیم
- این رژیم را بهعنوان تهدید مبرم صلح و امنیت جهان مشمول ماده ۴۱ فصل هفت منشور ملل متحد کند
-به رسمیت شناختن حق مبارزه مردم ایران برای سرنگونی رژیم و نبرد مشروع جوانان ایران با پاسداران اشغالگر
خاویر سارسالخوس :
برخلاف میل رژیم ایران، ما از خانم رجوی
به عنوان عالی ترین نماینده مقاومت ایران دعوت کرده ایم
تا از آخرین وضعیت ایران و مقاومت
و اینکه اروپا چگونه می تواند از خواسته های مردم ایران حمایت کند، بشنویم
خاویر سارسالخوس :
خانم رجوی بزرگترین اپوزیسیون سازمان یافته در ایران را رهبری می کند
صداقت و تعهد وی نمونه ای الهام بخش برای همه ما است
او به عنوان یک زن مسلمان، یک چالش بزرگ سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ایدئولوژیک
برای رژیم ملایان در ایران است
و برای ما افتخاری است که از او در پارلمان استقبال کنیم
خاویر سارسالخوس-رئیس مشترک کمیته دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا از اسپانیا
من بهطور ویژه خوشحال و مفتخرم که به شما در این جلسه خوشآمد میگویم. و برای من افتخاری ویژه است که در اینجا در کنار خانم رجوی حضور دارم. صداقت و تعهد او نمونهیی الهامبخش برای همه ماست که بهطور مستمر آن چه را که در مبارزه برای دموکراسی و مبارزه برای ایران آزاد مورد نیاز است ارائه میکند. اینجا خانه دموکراسی اروپایی است. این بزرگترین پارلمان منتخب دموکراتیک در جهان است. ما به این موضوع بسیار افتخار میکنیم و میخواهیم آن را به اشتراک بگذاریم. و ما میخواهیم که این خانه تبدیل به خانه کسانی شود که برای آزادی میجنگند. در جهانی که میدانیم آزادی در آن کم است. بنابراین، به خانم رجوی در قلب اتحادیه اروپا می گویم خوش آمدید.
اعضای پارلمان اروپا طی سالهای گذشته تعهد قوی به مردم ایران و حمایت قوی از آرمانهای مشروع آزادی، ثبات و دموکراسی نشان دادهاند. از روزی که در ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۱گشت ارشاد رژیم ایران مهسا (ژینا) امینی، زن ۲۲ ساله کرد ایرانی را بهقتل رساند پارلمان اروپا سه قطعنامه درباره ایران تصویب کرده است.
در تازهترین حرکت، قطعنامه پارلمان اروپا در ۱۶مارس ۲۰۲۳ تلاش برای ساکت کردن زنان و دختران در ایران با مسموم کردن دختران دانشآموز را محکوم کرد. پارلمان اروپا بار دیگر درخواست خود را از شورای اروپا برای بهرسمیت شناختن سپاه پاسداران بهعنوان یک سازمان تروریستی و گسترش فهرست تحریمهای اتحادیه اروپا تکرار میکند.
موج اعتراضات و قیامهای کنونی بزرگترین تهدید داخلی رژیم است که رژیم با شدیدترین سرکوب پاسخ میدهد. مردم ایران با تشدید اعدامها روبهرو هستند. تقریباً هر پنج ساعت یک نفر در ایران اعدام میشود. بهرغم تلاشهای رژیم برای رفع و رجوع سیاستهای خود، این یک واقعیت است که این رژیم قابل اصلاح نیست، بلکه باید بر آن غلبه کرد و روند گذار به دموکراسی را آغاز کرد. اروپا نمیتواند تماشاگر باشد. رژیم ایران یک تهدید بسیار جدی برای صلح و امنیت بینالمللی است، بهویژه دخالت مستقیم رژیم ایران در جنگ اوکراین این تهدید جهانی را برای اروپا به همراه داشته است. اتحادیه اروپا باید قاطعانه وارد عمل شود و یک استراتژی پایدار و تثبیت شده در قبال ایران تعریف کند. در واقع قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمانهای تروریستی اقدام مؤثری خواهد بود که بهرغم تأکید قطعنامههای پارلمان اروپا هنوز اجرایی نشده است.
در مسیر به سوی دموکراسی (در ایران)، شناخت جنبش مقاومت و حمایت از طرح ده مادهیی خانم رجوی که خواستار جمهوری دموکراتیک، مبتنی بر جدایی دین و دولت و غیراتمی در ایران است، ضروری است. مقاومت ایران در اروپا شریک مقابله با تهدید رژیم ایران است. شورای ملی مقاومت و نیروی مرکزی آن، بهدلیل داشتن شبکهای از نیروهای وفادار در داخل ایران و بهدلیل ساختار سازماندهی شدهاش، جایگزینی برای بعد سرنگونی آخوندها است. برخلاف میل رژیم ایران، ما از خانم رجوی بهعنوان عالیترین نماینده مقاومت ایران دعوت کردهایم تا از آخرین وضعیت ایران و مقاومت و اینکه اروپا چگونه میتواند از خواستههای مردم ایران برای رسیدن به آزادی از مؤثرترین راه حمایت کند، بشنویم.
خانم رجوی بزرگترین اپوزیسیون سازمانیافته در ایران را رهبری میکند. خانم رجوی رهبر خستگیناپذیر اپوزیسیون ایران است که در ۱۹سال گذشته بارها خواستار تعهد برای ایران آزاد در پارلمان اروپا شده است.
خانم رجوی هزاران نفر از همکاران و دوستان خود را در ۵۰سال مبارزه علیه دو دیکتاتوری از دست داد، از جمله ۶نفر از اعضای خانواده اش. او یکی از رهبران جنبش دانشجویی در دوره شاه بود. او یکی از کاندیداهای اولین انتخابات مجلس پس از انقلاب بود و با همه تقلبها، یک چهارم میلیون رأی به دست آورد، اما آنطور که قابل پیشبینی بود رژیم مانع ورود او به مجلس شد. برنامه ده مادهیی او، از جمله، از یک جمهوری دموکراتیک برای ایران مبتنی بر انتخابات آزاد، برابری جنسیتی، جدایی دین از دولت، لغو مجازات اعدام و یک ایران غیراتمی حمایت میکند. او بهعنوان یک زن مسلمان، یک چالش بزرگ سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ایدئولوژیک برای رژیم ملایان در ایران است و برای ما افتخاری است که از او در پارلمان استقبال کنیم.
ممنون خانم رجوی.